|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() גבר... זה הקרוספיט, והוא האימון הכי יעיל לפיתוח הכושר הכללי (לפי דעתי), אני יכול להביא לך בחורות ששמות בכיס הקטן את כל הקרביים שיש לך פה במדינה, בכח, בריצה, ובכללי חזקות יותר ועם כושר על...
מה הבעיה במשקולות?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כן בטח...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח רוצה לראות?
צפה בסירטון הבא:http://www.youtube.com/watch?v=IVBgKB4Gnsw הנה עוד אחד בשבילך:http://www.youtube.com/watch?v=ufVcD2_2dXg עכשיו, תגיד אתה:איזה קרבי יש פה שיכול לעשות דבר כזה ולא להיות בדרך לבית חולים? (מאלה שלא מתאמנים קרוספיט)
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() רציני ועוד איך! קרוספיט זה ה-אימון לשיפור כח , לא מאמין? צפה בסיירטון פעם נוספת הפעם תתמקד בבחורה ולא בגבר...
ד"א אני בחיים לא ראיתי בחורה שעושה דברים כאלה... אני לא יודע מה איתך אולי אתה בבסיס עם בחורות על חומרים ממריצי יתר או שדוחפים להם כמות נדיבה מאוד של טסטוסטרון באוכל..
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולעשות פרונט-בוקס-סקוואט על כדור יציבה ואחריו פוש פרס זה ממש לא מה שהצבא צריך, חלק גדול מהכושר שעושים בצבא נועד לחזק את הכושר הנפשי, לא רק הפיזי, ואתה יכול ליהיות בטוח שאם תשים את הבחורה הזאת בשדה קרב היא תשתין במכנסיים.
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא יכול לאמן את המנטליות שלך לפני הצבא. ואני מדבר פה על הכושר הכללי ולא על מנטליות וזה לא פרונט בוקס סקוואט!!!!!!!!!!!!! זה פאוור קלין!
![]() |
![]() |
#8 | |||
חבר פעיל
|
![]() יש לי כמה סיבות שאני לא יחזור לזה אחי..
אני הייתי מכור לתחום,בחיים לא חשבתי שאני אפרוש,היה לי את האטרף של אימונים והכל אבל אני לא אחזור לזה לצערי. אם אתה רוצה לדעת את הסיבות תגיד.. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
תודה אחי. מישהו יכול לעזור לתקן או לסדר את התכנית הדלה שארגנתי למעלה ? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל הפציעה במרפק? אם כן אימונים דווקא יכולים לעזור (מניסיון).
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה זאת אחת הסיבות, הפציעות אצלי מאוד שכיחות,אני דיי מיואש,אפילו שהתחלתי לרוץ 2000 כדי לשפר סבולת נפצעתי בברך ואני מתוסכל מזה,כל דבר טוב שאני מנסה לעשות נגמר אצלי בכאב או פציעה. אני לא יודע למה,האמת שגם אבא שלי וגם אחותי סובלים מבעיות בפרקים,אני מאוד מאוד מאוד מקווה שזה לא גנטי אצלי. בכל מקרה,למרות כל הרצון לחזור,וכן,יש המון רצון,אני לא אחזור כי נמאס לי להפצע,בסופו של דבר,אני סובל יותר ממה שאני נהנה ומקבל. תודה בכל מקרה אחי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה החלמה מהירה.
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ריצה הייתי עושה 3 פעמיים בשבוע א',ג,ה'. מספיק מנוחה לדעתי. ממה שאני יותר חושש שזה השפעה של הסקוואט הגרוע שעשיתי במשך שבוע.בעצם כל כאבי הברכים התחילו משם. בכל מקרה,מישהו יכול לעזור לי עם התכנית? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באימון כוח תעשה: שכיבות שמיכה, מתח, וכפיפות בטן, אל תגיע לכשל בינתיים תתחיל עם עבודה קלה. אחרי שהגוף שלך יתרגל אתה יכול להוסיף עוד יום אימונים ולעשות שבוע שני אימוני כוח ואחד ריצה ושבוע שני הפוך, בכוח תעבוד יותר קשה וגם תרוץ יותר. הנפח נמוך בעיקר בהתחלה אבל כמו שאמרת יש לך נטייה להפצע אז בגלל זה. דרך אגב מתי עשית את הסקוואט שגרם לך לכאבים?
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך תוכנית אימונים טובה כדי להיכנס לכושר | Moriel | אימונים | 9 | 20-07-08 23:25 |
מתחיל להתאמן צריך תכנית אימונים | spector | אימונים | 1 | 10-03-08 23:56 |
תכנית אימונים - צריך עזרה | trx--->sus | אימונים | 7 | 06-06-07 14:32 |
צריך תכנית אימונים | RACEMAN | אימונים | 0 | 27-04-07 16:32 |
צריך חוו"ד לגבי תכנית אימונים שלי | מתעניין | אימונים | 10 | 19-01-07 14:53 |