|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() רציני ועוד איך! קרוספיט זה ה-אימון לשיפור כח , לא מאמין? צפה בסיירטון פעם נוספת הפעם תתמקד בבחורה ולא בגבר...
ד"א אני בחיים לא ראיתי בחורה שעושה דברים כאלה... אני לא יודע מה איתך אולי אתה בבסיס עם בחורות על חומרים ממריצי יתר או שדוחפים להם כמות נדיבה מאוד של טסטוסטרון באוכל..
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולעשות פרונט-בוקס-סקוואט על כדור יציבה ואחריו פוש פרס זה ממש לא מה שהצבא צריך, חלק גדול מהכושר שעושים בצבא נועד לחזק את הכושר הנפשי, לא רק הפיזי, ואתה יכול ליהיות בטוח שאם תשים את הבחורה הזאת בשדה קרב היא תשתין במכנסיים.
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא יכול לאמן את המנטליות שלך לפני הצבא. ואני מדבר פה על הכושר הכללי ולא על מנטליות וזה לא פרונט בוקס סקוואט!!!!!!!!!!!!! זה פאוור קלין!
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() דיברתי על ההתחלה של הסרטון הראשון, לזה התכוונת?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() דיברתי בכללי.... והקרוספיט יעזור לך לשפר את הכח הכללי שלך בין אם זה בריצות למרחקים, ספרינטים וכו' וכו' וכו'....
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() אם אין לך מנטליות/מוטיבציה לפני צבא, אין לך מה לחפש ביחידות.
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מנטליות זה לא מוטיבווציה!!!!!!!
מוטיווציה זה שאתה רוצה משהו חזקק מנטליות זה דבר שאי אפשר לאמן (רק אם אתה לא מחזיק נשק בבית ויורד לשטחים והורג מחבלים על ימין ועל שמאל) מנטאליות אתה רוכש מהצבא, את הכח לעמוד בדברים הזויים לפרוץ את הגבולת שלך. אל תכליל אוותם באותו משפט.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך תוכנית אימונים טובה כדי להיכנס לכושר | Moriel | אימונים | 9 | 20-07-08 23:25 |
מתחיל להתאמן צריך תכנית אימונים | spector | אימונים | 1 | 10-03-08 23:56 |
תכנית אימונים - צריך עזרה | trx--->sus | אימונים | 7 | 06-06-07 14:32 |
צריך תכנית אימונים | RACEMAN | אימונים | 0 | 27-04-07 16:32 |
צריך חוו"ד לגבי תכנית אימונים שלי | מתעניין | אימונים | 10 | 19-01-07 14:53 |