|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי בבית ספר גם מסלול אבל מי ישאר בבצפר אחרי בצפר בשביל לרוץ..אני אעשה את זה בבית. אין לי איך למדוד בים מרחק..מה שכן,אני יכול להעריך 2000 מטר ולפי חפצים באזור לזכור את המרחק. ולראות אם אני משתפר. אז אתה אומר ששחיה וספרינטים מיותר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
ב) ספרינטים ושחיה ממש לא מיותרים..בעיקר שחיה, שעובד ממש על כל הגוף (ואפשר לשלב אותה בתוכנית כי היא לא אינטנסיבית כמו ריצה של 2-3 קילומטר) ספרינטים...אני לא כזה מתמצא ומעדיף לא לדבר סתם
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עדייף על הים אחי.. סבבה.. אז אני אוסיף גם שחייה וספרינטים שיהיה,השאלה איפה. כדאי לעשות ככה? א- ריצה ארוכה. ג-מתח,שכיבות סמיכה ובטן. ה'- ספרינטים+שחייה. זה החלוקה שהכי נוחה לי. ניסיתי לעשות שלא יצא לי לרדת כל אימון לים,בכל זאת זה דרך,נסיתי שהריצות יהיו כמה שיותר רחוקות אחד מהשניה. לים אני יורד עם אופנים שזה גם כושר נחמד. ב3 שבועות הראשונים אני יוותר על יום ה' עד שאני אכנס לכושר,לא רוצה להעמיס 3 אימונים על ההתחלה. ב3 שבועות הראשון אני אעשה ריצה של 1000,ריצה קלה ולאט לאט אני אגביר,מכיוון שהרבה זמן לא עשיתי ספורט והרגל הימנית שלי דיי מנווונת כרגע. לכוח אני אעשה 2 סטים לכל אחד בהתחלה ולאט לאט אעלה. *פעם בחודש אני לוקח שבוע הפסקה.. איך נראלכם? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
לא יודע לגי השחייה וספרינט. לדעתי כשאתה עושה את הריצה + בטן ידיים אתה מקבל אלמנטים מהקרוספיט(אולם לא ממש) בעצם...למה שלא תעשה ככה: תן ספרינט למרחק מסויים קצר, מיד תרד למטה ותעשה סט אחד של בטן סט אחד של ידיים (15-30), תן עוד ספרינט, עוד סט מכל אחד, עוד ספרינט, וסט אחרון.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך תוכנית אימונים טובה כדי להיכנס לכושר | Moriel | אימונים | 9 | 20-07-08 23:25 |
מתחיל להתאמן צריך תכנית אימונים | spector | אימונים | 1 | 10-03-08 23:56 |
תכנית אימונים - צריך עזרה | trx--->sus | אימונים | 7 | 06-06-07 14:32 |
צריך תכנית אימונים | RACEMAN | אימונים | 0 | 27-04-07 16:32 |
צריך חוו"ד לגבי תכנית אימונים שלי | מתעניין | אימונים | 10 | 19-01-07 14:53 |