|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
כללי:: tom
עוסק ב:: בלחשוב איך אני באדיבילדר יותר טוב
|
![]() ציטוט:
הבנאדם הטבעי הכי חזק שאני מכיר זה מישהו שכבר קרוב ל4 שנים מאמן את עצמו אך ורק לפאווארלפיטינג לא מגיע למשקלים האלה..ואתה אומר שיש אנשים שיותר חזקים ממני..אין הרבה מתאמנים טבעיים שהם יותר חזקים ממני..את זה אני אומר לך במיליון אחוז.. זה שהמשקלים שלך לא הגיונים אני אומר רק מתוך ניסיון שלי באימון ולא מתוך רגש של קנאה.. אני מכיר את גו אקטיב במרכז ויצמן זה מקום שאכן מתאמנים שם הרבה מאוד פאווארלפיטרים ובאדיבילדרים..למרות ששמעתי שלאחרונה מותר להם להתאמן רק בשעות מסויימות במקום..בכל מקרה ההסבר ההגיוני היחיד שאני מוצא למשקלים האלה הם שאתה לא טבעי..ואז זה עדיין לא הגיוני אבל אפשרי... אני אתן לך דוגמא..גלעד שהוא חבר טוב שלי והוא מאוד חזק(pro xxl) אני לא בטוח אם הוא עושה פרס של 100...והוא מתאמן כבר איזה 5 שנים ומתאמן חזק...גם moo שהוא מאוד מאוד חזק לא הגיע לפרס של 100... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודות לגאונות הרבה שלי ללכת להתאמן אימון עם אבא שלי שבוע שעבר בהולמפס פלייס גבעתיים, המוט התגלגל לי ביד וכרגע יש לי קרע קטן בחיבור בין הכתף לחזה ככה שבזמן הקרוב אני בכלל לא הולך להתקרב לבנץ ![]() ![]() לאיזה משקלים אותו חבר לא מגיע? 200 סקוואט 240 דד? נערך לאחרונה על ידי tal_s, 02-01-10 בשעה 03:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() יופי, כך תחסוך מאיתנו את "פניני החוכמה" שלך על מתאמנים דמיוניים שלא התאמנו 3 שנים, שוקלים 50 קילו ומרימים פי 2 ממשקלם.
נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 02-01-10 בשעה 04:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
כללי:: tom
עוסק ב:: בלחשוב איך אני באדיבילדר יותר טוב
|
![]() ציטוט:
סקאווט הוא עושה היי באר אז זה קצת יותר נמוך מהמספרים של לואו באר אז אי אפשר להשוות.. הפרס שלו אם אני לא טועה זה 80...וזה מספרים מדהימים... ולגבי שי הררי הבנאדם גדול ממך ב15 שנה השתתף בתחרויות באדיבילדנג בעולם ניצח תחרויות בארץ..של bb/pl...ועדיין הוא מעלה סירטונים כדי לתת הוכחות..אני ראיתי סירטון שלו עושה 400 קילו סקאווט..הוא לא סתם מעלה את זה.. לגבי עמית..אני לא צריך להסביר את מה שהוא עושה פה בארץ בספורט של bb/pl..ועדיין הוא מעלה לפייסבוק שלו סירטון שהוא עושה דדליפט של 310 קילו... לוליק- נוו באמת אתה משווה את עצמך ללוליק,הוא אחד משני האנשים הכי חזקים בארץ... אתה לא רוצה להעלות סירטונים זאת זכותך אין פה ויכוח..אבל לצחוק על בנאדם שהוא חלש מבלי שאתה נתת הוכחה שאתה חזק כמו שאתה אומר זה קצת מעפן בעיניי , כי מצד אחד אתה אומר שאתה לא חייב פה הוכחה לאף אחד שאתה חזק..אבל מצד שני אתה צוחק על אחרים שהם חלשים..יש פה קצת בעיתיות..תסכים איתי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני בחיים לא צחקתי על אנשים חלשים, אני צוחק על אנשים שבוכים על זה שכואב להם או שהם לא מתקדמים כי הם לא עובדים נכון, ובנוסף לא מוכנים להקשיב.. 220 קילו דדליפט עשיתי עוד בגיל 17 לפני חצי שנה ששקלתי 91 קילו(עשיתי הפסקה מהאימונים לכמה חודשים בגלל נסיעה לארה"ב וסיבוב באולימפיה האחרונה בין היתר).. אני לא יגיד שהמספרים של חבר שלך לא יפים אבל מה לעשות שיש אנשים יותר מבורכים גנטית או שמתאמנים ואוכלים יותר נכון, על כל פנים הבנץ פרס שלי עלוב לעומת השאר וגם אני לא מושלם בכל מקרה אני מתאמן על בסיס יומי אם האנשים שציינתי במיוחד עמית ואורןו היה תקופה שאם שי ולוליק(שכרגע נולד לו ילד) אז יש לך לאיפה לשאוף ומי מי לקבל עצות ומוטיבציה. ושאחד כמו עמית דופק לך על הגב לפני הדדליפט ומכניס אותך לאטרף רק היא מעלה לי את הדדליפט ב20 קילו ![]() כמו שאמרתי קודם אתה וכל אחד אחר מוזמן לעשות איתי אימון בכל עת ואם אתה מקושר כמו שאתה אומר בתחום אתה יכול לשאול אם אותם אנשים אם אני באמת מרים את המשקלים האלה נערך לאחרונה על ידי tal_s, 02-01-10 בשעה 04:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
כרגע מבחינתי אתה עושה סקוואט עם דאמבלים עדשלא יוכח אחרת...[וזה לפי גישתך]
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() ציטוט:
אולי התקדמת, אבל לא שברת שיאים, אני משוכנע שיכולת לעשות את המשקל הזה כבר בהתחלה של התוכנית... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
Ab - מה הלאה? | ADamL | אימונים | 5 | 05-05-09 13:52 |
סיימתי גיינר, מה הלאה? | Soprano | תזונה ותוספים | 6 | 23-09-08 22:26 |
ABCxAB איך הלאה? | alpha | אימונים | 0 | 25-11-07 16:49 |