ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 02-01-10, 03:17   #61
תום ג'יי
חבר פעיל

הסמל האישי שלתום ג'יי

כללי:: tom
עוסק ב:: בלחשוב איך אני באדיבילדר יותר טוב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tal_s צפה בהודעה
רשום rm1 אז למה שאני אגיד שזה rm5.. אין לי מטרה לשקר, אז כן יש אנשים שיודעים להתאמן ויש אנשים שחזקים ממך אז מה, זה אומר שהם משקרים? אתה יכול לבוא לגו אקטיב ת"א (במרכז ויצמן) לעשות איתי אימון
שמע,אני מתאמן הרבה מאוד שנים..התאמנתי בהרבה מאוד מקומות ואני מכיר כל כך הרבה אנשים בארץ שמתאמנים חזקים באדיבילדינג או פאווארליפטינג..והמשקלים שלך לגיל שלך הם פשוט לא הגיונים..במיוחד הפרס..

הבנאדם הטבעי הכי חזק שאני מכיר זה מישהו שכבר קרוב ל4 שנים מאמן את עצמו אך ורק לפאווארלפיטינג לא מגיע למשקלים האלה..ואתה אומר שיש אנשים שיותר חזקים ממני..אין הרבה מתאמנים טבעיים שהם יותר חזקים ממני..את זה אני אומר לך במיליון אחוז..

זה שהמשקלים שלך לא הגיונים אני אומר רק מתוך ניסיון שלי באימון ולא מתוך רגש של קנאה..
אני מכיר את גו אקטיב במרכז ויצמן זה מקום שאכן מתאמנים שם הרבה מאוד פאווארלפיטרים ובאדיבילדרים..למרות ששמעתי שלאחרונה מותר להם להתאמן רק בשעות מסויימות במקום..בכל מקרה ההסבר ההגיוני היחיד שאני מוצא למשקלים האלה הם שאתה לא טבעי..ואז זה עדיין לא הגיוני אבל אפשרי...
אני אתן לך דוגמא..גלעד שהוא חבר טוב שלי והוא מאוד חזק(pro xxl) אני לא בטוח אם הוא עושה פרס של 100...והוא מתאמן כבר איזה 5 שנים ומתאמן חזק...גם moo שהוא מאוד מאוד חזק לא הגיע לפרס של 100...
תום ג'יי מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-01-10, 03:41   #62
tal_s
חבר פעיל

הסמל האישי שלtal_s

חדר כושר: גו-אקטיב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי תום ג'יי צפה בהודעה
שמע,אני מתאמן הרבה מאוד שנים..התאמנתי בהרבה מאוד מקומות ואני מכיר כל כך הרבה אנשים בארץ שמתאמנים חזקים באדיבילדינג או פאווארליפטינג..והמשקלים שלך לגיל שלך הם פשוט לא הגיונים..במיוחד הפרס..

הבנאדם הטבעי הכי חזק שאני מכיר זה מישהו שכבר קרוב ל4 שנים מאמן את עצמו אך ורק לפאווארלפיטינג לא מגיע למשקלים האלה..ואתה אומר שיש אנשים שיותר חזקים ממני..אין הרבה מתאמנים טבעיים שהם יותר חזקים ממני..את זה אני אומר לך במיליון אחוז..

זה שהמשקלים שלך לא הגיונים אני אומר רק מתוך ניסיון שלי באימון ולא מתוך רגש של קנאה..
אני מכיר את גו אקטיב במרכז ויצמן זה מקום שאכן מתאמנים שם הרבה מאוד פאווארלפיטרים ובאדיבילדרים..למרות ששמעתי שלאחרונה מותר להם להתאמן רק בשעות מסויימות במקום..בכל מקרה ההסבר ההגיוני היחיד שאני מוצא למשקלים האלה הם שאתה לא טבעי..ואז זה עדיין לא הגיוני אבל אפשרי...
אני אתן לך דוגמא..גלעד שהוא חבר טוב שלי והוא מאוד חזק(pro xxl) אני לא בטוח אם הוא עושה פרס של 100...והוא מתאמן כבר איזה 5 שנים ומתאמן חזק...גם moo שהוא מאוד מאוד חזק לא הגיע לפרס של 100...
אני לא מבין מה כל כך מרשים בפרס של 100 לrm 1 כנראה שהתרגלתי לאנשים כמו לוליק ושי הררי או עמית שנותנים 140 צפונה לחמישיות ...בכל מקרה
תודות לגאונות הרבה שלי ללכת להתאמן אימון עם אבא שלי שבוע שעבר בהולמפס פלייס גבעתיים, המוט התגלגל לי ביד וכרגע יש לי קרע קטן בחיבור בין הכתף לחזה ככה שבזמן הקרוב אני בכלל לא הולך להתקרב לבנץ אבל על כל פנים ,טום אתה מוזמן להעביר איתי אימון דדליפט, סקוואט בכל עת
לאיזה משקלים אותו חבר לא מגיע? 200 סקוואט 240 דד?

נערך לאחרונה על ידי tal_s, 02-01-10 בשעה 03:48.
tal_s מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-01-10, 03:45   #63
tal_s
חבר פעיל

הסמל האישי שלtal_s

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dark_Muse צפה בהודעה
או שאתה דביל שלא יודע להבדיל בין ליברות לקילוגרמים, או שאתה דביל שאתה מנסה לעבוד פה על מישהו.
אתה צודק אחי, אם זו הגישה סיימתי את הויכוח אני לא הולך לרדת לרמה הזאת
ישן 02-01-10, 04:20   #64
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

כללי:: מדריך כושר

ציטוט:
אתה צודק אחי, אם זו הגישה סיימתי את הויכוח אני לא הולך לרדת לרמה הזאת
יופי, כך תחסוך מאיתנו את "פניני החוכמה" שלך על מתאמנים דמיוניים שלא התאמנו 3 שנים, שוקלים 50 קילו ומרימים פי 2 ממשקלם.

נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 02-01-10 בשעה 04:25.
Dark_Muse מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-01-10, 04:33   #65
תום ג'יי
חבר פעיל

הסמל האישי שלתום ג'יי

כללי:: tom
עוסק ב:: בלחשוב איך אני באדיבילדר יותר טוב

ציטוט:
אני לא מבין מה כל כך מרשים בפרס של 100 לrm 1 כנראה שהתרגלתי לאנשים כמו לוליק ושי הררי או עמית שנותנים 140 צפונה לחמישיות ...בכל מקרה
תודות לגאונות הרבה שלי ללכת להתאמן אימון עם אבא שלי שבוע שעבר בהולמפס פלייס גבעתיים, המוט התגלגל לי ביד וכרגע יש לי קרע קטן בחיבור בין הכתף לחזה ככה שבזמן הקרוב אני בכלל לא הולך להתקרב לבנץ אבל על כל פנים ,טום אתה מוזמן להעביר איתי אימון דדליפט, סקוואט בכל עת
לאיזה משקלים אותו חבר לא מגיע? 200 סקוואט 240 דד?
אני מדגיש הוא טבעי למהדרין..הדד שלו זה 205
סקאווט הוא עושה היי באר אז זה קצת יותר נמוך מהמספרים של לואו באר אז אי אפשר להשוות..
הפרס שלו אם אני לא טועה זה 80...וזה מספרים מדהימים...

ולגבי שי הררי הבנאדם גדול ממך ב15 שנה השתתף בתחרויות באדיבילדנג בעולם ניצח תחרויות בארץ..של bb/pl...ועדיין הוא מעלה סירטונים כדי לתת הוכחות..אני ראיתי סירטון שלו עושה 400 קילו סקאווט..הוא לא סתם מעלה את זה..

לגבי עמית..אני לא צריך להסביר את מה שהוא עושה פה בארץ בספורט של bb/pl..ועדיין הוא מעלה לפייסבוק שלו סירטון שהוא עושה דדליפט של 310 קילו...
לוליק- נוו באמת אתה משווה את עצמך ללוליק,הוא אחד משני האנשים הכי חזקים בארץ...

אתה לא רוצה להעלות סירטונים זאת זכותך אין פה ויכוח..אבל לצחוק על בנאדם שהוא חלש מבלי שאתה נתת הוכחה שאתה חזק כמו שאתה אומר זה קצת מעפן בעיניי , כי מצד אחד אתה אומר שאתה לא חייב פה הוכחה לאף אחד שאתה חזק..אבל מצד שני אתה צוחק על אחרים שהם חלשים..יש פה קצת בעיתיות..תסכים איתי?
תום ג'יי מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-01-10, 04:48   #66
tal_s
חבר פעיל

הסמל האישי שלtal_s

ציטוט:
פורסם במקור על ידי תום ג'יי צפה בהודעה
אני מדגיש הוא טבעי למהדרין..הדד שלו זה 205
סקאווט הוא עושה היי באר אז זה קצת יותר נמוך מהמספרים של לואו באר אז אי אפשר להשוות..
הפרס שלו אם אני לא טועה זה 80...וזה מספרים מדהימים...

ולגבי שי הררי הבנאדם גדול ממך ב15 שנה השתתף בתחרויות באדיבילדנג בעולם ניצח תחרויות בארץ..של bb/pl...ועדיין הוא מעלה סירטונים כדי לתת הוכחות..אני ראיתי סירטון שלו עושה 400 קילו סקאווט..הוא לא סתם מעלה את זה..

לגבי עמית..אני לא צריך להסביר את מה שהוא עושה פה בארץ בספורט של bb/pl..ועדיין הוא מעלה לפייסבוק שלו סירטון שהוא עושה דדליפט של 310 קילו...
לוליק- נוו באמת אתה משווה את עצמך ללוליק,הוא אחד משני האנשים הכי חזקים בארץ...

אתה לא רוצה להעלות סירטונים זאת זכותך אין פה ויכוח..אבל לצחוק על בנאדם שהוא חלש מבלי שאתה נתת הוכחה שאתה חזק כמו שאתה אומר זה קצת מעפן בעיניי , כי מצד אחד אתה אומר שאתה לא חייב פה הוכחה לאף אחד שאתה חזק..אבל מצד שני אתה צוחק על אחרים שהם חלשים..יש פה קצת בעיתיות..תסכים איתי?
אני הייתי שהסרטון צולם אם זה האחד שאורן ארצי שמר עליו...
אני בחיים לא צחקתי על אנשים חלשים, אני צוחק על אנשים שבוכים על זה שכואב להם או שהם לא מתקדמים כי הם לא עובדים נכון, ובנוסף לא מוכנים להקשיב..
220 קילו דדליפט עשיתי עוד בגיל 17 לפני חצי שנה ששקלתי 91 קילו(עשיתי הפסקה מהאימונים לכמה חודשים בגלל נסיעה לארה"ב וסיבוב באולימפיה האחרונה בין היתר).. אני לא יגיד שהמספרים של חבר שלך לא יפים אבל מה לעשות שיש אנשים יותר מבורכים גנטית או שמתאמנים ואוכלים יותר נכון, על כל פנים הבנץ פרס שלי עלוב לעומת השאר וגם אני לא מושלם
בכל מקרה אני מתאמן על בסיס יומי אם האנשים שציינתי במיוחד עמית ואורןו היה תקופה שאם שי ולוליק(שכרגע נולד לו ילד) אז יש לך לאיפה לשאוף ומי מי לקבל עצות ומוטיבציה. ושאחד כמו עמית דופק לך על הגב לפני הדדליפט ומכניס אותך לאטרף רק היא מעלה לי את הדדליפט ב20 קילו
כמו שאמרתי קודם אתה וכל אחד אחר מוזמן לעשות איתי אימון בכל עת ואם אתה מקושר כמו שאתה אומר בתחום אתה יכול לשאול אם אותם אנשים אם אני באמת מרים את המשקלים האלה

נערך לאחרונה על ידי tal_s, 02-01-10 בשעה 04:56.
ישן 02-01-10, 05:59   #67
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
אני הייתי שהסרטון צולם אם זה האחד שאורן ארצי שמר עליו...
אני בחיים לא צחקתי על אנשים חלשים, אני צוחק על אנשים שבוכים על זה שכואב להם או שהם לא מתקדמים כי הם לא עובדים נכון, ובנוסף לא מוכנים להקשיב..
220 קילו דדליפט עשיתי עוד בגיל 17 לפני חצי שנה ששקלתי 91 קילו(עשיתי הפסקה מהאימונים לכמה חודשים בגלל נסיעה לארה"ב וסיבוב באולימפיה האחרונה בין היתר).. אני לא יגיד שהמספרים של חבר שלך לא יפים אבל מה לעשות שיש אנשים יותר מבורכים גנטית או שמתאמנים ואוכלים יותר נכון, על כל פנים הבנץ פרס שלי עלוב לעומת השאר וגם אני לא מושלם
בכל מקרה אני מתאמן על בסיס יומי אם האנשים שציינתי במיוחד עמית ואורןו היה תקופה שאם שי ולוליק(שכרגע נולד לו ילד) אז יש לך לאיפה לשאוף ומי מי לקבל עצות ומוטיבציה. ושאחד כמו עמית דופק לך על הגב לפני הדדליפט ומכניס אותך לאטרף רק היא מעלה לי את הדדליפט ב20 קילו
כמו שאמרתי קודם אתה וכל אחד אחר מוזמן לעשות איתי אימון בכל עת ואם אתה מקושר כמו שאתה אומר בתחום אתה יכול לשאול אם אותם אנשים אם אני באמת מרים את המשקלים האלה
אז תסלח לי.....למה אתה מזלזל באנשיים שמספרים על משקלי עבודה שלהם ולא מגבים בסרטון?
כרגע מבחינתי אתה עושה סקוואט עם דאמבלים עדשלא יוכח אחרת...[וזה לפי גישתך]

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-01-10, 06:11   #68
tal_s
חבר פעיל

הסמל האישי שלtal_s

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
אז תסלח לי.....למה אתה מזלזל באנשיים שמספרים על משקלי עבודה שלהם ולא מגבים בסרטון?
כרגע מבחינתי אתה עושה סקוואט עם דאמבלים עדשלא יוכח אחרת...[וזה לפי גישתך]
אני בחיים לא זלזלתי... חפש ציטוט מצידי, אתה לא תמצא
ישן 02-01-10, 14:45   #69
אנדרוליזם
חבר פעיל

עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv

ציטוט:
מה כלכך קשה לך להבין שלעלות את הסקוואט מ50 קילו ל82.5 שאתה שוקל פאקינג 103 קילו זה לא הישג.. בנאדם ששוקל 100 קילו אמור לעשות סקוואט של 80-100 קילו בכלל בלי להתאמן
אם הוא שוקל 103, באמת לא השיג כלום..

אולי התקדמת, אבל לא שברת שיאים, אני משוכנע שיכולת לעשות את המשקל הזה כבר בהתחלה של התוכנית...
אנדרוליזם מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה