|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ב. מה אתה אומר? תנסה את התוכנית הזאת ונראה מה תגיד אחרי זה. ג. לא ממש אין לו בסיס טוב הוא מתאמן רק יותר משנה (ואני לא יתווכח איתך עכשיו על למה לבודד שרירים קטנים כן יכול לעזור לבנות בסיס טוב). ד. מישהו אמר 20 סטים לחזה וליד קדמית בלי דדליפט אם רבע דקוואט? אתה סתם מקצין בכוונה ולא הצלחת להביא שום טיעון בזה. וזה שכל מה שצריך לגדול ב ss גודל כמו שהוא אמור זה נכון, אבל יש שרירים שבכלל לא מקבלים גירוי ב ss (ואני מדבר אל התוכנית המקורית ללא תוספת של מתח\בנט-אובר\משהו אחר). ה. אין לי מושג למי פנית פה אז אני לא יכול לענות לך (אם פנית אלי אז תגיד ואני ייתן לך תשובה גם על זה). בקיצור אתה צריך להוציא את הראש מהקופסא ולהבין שיש אלטרנטיבות יותר טובות מ ss ולא כל מה שריפטו אומר זה נכון, הוא רק בן-אדם וגם הוא יכול לטעות. ובכלל תוציא את זה מהראש שלך שהמטרה של כולם זה לעלות במשקלי עבודה (חוץ מאשר אצל פוואר-ליפטרים, לעלות במשקלי העבודה זו הדרך ולא המטרה). ודבר אחרון, אל תתעצבן ותגיד שצריך לתת לי באן כי תזכור שאני לא בא פה נגדך או נגד כל תומך אחר בתוכנית ss, אני בא נגד התוכנית עצמה כי לפי דעתי היא לא תוכנית טובה וכבר נתתי את הסיבות שלי לכך, וזה שאני בא ורושם דברים נגד ss אחרי שאתם אומרים למישהו לעשות ss כשהוא מבקש עזרה בבניית תוכנית אימונים זה לא שאני עושה לכם דווקא, אני עושה את זה לטובתו מכיוון שלפי דעתי הוא יכול להתקדם בכללי (לא רק במשקלי עבודה) יותר טוב עם תוכנית אחרת. |
||
![]() |
![]() |