|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
ואחרי כל זה שאני מאמין שאתה לא מסכים איתי, לפרוטוקול, ניהלתי אתמול ויכוח חורמה על חבר מתאמן שלהגדרתך "בא לשחק" (וגם להגדרתי) שאמר לי שהוא הולך לכדורגל אחרי האימון ומבחינתו לקחת שייק איתו זה אובססיבי והגזמה... ואני הייתי כמובן נגד ואני גם בדעה שלך. אבל צריך לדעת מהי מתינות ולתת תוכניות ותפריטים ריאלים ולא להפגיז 100% יעילות למישהו שלא היה בזה וכנראה גם לא יתמיד בזה אם הוא יתחיל בפול גז על ההתחלה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
על מנת למקסם תוצאות בתחום הזה אנו רושמים את התגובות שלנו אם בא לך לבוא לשחק, אין לי בעיה עם זה אבל זה לא למקסם תוצאות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
אתן עוד דוגמא, אבא שלי התחיל לעבוד עם מדריך אישי פעם בכמה זמן עושה אימון אישי, במזל הוא נפל על מדריך מעולה שמבין המון, לאבא שלי יש הרגלי תזונה מזעזעים, מעשן, מעולם לא עשה ספורט, ונטול "רבאק" לגמרי. אותו מדריך היה יכול לבנות לו תפריט ולבנות לו תוכנית שתהיה יעילה מאוד אבל הוא רצה שהיא תהיה גם ריאלית, אז מתחילים בקטן ולאט לאט משדרגים, ככה אני מאמין שהוא יעבוד איתו ובמקרים ספציפית זו הדרך היחידה להגיע לתוצאות כלשהן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בדוגמא שלך המאמן תפקידו קודם כל לגרום לאבא שלך להתאמן לא משנה מה הוא יעשה באימון אבל אני ממליץ לאנשים לא כמו אבא שלך אלא למי שרוצה להשקיע 100% או אפילו רק 80% אני ממליץ, אתה יכול לקבל, לקבל חלק או בכלל לא גם אם מישהו אחד לקח קצת ממה שאני רושם, אני שמח שעזרתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() אני מזדהה עם זה למען האמת אותו חבר ש"בא לשחק"... באתי עם כל הכוונות הטובות שהוא יתאמן טוב (ולמזלו הוא בורך בגנטיקה מעולה וגם שהוא לא מתאמן שואלים אותו כמה זמן הוא מתאמן...) אבל הוא מסרב להשקיע מאמץ מינימלי מעבר ללכת לחדר כושר וגם שם חוץ מבנץ' וקצת דאמבלים הוא לא עושה שומדבר מורכב, זה הגיע למצב שאני מסרב לדבר איתו על אימונים ותזונה כי זה תמיד נגרר לויכוח מיותר.
|
![]() |
![]() |