|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#161 |
חבר פעיל
|
![]() כיון שאם אתה לא יודע מה אתה הולך לעשות בחדר כושר עוד לפני שנכנסת אליו
אז אין לך תוכנית אימון יש לך רשימה אקראית של תרגילים ואקראיות מובילה לתוצאות אקראיות אני יודע מה אני הולך להרים בחודשיים הקרובים לפחות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
רואים שלא התעסקת בפיצולים מתקדמים למתאמן מתקדם בדיוק כמו בss בתוכניות מתקדמות לפיתוח גוף הדגש הוא להתחזקות פרוגרסיבית ויש תיכנון במראש (ע"ע dc )
![]() |
![]() |
#163 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני כן יודע מה אני הולך לעשות בחדר כושר עוד לפני שאני נכנס אליו, ויש לי תוכנית אימונים שרשומה לי על דף. אין לי רשימה אקראית של תרגילים, יש לי רשימה של תרגילים עם מספר סטים וחזרות שמתאים לתוכנית אימונים שאני עושה (כרגע אני עושה fbw). וזה יפה מאוד שאתה יודע מה אתה הולך להרים בחודשיים הקרובים, אבל איך בדיוק זה עוזר לך?
![]() |
![]() |
#164 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה עוזר לתכנן התקדמות ליניארית נערך לאחרונה על ידי moo, 08-09-09 בשעה 15:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתכוון המשקלים שאני הולך להרים באימון הקרוב?
כי אם כן אז התשובה שלי היא כן, אני יודע לאימון הקרוב איזה תרגילים אני הולך לעשות, כמה סטים בכל תרגיל, כמה חזרות בכל סט, וכמה משקל בכל חזרה.
![]() |
#166 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והשאלה כמה משקל הוספת למוט ? כי ההתקדמות ב 5x5, ss היא יותר גדולה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע כמה אני הולך להרים עוד חודש, ואני לא מבין איך זה יעזור לי לדעת את זה.
![]() |
#168 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אני כן מתקדם במשקלי עבודה.
![]() |
#170 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכי טוב זה שכל אחד יעשה מה שטוב לו ושהוא הכי מרוצה ממנו (אני אישית מאוד מרוצה מההתקדמות שלי כרגע).
![]() |
![]() |
#173 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#174 |
|
![]() רציתי להקל קצת על האווירה
![]() ![]() אתה מעדיף תמונה כזאת? בשבילי זה אותו אפקט
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחח בסדר :d.
![]() |
#176 |
|
![]() אין בנאדם שעושה שנתיים ss. זו תכנית ל3-6 חודשים, עד שאתה כבר לא מתחיל. התכניות שאתה מציע, סביר להניח שישאירו אותך מתחיל שנתיים.
הגב כולו עובד מאוד חזק בדדליפט, גם הרחב גבי. זו אולי התרגיל הכי טוב לבניית גב. מעבר לזה, אחרי כמה שבועות בתכנית מוסיפים תרגילי עזר כמו מתח ומקבילים - בבקשה אל תנסה ללמד אותי על התכנית. לעבוד על פרופורציות כשאתה עוד מתאמן מתחיל זה קשקוש. אתה צריך לרכוב על גל הגדילה הטבעי עם ההתקדמות בתנועות המורכבות וכשתפסיק להיות מתחיל אתה יכול לפמפם בייספס כמה שבא לך. Ss תביא אותך למצב הזה הכי מהר |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
|
![]() סתם אני רוצה לדעת
כמה אמורים להתקדם בסקוואט בין אימון לאימון בss?
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
חבר פעיל
|
![]() 3 שבועות הראשונים זה נע בין 5-9 ק"ג לאימון
אחר כך זה משתנה 2.5-5 ק"ג לאימון וסביר להניח שיהיו אימונים קשים שבהם תשאיר את אותו המשקל כדי לבצע בטכניקה נכונה לפני מעבר למשקל הבא ומתי שתתקע תעשה ריסט בד"כ אחד או 2 עד למיצוי התוכנית |
![]() |
![]() |