ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 07-09-09, 22:11   #1
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי terminater135 צפה בהודעה
פה אני מסכים איתך, צריך בכל התוכניות גם למתחילים וגם למתקדמים לעבוד חזק בתרגילי הבסיס המורכבים, אבל עדיין זה לא יזיק וזה אפילו יועיל להכניס לתוכנית מתחילים 2-3 סטים של בידוד לשרירים הקטנים.

זה מה שאמרתי שלרוב הפורום אין מה לחפש אצל התוכנית של ארבל כי זו תוכנית למתאמנים מתקדמים מאוד, אבל אין אף אחד בפורום שמנסה לעשות את התוכניות של ארבל אז אני לא מבין מה אתה מנסה לומר.

ובקשר לדבר האחרון שאמרת, זה ממש לא נכון ותאמין לי שמתאמן שהוא מתקדם מספיק יכול לגדול הרבה יותר טוב עם תוכניות מהסוג שארבל עושה מאשר תוכניות לינאריות עם התקדמות שבועית.
תבין פיצול הוא טיפשי למתחיל/בינוני כיוון שהוא מאט התקדמות

לגבי בידוד שרירים זה בדיחה, שים את הבייסיפס בצינוק תבודד אותו...
אם אתה יכול לבצע מתח שבו תעבוד גם על גב וגם על יד קידמית אז למה לבודד ? (אני עושה רק מתח ליד קדמית)
moo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-09, 21:43   #2
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

יש טיים ליין מאוד מדוייק, כשמתחיל נהיה Intermediate זה הזמן להתחיל להתעסק, לא בטירוף, במטרה הספציפית. הגדולה של SS זה שהיא התכנית שתוציא אותך הכי מהיר מהמצב של מתאמן מתחיל.
Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-09, 21:44   #3
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
יש טיים ליין מאוד מדוייק, כשמתחיל נהיה intermediate זה הזמן להתחיל להתעסק, לא בטירוף, במטרה הספציפית. הגדולה של ss זה שהיא התכנית שתוציא אותך הכי מהיר מהמצב של מתאמן מתחיל.
די כבר ,ייאשת אותי
כל תוכנית בעלת עיקרון הגיוני של התחזקות פרוגרסיבית שתהיה בנויה סביב התרגילים המורכבים תוביל למעבר מהמצב של מתחיל למתאמן בינוני,הקצב זה כבר עניין נתון לויכוח שאנחנו לא נראה את הסוף שלו.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-09, 22:04   #4
terminater135
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sugarzaza צפה בהודעה
הדגשתי את הטעות שלך בהקשר הזה, ארבל. מה שיגרום חוסר פרופורציה וגדילה איטית זה ניסיון "לעבוד על פרופורציות" כבר שאתה מתחיל. אצל מתחיל חוסר פרופורציה יהיה לעבוד המון על בנץ' בלי לעבוד מספיק על פרס ומשיכות, או לעבוד הרבה על פלג גוף עליון בלי לעבוד תחתון וכל מיני דברים מאוד נפוצים. Ss עושה את האיזון הזה מעולה, כי אתה מוסיף לכל התרגילים במידה שווה את משקל למוט, בלי להזניח שום דבר, אתה רוכב על גל גדילה והתחזקות אדיר לאורך חודשים ומביא את עצמך לנקודה שבממוצע ייקח לך שנה וחצי להגיע עם כל תכנית אחרת. אחר כך אם אתה רוצה לתת דגש לאיזה שריר זה אפשרי בגבול ההגיון, תרגיל-שתיים באימון (הנפות לצדדים ל12 חזרות ל2 סטים אחרי פרס כבדים בשביל להרגיע את נפשם של bb בעלי ocd כבד וכו' ).
יהיו כאלה שיצטרכו את זה, יהיו כאלה שלא צריכים שום תרגיל עזר. אבל עדיין, צריך להבין שהתרגילים האלה הם אסתטיקה, עזרים, הם המסביב. אתה לא יכול לא לעשות בנץ' כבד, ואולי גם להחליף אותי בPec dec ל12 חזרות כי אתה רוצה לעבוד על אסתטיקה ולא על כוח. זה מגוחך, זה חוסר הבנה בסיסית של איך דברים עובדים. לא אתה כן? אבל אתה יודע כמה פעמים שמעתי על אנשים שהחליפו פרס בהנפות לצדדים? הם לא מבינים בכלל את גודל הטעות שלהם כי הם חיים בסרט של פרופורציות ופלקס מגזין. המורכבים מקבלים את "כס המלכות", התכנית סובבת תמיד סביבם ולא סביב שום תרגיל אחר. זה לא אומר שאין מקום לשום תרגיל אחר, זה פשוט שצריכים להבין מי הבוס ומי מזיז את העניינים וגורם להם לקרות ומה לא.
איפה לעזאזל יש משיכות ב SS?
SS זו תוכנית שתגרום לך לאבד פרופורציות חזה-גב לגמרי, לטובת החזה כמובן.

ציטוט:
לא. בטווחי חזרות יותר נמוכים אתה יכול לעבוד עם יותר משקל, דבר שמוביל לעלייה מהירה ואפקטיבית יותר בכוח ובמאסה.

טווחי חזרות גבוהים יותר יכולים לעזור, בהקשר הנכון, אצל מתאמן מתקדם ועל חומרים. בחודשים הראשונים של האימון (מישהו אמר ss?) אין בכלל צורך בשביל מתחיל להתעסק איתם. בכלל. החמישיות עושות את העבודה מעולה, כי הגוף עוד לא רגיל לכלום ותהיה גם הרבה היפרטרופיה סרקופלזמית בתהליך הזה. אחר כך זה נהיה יותר מורכב. בכל מקרה תכנית שסובבת סביב חזרות גבוהות שלא בהקשר המתאים היא תכנית גרועה למאסה ולכוח
מאיפה אתה מביא את זה שטווחי חזרות גבוהים זה למתאמנים מתקדמים על חומרים?????????

אתה צריך להפסיק להגזים ולצאת מהראש של "SS זו התוכנית היחידה ששווה משהו".

ציטוט:
יש טיים ליין מאוד מדוייק, כשמתחיל נהיה Intermediate זה הזמן להתחיל להתעסק, לא בטירוף, במטרה הספציפית. הגדולה של SS זה שהיא התכנית שתוציא אותך הכי מהיר מהמצב של מתאמן מתחיל.
איך אתה קובע שמתאמן הוא INTERMEDIATE? על פי מה שריפטו אומר?
terminater135 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-09, 22:12   #5
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

ציטוט:
איפה לעזאזל יש משיכות ב ss?
Ss זו תוכנית שתגרום לך לאבד פרופורציות חזה-גב לגמרי, לטובת החזה כמובן.

מאיפה אתה מביא את זה שטווחי חזרות גבוהים זה למתאמנים מתקדמים על חומרים?????????

אתה צריך להפסיק להגזים ולצאת מהראש של "ss זו התוכנית היחידה ששווה משהו".

איך אתה קובע שמתאמן הוא intermediate? על פי מה שריפטו אומר?
אתה ממש דביל
ראית גב ורגליים של מתאמני ss + pl ?
הגב שלהם קטנטן, את הטרפזים ממש לא רואים...
moo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-09, 22:42   #6
terminater135
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo צפה בהודעה
תבין פיצול הוא טיפשי למתחיל/בינוני כיוון שהוא מאט התקדמות

לגבי בידוד שרירים זה בדיחה, שים את הבייסיפס בצינוק תבודד אותו...
אם אתה יכול לבצע מתח שבו תעבוד גם על גב וגם על יד קידמית אז למה לבודד ? (אני עושה רק מתח ליד קדמית)
אתה מוכן להסביר למה פיצול מאט את ההתקדמות?
ומנסיון, כל שריר שמקבל עבודה מבודדת גדל יותר מהר מאשר מאיך שהוא היה גודל בתור שריר מייצב בתרגיל מורכב.

ציטוט:
אתה ממש דביל
ראית גב ורגליים של מתאמני ss + pl ?
הגב שלהם קטנטן, את הטרפזים ממש לא רואים...
מתאמני pl לא עושים ss ורוב מתאמני ss מוסיפים תרגיל גב לתוכנית וככה זה כבר לא התוכנית המקורית אבל בגלל זה יש להם גב מפותח (אני בעד השינוי הזה אבל זה עדיין לא ss).

וכאמרתי גב התכוונתי לרחב גבי לא לטרפזים, אני גם אמרתי במקום אחר שהטרפזים מקבלים גירוי טוב ב ss.

ודבר אחרון, אתה עושה צחוק? אני אמרתי מתישהו שרגליים לא מקבלים גירוי ב ss? תסתכל על כל האשכול הזה ולא תמצא דבר אחד שכתבתי נגד ss שקשור בגירוי שרגליים מקבלות.
terminater135 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-09, 23:35   #7
Sugarzaza

הרחב גבי מקבל עבודה מ:
דדליפט
חתירות/פאואר קלין
מתח שנכנס אחרי כמה שבועות לתכנית.

מרוצה? אין שום חוסר פרופורציה.
ישן 08-09-09, 00:30   #8
Sugarzaza

אגב גם יש מתח בתכנית, מי שאומר שלא לא מבין איך התכנית בנויה.
ישן 08-09-09, 05:52   #9
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

לדעתי אין ספק שזו תוכנית טובה למתחילים, אבל אתם מכניסים אותה לכל אחד שחושב על תוכנית כלשהי בלי שום קשר למצב שלו, הנה ספציפית פותח השרשור מתאמן שנה (לא אומר בהכרח שהוא מתאמן ותיק כמובן) וישר זורקים לו ss כאילו הוא שוקל 50 קילו והתחיל להתאמן אתמול. מעבר לכך, למתאמנים בינוניים שהסכמנו שיש מקום לעבודות יותר מבודדות ופיצולים והתמקדות ודגשים (הכל בפרופורציה והכל יחסי, אני לא אומר אחרי 3 חודשים להתחיל abcde) ואתם שוכחים שרוב האנשים כאן, ורוב הגברים שהולכים לחדר כושר, הם bb ולא pl, עובדה חשובה שאתה נוטים להזניח, מעבר לכך עניין הפרופורציה והגנטיקה משחק תפקיד מאוד חשוב. ברגע שעובדים באופן מאוזן על כל השרירים, ולבנאדם יש נטייה מסויימת לשריר מסויים (וזה בדר"כ ככה אצל רוב המתאמנים) אז עם הזמן החוסר פרופורציה רק יגדל. אצלי למשל הרגליים גודלות מאוד מהם גם בכוח וגם בנפח, וזה השריר שהכי הזנחתי לאורך השנים בצורה משמעותית מאוד (עכשיו כבר לא) ואם הייתי משקיע אותו דבר אז מצבי היה מאוד לא פרופורציונלי, וזה לא מצב רצוי למי שמכוון bb. וכפי שאמרת שההגיון מבחינת בprrs לא קיים כי הוא bb ואתה לא, אז בדיוק בגלל זה אתה צריך ללמוד להיות אובייקטיבי.

לגבי ההגדרה שלך "כולם מתחילים", אומנם אני יחסית מסכים איתך, אבל תיקח את זה בתור נקודת הנחה כי אתה לפעמים תטעה לגבי מתאמן מסויים באופן וודאי כי יש כאן משתמשים חדשים שהם לא מתאמנים מתחילים ומשום מה יש לי הרגשה שגם אותי סיווגת בתור מתאמן מתחיל.
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-09-09, 12:35   #10
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי scylla צפה בהודעה
לדעתי אין ספק שזו תוכנית טובה למתחילים, אבל אתם מכניסים אותה לכל אחד שחושב על תוכנית כלשהי בלי שום קשר למצב שלו, הנה ספציפית פותח השרשור מתאמן שנה (לא אומר בהכרח שהוא מתאמן ותיק כמובן) וישר זורקים לו ss כאילו הוא שוקל 50 קילו והתחיל להתאמן אתמול. מעבר לכך, למתאמנים בינוניים שהסכמנו שיש מקום לעבודות יותר מבודדות ופיצולים והתמקדות ודגשים (הכל בפרופורציה והכל יחסי, אני לא אומר אחרי 3 חודשים להתחיל abcde) ואתם שוכחים שרוב האנשים כאן, ורוב הגברים שהולכים לחדר כושר, הם bb ולא pl, עובדה חשובה שאתה נוטים להזניח, מעבר לכך עניין הפרופורציה והגנטיקה משחק תפקיד מאוד חשוב. ברגע שעובדים באופן מאוזן על כל השרירים, ולבנאדם יש נטייה מסויימת לשריר מסויים (וזה בדר"כ ככה אצל רוב המתאמנים) אז עם הזמן החוסר פרופורציה רק יגדל. אצלי למשל הרגליים גודלות מאוד מהם גם בכוח וגם בנפח, וזה השריר שהכי הזנחתי לאורך השנים בצורה משמעותית מאוד (עכשיו כבר לא) ואם הייתי משקיע אותו דבר אז מצבי היה מאוד לא פרופורציונלי, וזה לא מצב רצוי למי שמכוון bb. וכפי שאמרת שההגיון מבחינת בprrs לא קיים כי הוא bb ואתה לא, אז בדיוק בגלל זה אתה צריך ללמוד להיות אובייקטיבי.

לגבי ההגדרה שלך "כולם מתחילים", אומנם אני יחסית מסכים איתך, אבל תיקח את זה בתור נקודת הנחה כי אתה לפעמים תטעה לגבי מתאמן מסויים באופן וודאי כי יש כאן משתמשים חדשים שהם לא מתאמנים מתחילים ומשום מה יש לי הרגשה שגם אותי סיווגת בתור מתאמן מתחיל.
רוב הגברים שהולכים פה לחדר כושר הם קוקסינלים לא bb
ואיך אתה מדבר על prrs שהמשקלי עבודה שלך מגוחכים...
moo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-09-09, 13:03   #11
terminater135
חבר פעיל

ציטוט:
הרחב גבי מקבל עבודה מ:
דדליפט
חתירות/פאואר קלין
מתח שנכנס אחרי כמה שבועות לתכנית.

מרוצה? אין שום חוסר פרופורציה.
הרחב גבי לא מקבל גירוי בדדליפט או בפוואר קלין (ואם כן אז ממש בקושי ברמה שלא משפיעה בכלל), ואין חתירות ב ss אז חאלס לז**ן ת'מוח, כשאני אמרתי לכם שזה טוב לעשות חתירות ב ss אמרתם לי שזה הורס את כל התוכנית אבל פתאום אתה אומר שיש חתירות, תעשה לי טובה.

ציטוט:
פיצול מאט התקדמות כי אתה פוגע באלמנט התדירות (וגם עצימות כי בפיצול בד"כ עושים הרבה תרגילים לאותו שריר)

לגבי עבודה מבודדת זה בולשיט
הרגליים גדלות הכי מהר מסקווט/דדליפט ולא מכפיפות או פשיטות, קאפיש ?

רחב גבי גדל בss בפאוור קלין + דדליפט
(הגב בכללי עובד גם בבנצ', פרס וסקווט - הגב עובד בכל תרגיל מתרגילי ss)
בפיצולים הנפח הרבה יותר גבוה ביחס לתידרות שיורדת לכן זה שווה את זה, וזה לא פוגע באלמט העצימות זה כל הקטע.
עבודה מבודדת זה לא בולשיט, למה אתה מתווכח על דבר שעובד?
בקשר לרגליים זה בדיוק מה שאמרתי, אני יודע שרגליים גדלות הכי טוב בסקוואט\דדליפט אז חלאס להוציא לי כל הזמן מילים מהפה.
בקשר לרחב גבי נתתי תשובה לsugarzaza למעלה, ואני לא יודע למה אתה מתכוון שאתה אומר גב בכללי אבל שום חלק בגב לא עובד בבנץ'.

ציטוט:
אגב גם יש מתח בתכנית, מי שאומר שלא לא מבין איך התכנית בנויה.
אין מתח בתוכנית, אנשים מחליפים את הפוואר-קלין במתח בשביל להוסיף תרגיל לגב זה לא בתוכנית המקורית, אם מישהו פה לא מבין איך התוכנית עובדת זה אתה.

ציטוט:
בנאדם שלא עשה סקוואטים ודדליפטים הוא עדיין מתאמן מתחיל, כי יש לו עוד פוטנציאל להתקדם בהרמות האלה מאימון לאימון. מתקדם זה אחד שלא יכול לעשות את זה כבר. לא משנה כמה זמן הוא מתאמן, הכל מסתכם בכמה מורכב צריך להיות תכנון האימונים שלו (יומי,שבועי,חודשי ושנתי בהתאמה)
אז בן-אדם שעשה שנתיים ss הוא עדיין מתאמן מתחיל כי יש לו עוד פוטנציאל להתקדם בכפיפות מרפקים מאימון לאימון, בסדר? (ואמרתי את זה בציניות אז תתפוס אותי במלה פה טוב?).

ציטוט:
תקשיב ss לא נועדה לעשות אותך דוגמן....
Ss נועדה לחזק אותך, להעלות משקלי עבודה ולהעלות מאסת שריר

אם אתה רוצה להיות דוגמן ss באמת לא בשבילך

ומשקלי עבודה ממש לא מעניינים (אין סרטון=לא מאמין)

עוד דבר אני בקושי מתאמן בינוני והדדליפט שלי עומד כרגע על 210 3x3
אז חבל שאתה מחשיב את עצמך למתקדם...
מי מדבר על ליהיות דוגמן? מי שרוצה ליהיות דוגמן שיעשה את התוכנית של מייקל לואיס, מי שרוצה לעלות מאסת שריר מכובדת צריך לעשות תוכנית בסגנון bodybuilding, שזה אומר לעשות פיצולים ולבודד שרירים.

ציטוט:
למה, כי הם לא מתפללים לריפטו כל בוקר?
ישן 08-09-09, 13:13   #12
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

ציטוט:
הרחב גבי לא מקבל גירוי בדדליפט או בפוואר קלין (ואם כן אז ממש בקושי ברמה שלא משפיעה בכלל), ואין חתירות ב ss אז חאלס לז**ן ת'מוח, כשאני אמרתי לכם שזה טוב לעשות חתירות ב ss אמרתם לי שזה הורס את כל התוכנית אבל פתאום אתה אומר שיש חתירות, תעשה לי טובה.

בפיצולים הנפח הרבה יותר גבוה ביחס לתידרות שיורדת לכן זה שווה את זה, וזה לא פוגע באלמט העצימות זה כל הקטע.
בקשר לרגליים זה בדיוק מה שאמרתי, אני יודע שרגליים גדלות הכי טוב בסקוואט\דדליפט אז חלאס להוציא לי כל הזמן מילים מהפה.
בקשר לרחב גבי נתתי תשובה לsugarzaza למעלה, ואני לא יודע למה אתה מתכוון שאתה אומר גב בכללי אבל שום חלק בגב לא עובד בבנץ'.

אין מתח בתוכנית, אנשים מחליפים את הפוואר-קלין במתח בשביל להוסיף תרגיל לגב זה לא בתוכנית המקורית, אם מישהו פה לא מבין איך התוכנית עובדת זה אתה.

אז בן-אדם שעשה שנתיים ss הוא עדיין מתאמן מתחיל כי יש לו עוד פוטנציאל להתקדם בכפיפות מרפקים מאימון לאימון, בסדר? (ואמרתי את זה בציניות אז תתפוס אותי במלה פה טוב?).

מי מדבר על ליהיות דוגמן? מי שרוצה ליהיות דוגמן שיעשה את התוכנית של מייקל לואיס, מי שרוצה לעלות מאסת שריר מכובדת צריך לעשות תוכנית בסגנון bodybuilding, שזה אומר לעשות פיצולים ולבודד שרירים.

תקשיב טוב
בפיצול עם נפח גבוה העצימות והתדירות נפגע
אין מה לעשות אלה דברים שבאים אחד על חשבון השני
ואתה לא קולט את זה
אי אפשר לעשות 4 תרגילים ב 90% מהRM שלך, פשוט אי אפשר
אבל תרגיל אחד כן אפשר לעשות ב 90% מהRM

התוכנית האידיאלית לעלות במאסת שריר הכי מהר זו SS או 5X5 בשלב מאוחר יותר
כיוון שבה התדירות/עצימות/נפח הן אידיאליות

עד שלא תקרא את הפרק Programming בSS
אין מה לדון איתך, כיוון שאתה לא מבין שדבר בא על חשבון השני (עצימות/נפח/תדירות)
למה נבחרו 5 התרגילים האלו
למה דווקא 5 חזרות, למה רק 3 סטים...

אתה עדיין מתעקש שניתן לעשות את הבלתי אפשרי (לעבוד כמה תרגילים בעצימות גבוהה...)
moo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-09-09, 13:33   #13
terminater135
חבר פעיל

ציטוט:
תקשיב טוב
בפיצול עם נפח גבוה העצימות והתדירות נפגע
אין מה לעשות אלה דברים שבאים אחד על חשבון השני
ואתה לא קולט את זה
אי אפשר לעשות 4 תרגילים ב 90% מהrm שלך, פשוט אי אפשר
אבל תרגיל אחד כן אפשר לעשות ב 90% מהrm

התוכנית האידיאלית לעלות במאסת שריר הכי מהר זו ss או 5x5 בשלב מאוחר יותר
כיוון שבה התדירות/עצימות/נפח הן אידיאליות

עד שלא תקרא את הפרק programming בss
אין מה לדון איתך, כיוון שאתה לא מבין שדבר בא על חשבון השני (עצימות/נפח/תדירות)
למה נבחרו 5 התרגילים האלו
למה דווקא 5 חזרות, למה רק 3 סטים...

אתה עדיין מתעקש שניתן לעשות את הבלתי אפשרי (לעבוד כמה תרגילים בעצימות גבוהה...)
זה נכון שהתדירות יורדת אבל הנפח עולה הרבה יותר ממה שהתדירות יורדת ולכן זה שווה את זה.
אף אחד לא אמר לעשות 4 תרגילים ב rm 90%, זה למה לא מתחילים ב abcdef אלה ב fbw, ומשם עולים בהדרגה ל ABC, AB וכו'.

קראתי את הפרק programming בספר ss, אבל אני פשוט לא מסכים עם מה שכתוב שם.
ישן 08-09-09, 13:23   #14
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:

ידידי אני מבין מאיפה אתה בא,אבל תבין שאתה לא תשנה את דעתו של אדם מקובע בעזרת ויכוח,הוא בעמדתו ואתה בעמדתך והחיים יפים.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-09-09, 18:31   #15
artikerah
Banned

ציטוט:
הרחב גבי לא מקבל גירוי בדדליפט?

לך לקרוא לפני שאתה זורק שטויות, בקשר לשאר מה שכתבת צפה בתמונה שוב.
artikerah מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-09-09, 18:35   #16
אבידן הקטן
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי artikerah צפה בהודעה
הרחב גבי לא מקבל גירוי בדדליפט?
[

לך לקרוא לפני שאתה זורק שטויות, בקשר לשאר מה שכתבת צפה בתמונה שוב.

אחי גם הזוקפי גב עובדים בדד ליפט?
המאמן שלי אמר שרק עמוד השדרה עובד בדד ליפט ולכן אין טעם כי זה מסוכן
אבידן הקטן מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-09-09, 05:58   #17
Sugarzaza

בנאדם שלא עשה סקוואטים ודדליפטים הוא עדיין מתאמן מתחיל, כי יש לו עוד פוטנציאל להתקדם בהרמות האלה מאימון לאימון. מתקדם זה אחד שלא יכול לעשות את זה כבר. לא משנה כמה זמן הוא מתאמן, הכל מסתכם בכמה מורכב צריך להיות תכנון האימונים שלו (יומי,שבועי,חודשי ושנתי בהתאמה)
ישן 08-09-09, 07:13   #18
Scylla

נאלץ לחלוק עליך. אומנם התרגילים האלו מאוד חשובים. אבל לא חסרים שהשיגו את המטרות שלהם ונראים טוב מאוד גם בלעדיהם. אצלי במכון אין סקוואט חופשי בכלל, ולא ראיתי מישהו מרים מעבר ל50 קילו חופשי חוץ ממני, ולא חסרות בהמות. לגבי דדליפט, אני ועוד אחד רציני עושה, אולי עוד 1-2 שלא יצא לי לשים לב אליהם, ושוב יש עוד בהמות שלא מבצעים את זה. ואני הרבה במכון ורואה אותם מתאמנים הרבה וקשה לי להאמין שאני מפספס.

הבהרה - אני לא אומר שהתרגילים לא חשובים או לא עוזרים בהתפתחות, ואף מעבר לכך, אני הראשון שאמליץ עליהם למתאמן, אבל אבל אבל, התוצאות מראות שאפשר גם בלעדיהם להגיע להישגים מרשימים.

ועכשיו בפן האישי - אני מחשיב את עצמי למתאמן ותיק (או בינוני-ותיק, הכל יחסי) ועם זאת אני עולה במשקלים בסקוואט ודדליפט אומנם לא כל אימון אבל ההתקדמות קיימת ועדיין לא נתקעתי (טפו טפו) לעומת זאת בשאר התרגילים אני בקושי זז במשקלים ספציפית בבנץ' שאני תקוע כבר חודשים למשל, ועוד שלל תרגילים שההתקדמות הרבה יותר איטית. זה שספציפית בסקוואט ודדליפט אני יחסית "רץ" זה לא אומר שאני בהכרח מתאמן מתחיל, זה אומר שאני לא מאוזן מבחינת מימוש פוטנציאל.

על מנת לשפוך פרופורציה ולא לזרוק דברים באוויר,
סקוואט 125kg rm4
דדליפט 134kg rm3
בהחלט לא מטורפים אבל לדעתי מכובדים בהחלט. אין לי שום כוונה או טעם או תועלת להתנשא או לשחק אותה יותר גדול ממה שאני. סקוואט מלא אגב.
ישן 08-09-09, 12:32   #19
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי scylla צפה בהודעה
נאלץ לחלוק עליך. אומנם התרגילים האלו מאוד חשובים. אבל לא חסרים שהשיגו את המטרות שלהם ונראים טוב מאוד גם בלעדיהם. אצלי במכון אין סקוואט חופשי בכלל, ולא ראיתי מישהו מרים מעבר ל50 קילו חופשי חוץ ממני, ולא חסרות בהמות. לגבי דדליפט, אני ועוד אחד רציני עושה, אולי עוד 1-2 שלא יצא לי לשים לב אליהם, ושוב יש עוד בהמות שלא מבצעים את זה. ואני הרבה במכון ורואה אותם מתאמנים הרבה וקשה לי להאמין שאני מפספס.

הבהרה - אני לא אומר שהתרגילים לא חשובים או לא עוזרים בהתפתחות, ואף מעבר לכך, אני הראשון שאמליץ עליהם למתאמן, אבל אבל אבל, התוצאות מראות שאפשר גם בלעדיהם להגיע להישגים מרשימים.

ועכשיו בפן האישי - אני מחשיב את עצמי למתאמן ותיק (או בינוני-ותיק, הכל יחסי) ועם זאת אני עולה במשקלים בסקוואט ודדליפט אומנם לא כל אימון אבל ההתקדמות קיימת ועדיין לא נתקעתי (טפו טפו) לעומת זאת בשאר התרגילים אני בקושי זז במשקלים ספציפית בבנץ' שאני תקוע כבר חודשים למשל, ועוד שלל תרגילים שההתקדמות הרבה יותר איטית. זה שספציפית בסקוואט ודדליפט אני יחסית "רץ" זה לא אומר שאני בהכרח מתאמן מתחיל, זה אומר שאני לא מאוזן מבחינת מימוש פוטנציאל.

על מנת לשפוך פרופורציה ולא לזרוק דברים באוויר,
סקוואט 125kg rm4
דדליפט 134kg rm3
בהחלט לא מטורפים אבל לדעתי מכובדים בהחלט. אין לי שום כוונה או טעם או תועלת להתנשא או לשחק אותה יותר גדול ממה שאני. סקוואט מלא אגב.

עוד דבר אני בקושי מתאמן בינוני והדדליפט שלי עומד כרגע על 210 3X3
moo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-09-09, 17:08   #20
Scylla

ציטוט:

עוד דבר אני בקושי מתאמן בינוני והדדליפט שלי עומד כרגע על 210 3x3

1. לא מעניין אותי להיות דוגמן, אבל מעניין אותי להיות אסטטי ולבנות מראה יפה ולא של דוב קוטב.
2. אתה לא חייב להאמין, אין לי כוונה לעלות, אני גם לא זורק לך מספרים אסטרונומיים, ואין לי שום תועלת מזה שתאמין לי, אמרתי כדי שתקבל פרופורציות מבחינת הרמה שלי לטוב ולרע.
3. אני יודע וראיתי את הסרטון, קודם כל סחטיין, ולדעתי ההגדרות שלך מי ותיק מי בינוני ומי מתחיל הן לקויות ותלושות מהמציאות, אבל זה משהו שלא ניתן להגדיר חד משמעית אז אין מה להתווכח.
4. רוב האנשים שהולכים לחדר כושר עושים את זה על מנת להשיג מראה יותר טוב, זה שהם לא מכורי-כוח זה לא אומר שהם קוקסינלים (ואני מחשיב את עצמי מכור-כוח).
5. לא אכפת לי מה הדעה שלך, מגוחכים הם לא. נראה עוד כמה חודשים מה הprrs עשה לי, ואז יהיה מקום לדבר אם זה היה במקום או שמוקדם מדי.

עכשיו יש לי שאלה שלדעתי התשובה עליה מכילה תשובה לרוב הדיון הזה,
moo, האם אתה נראה כמו מישהו שמרים 210kg בדדליפט?
(ראיתי את הסרטונים ואי אפשר להתרשם, אם אתה רוצה להעלות תמונות אני אוכל להגיד לך אם ללכת בדרך שלך נותן את המטרה שאני רוצה או לא)
תגובה