|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() כשאני התחלתי דדליפט התחלתי עם 20 בכל צד והעלתי משקלים כל אימון כאב לא הרגשתי אבל הגב התחתון נתפס לשלושה או ארבעה ימים...
![]() |
![]() |
#42 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יש הבדל בין כאב רגיל ל- "כאב" של אימונים.
כמו שהבנתי הכאב שהוא מתאר זה הכאב שהגב תחתון צועק הצילו!! כאילו הוא נשרף... וזה לגיטימי שהגב מראה חולשה לתרגיל זר. זה קורה לכולם, גם מתאמן מנוסה וותיק שיעלה משקל בדדליפט יחווה לרוב את הכאב הזה בגב התחתון. כל עוד אתה תשמור על תכניקה נכונה, שינה ומנוחה מספקת אז עם הזמן הגב יתחזק והכאב יעבור (אם לא תתן מספיק מנוחה אז הכאב לא יעבור ואף יהפוך לכרוני)
נערך לאחרונה על ידי SiX PACK, 26-08-08 בשעה 02:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קיבלתי, אז לא להבהל להמשיך עם אותו משקל בנתיים ולשמור על טכניקה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אחי אתה לא יודע כולם פה הארדקורים דופקים 200 קילו דד ליפט מגיל שנתיים? ואם הוא יעלה לכם סרטון ופתאום כל הגב שלו מתעגל? אל תמהרו לתת הצעות ברגע, כי זה תרגיל שמאוד קל לבצע לא נכון. תעלה סרטון של עצמך מבצע תתרגיל, ועם משקל נמוך. עד אז הדיון לא כל כך רלוונטי נערך לאחרונה על ידי reshos123, 26-08-08 בשעה 16:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
כללי:: Deus ex machina
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: אוניבסיטה
|
![]() ציטוט:
אז אני העלתי כבר ויותר מפעם אחת ותחליט אתה עם המשקל נמוך . דבר שני דדליפט זה תרגיל שמאוד קל ללמוד ואני יכול עם סרטון לעזור לו ולתת לו טיפים יותר מהתיאור הכללי של התנועה . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה עם מוט רגיל (ארוך) וזהו.
אתה צריך את האיזון הזה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הקשר בין ללמוד לליישם הוא די משמעותי. דדליפט זה תרגיל שדורש טכניקה וגמישות קצת יותר גבוהים מתרגילים ליד קדמית. כבר ראיתי אנשים "חזקים" שמנסים דדליפט עם כלום משקל ולא מסוגלים לעשות את התנועה כמו שצריך בגלל שהם פשוט לא מודעים. כמובן שאחרי הסבר קצת הם פרשו מהתרגיל. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מסכים איתך במשפט האחרון, ניסיתי ללמד את חבר שלי לעשות דדליפט, ואין לו שום תרגיל מורכב חוץ מבנץ' פרס והוא שונא תרגילים מורכבים, והוא לא מצליח לגרום לגב להתיישר. נכון, הוא בן 15, שוקל 85 על 11% ויד 39, אבל הוא צריך המון עזרה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית חושב שסקוואט זה תרגיל יותר קשה מדדליפט מבחינת ביצוע, אבל זאת רק דעתי.
בכל מקרה, תסתכל על בני נוער איך הם הולכים מכופפים כולם, במיוחד בחלק הטורקאלי. זה קצת קשה פתאום לבוא לחד"כ עם יציבה דפוקה ולנסות ליישר אותם שהם מקופלים ומקוצרים (אבל זאת התחלה טובה). |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
מפקח ראשי
|
![]() דד ליפט מגייס יותר יחידות מוטריות מסקוואט,ולכן הוא יותר קשה מכל הבחינות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() 40 קילו זה מישקל בדיחה אפילו להתחיל איתו
![]() |
#52 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() ממש לא נכון , המטרה בהתחלה היא לימוד התנועה, זה שאתה יכול להרים מעל 100 קילו בפעם הראשונה לא אומר שכדאי לעשות לפני ששייפת את הטכניקה .
תבין שבחלק גדול מהתנועות המורכבות טכניקה לא נכונה לא רק תסכן אותך אלא גם תעקב אותך בכמות המשקל שאתה יכול להרים ( ראה בנץ וסקוואט ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מספר האנשים שראיתי עושים סקוואט נכון הוא אפסי . ובנץ כמו שצריך תוך שימוש ברגליים הבטן הצמדת השכמות הקשת בגב התחת על הספסל וכו... דדליפט על פי דעתי יותר פשוט ( או לפחות לי היה יותר קל ללמוד ) . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() נו ומה אתה רוצה להגיד בזה?
זה בדיוק מה שאני טוען :-) נ.ב ביחס לסקווט כמובן. |
![]() |
![]() |