|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() על פי מה כולם קובעים שהוא צריך להמשיך?
אם הוא פוצע את עצמו? מאיפה אתם יודעים איך הוא עושה ומה עובר על הגב שלו?
![]() |
#22 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הפסקת עם הסקוואטים? לא! ![]() אם אתם תפסיקו להתאמן כל פעם שכואב לך אתם לא ממש תתקדמו, במיוחד בלחיצות בעמידה. הרבה פעמים יש כאב בגרון, אז מפסיקים? לא! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
מפקח ראשי
|
![]() היום זו גם הפעם הראשונה שעשיתי דד ליפט ולא כואב לי הגב ובטח שלא כאב של חוליות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כמו שיכולה להיות הסיטואציה שפשיטת מרפק תעשה לו כאבים במרפק, כך גם יכול להיות שיכאב לו בגב התחתון בדדליפט. כל תרגיל יכול לפגוע אם המפרק של התנועה פגוע, בין אם זה לחיצת חזה ובין אם זה פשיטת מרפק.
![]() |
![]() |
#26 |
מפקח ראשי
|
![]() הפתרון הטוב ביותר הוא לשאול מאמן שמבין ולבקש שישגיח על מנת לתת ok על הביצוע .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() 1. דווקא אדם שהיה במכון אומר שאני עושה בסדר את התנועה
2. נכון שאין הגבהות של הפלטות אבל לא ירדתי כל כך נמוך עד שהמוט נגע ברצפה, אני חשבתי על זה לבד על העניין הזה. 3. מאיפה הבאת תחוצפה ועזות מצח לקרוא לי מפגר?! תלא מכיר אותי לא ראית אותי....חאלס עם ההתנשאות הזו פה שיש לאנשים. 4. לא נמאס לי מהתרגיל נמאס לי שהוא מביא לי תסכול 5. התרגיל עבד לי נהדר על הגב הרגשתי אותו בצורה טובה בסך הכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() אף אחד לא חשב על זה שאולי הגב התחתון של הבחור חלש והוא הרגיש שם עבודה בגלל שהמקום דורש חיזוק?
בחור, יכול להיות שהגב התחתון שלך צריך להתחזק ולכן הרגשת שם עבודה ( בהנחה שהטכניקה הייתה נכונה ולא היה קימור בגב ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
מפקח ראשי
|
![]() אם זה אכן המקרה הייתי ממליץ לו להתחיל מתרגילים שמשתמשים במשקל הגוף בלבד,למשל עבודה על כסא רומי כאשר הכפות ידיים נמצאות תחת הסנטר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() זה תרגילי קקה, כמו שאתה לא מבודד טרפזים כי הם נתפסו לך בלחיצת כתפיים בפעם הראשונה, ככה אתה גם לא מבודד עבודה על גב תחתון אלא נותן לו להתחזק לבד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
מפקח ראשי
|
![]() ממש לא ,אני עבדתי מס' חודשים טובים על הכסא הרומי ומניסיון אני יכול להגיד לך שזה תרגיל מעולה,אין קשר לטרפזים זאת לא דוגמה שקשורה בכלל,פשוט הגב שלו חלש מדי כדי לבצע דד ליפט ועד שהוא יתחזק הוא עוד עלול לפצוע את עצמו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() בתכלס אי אפשר ללמוד טכניקה על הפעם הראשונה זה בא עם הזמן... מאימון לאימון מנסים לעשות את זה כמה שיותר טוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() אחי יש כמה סוגי כאבים ולפי ההרגשה אתה אמור לדעת מה קורה,
אבל אתה אמור להיתמצא בהם קח דוגמא: יש אופנוע ישן איך אתה יכול לירות עם המנוע שלו "קרוע " אתה שומע אותו ויש תרעש הרגיל,יש את הרעש של ההתחממות(שלא כשקר) ויש את הרעש של שפיחה כולם די דומים אבל אחד לא טוב ואתה אמור להכיר את שלושתם כדי לדעת מה לא טוב, |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
![]() 40 קילו דדליפט ?
זה משהו חדש ... ומה אתה מתבכיין ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמע זה בין לבין כזה ובגלל זה אני בבעיה אני מסכים עם דה סן אני חושב שהגב התחתון שלי פשוט חלש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() אתה אמור להרגיש את זוקפי הגב, אם זה מה שכואב לך אז אין בעיה.
תוציא תחזה, תדחוף תעגן אחורה, תרגיש מתיחה בזוקפי הגו עוד לפני תחילת התרגיל, בסוף תוציא שוב את החזה. יכול להיות שחסרה לך קצת גמישות, תניח את המוט על פלטות ותתחיל מפחות נמוך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
כללי:: Deus ex machina
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: אוניבסיטה
|
![]() ציטוט:
רק ככה לומדים כולם בהתחלה עובדים לא באופן מושלם ואלא עם יש לך מאמן צמוד לא תוכל לתקן את הטכניקה בלי לראות אותה מצולמת . |
|
![]() |
![]() |