|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#201 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() zה לא ווינגייט ,זה פשוט אחד מאותם אנשים שעשו את הקורס בתור פיק אפ בר וחשבו שיש מלא כסף בלהיות מדריך חדר כושר ושכחו את העובדה הקטנה שצריכים להיות אשכרה טובים במקצוע כדי לעשות בו כסף
![]() |
#205 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והליצנים היחידים פה זה אנשים שעושים תוכנית בכלל בלי להבין אותה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני נחנק פה
![]() |
![]() |
#206 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה יודע מה התפקיד של הרחב גבי בדדליפט? תחזור לערוץ 6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קשה לי להאמין שכתבת את זה ברצינות, אבל גם אם 'קצת' הגזמת זה בעייתי מאוד. לא אתה ולא אני ולא אף אחד, פגש מתאמן "רגיל" (כלומר, בן אדם שאיננו אחרי שלוש שנים אימוני ג'ודו או האבקות, או פוטבול למשל) שנכנס היום לראשונה בחייו למכון כושר, ועוד שלושה שבועות או מקסימום ארבעה הוא יורד לסקוואט של 100 ק"ג לחמישיות. פשוט אין דבר כזה. וחבל, כי זה סתם מסיט את הדיון שהוא טוב לכשעצמו ומייצר אנטיגוניזם לתוכנית שהיא כשלעצמה נהדרת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תראה שם בלוג שהגעתי ל 150 3x3 קיצר בנתיים יש לי סקווט 2 משקל גוף (160 על 80) דדליפט (210 3X3 על 79 ק"ג) אז אל תזיין בשכל תעלה קצת סרטונים שלך שנראה איזה מפתח גוף מרשים אתה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הכי קל לדבר על משקלים של אנשים אחרים כשאתה מתחמק בכל פעם שמדברים עליך. איך אמרת לmoo? קדימה, תביא סירטון, משהו... נ.ב בתור אחד שעוקב אחרי הלוגים, the sun עשה את התוכנית פעמיים והרבה זמן כדי לעבוד על הסקוואט שלו, שלא יראה כמו מה שאתה מתבייש להראות... אתה רוצה סיפורי הצלחה? Pheonix, lidors, \ www.strengthmill.com אתה מוזמן לחפש שם. אגב, האנשים שכתובים כאן מרימים יותר ממך, אחרת לא היית מתבייש לדבר. והם כנראה גם שוקלים פחות ממך, ליצן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
חבר פעיל
|
![]() fatboy
תעלה סרטונים שלך ונראה את המשקלים שלך אני בטוח שאתה לא יודע לבצע חצי מההרמות כמו שצריך אתה חתיכת ליצן מטומטם |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
חבר פעיל
|
![]() כבר אמרתי לך שהרחב גבי עובד בצורה יחסית זניחה לחתירות\מתח בדדליפט, אתה כמו אלה שאומרים שחזה עובד במתח (כן יש אנשים שאומרים את זה), ואם אתה כל כך בטוח במה שאתה אומר אז תביא לי סיבה במקום לזיין לי ת'שכל.
![]() |
#214 | |
|
![]() ציטוט:
תרגיע את הדיבור וההתנהגות או שאתה תעוף מהפורום הזה על טיל.
![]() |
![]() |
#215 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היה גם מישהו שם ששאל את ריפטו שאלה על משהו שלדעתו ריפטו עשה טעות כשהוא בנה את SS והוא חטף על זה באן.
![]() |
![]() |
#216 | |
|
![]() ציטוט:
גם אתה להרגע ומהר.
![]() |
![]() |
#217 |
חבר פעיל
|
![]() שיעלה סרטון שלו
נראה איך וכמה הוא מרים.... ודרך אגב ארבל הוא מפרסם פורום מתחרה שים לב להודעה שלו בדף הקודם ועוד דבר זה בזיון שהוא חבר יהלום בפורום פיתוח גף ארבל אותך אני מכבד ומדיין בכבוד אבל שפאטבוי יוצא עליי אני האחרון שישתוק הליצן הזה צריך להראות מה הוא שווה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
|
![]() ציטוט:
אכן יש לחץ(מומנט סיבובי ליתר דיוק) על עמוד השידרה ,אבל עמוד השידרה זה חוליות של עצם ,הוא לא באמת יכול "לעבוד"
![]() |
![]() |
#220 |
Banned
|
![]() [quote=fatboy;912665]כבש טרי מוינגייט... אוווו
אח שלי הגיבור מצטער אבל אתה מזיין לכולם בשכל אתה בטח דומה למקל של ארטיק טוב נו, של שירותים לא נראה לי שאתה יכול לעשות כפיפת מרפקים עם יותר מ50 קילו ובטוח אתה לא לוחץ יותר מ100 ק"ג עד שתוכיח אחרת אתה סתם כבשה |
![]() |
![]() |