|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
לגבי בנץ'... אני עושה עם רגליים על הספסל בשביל שלא יהיה קשת פסיכית בגב, לא יודע אם זה בוודאות הדרך הנכונה, ככה אני עושה בכל אופן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() זו גם דרך לעשות את זה, זה לא דרך פסולה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() זה לא מערב שרירים לא קשורים ומאבד מהטכניקה שאתה עם רגליים על הרצפה ואגן למעלה? הרי בתחרויות pl הבנתי שזה אסור...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() נראה לי...ושוב אני לא בטוח! ! ! אבל צריך שהשכמות והתחת יהיו "דבוקים" לספסל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
עוסק ב:: בקרוב חייל
חדר כושר: קאנטרי נווה אילן
|
![]() ברובהתרגילים אני נעזר בחגורה כתמיכה לגב כמו סקוואט,דדליפט,בנט אובר ומיליטרי.
לפעמים גם שאני עושה פטישים בעמידה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() לא צריך.
Scylla ציטוט:
זה כמובן בהנחה שאתה לא סובל מליקוי יציבה והגב שלך תקין. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הם בחיים לא היו מגיעים לאיפו שהם עכשיו בלי הידע העצום שלהם, ותאמין לי רובנו יכולים ללמוד מהם הרבה מאוד. ורק שתדע יש גבול לאן שגנטיקה יכולה לקחת אותך, לא משנה כמה היא טובה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() אל תשכח שאתה לא יודע ללחוץ בנץ'
אם היית יודע היית מבין ולגבי הפרס חגורה עוזרת לי להרים יותר... ככה שבמשקלים החל מ 60 + אני משתמש בה (אני עושה פרס נקי לא פוש פרס) נערך לאחרונה על ידי moo, 05-09-09 בשעה 14:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה יודע אז תסביר לו, כי נדמה לי שגם אתה לא ממש בטוח למה בן אדם ששוקל 90 קילו צריך לשם חגורה בבנץ של 110.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הנק' שהגוף נוגע בספסל רצפה הן חלק כלשהו מכף הרגל תחת שכמות הכח מופעל מהרגליים דרך התחת, הקשת של הגב, שכמות וידיים כדי לעזור בהעברת הכח, חגורה שתעזור ליצור לחץ תוך בטני תסייע לכך כל הגוף צריך להיות מכווץ Dark_Muse זה אינדבידאולי מתי כל אחד שם חגורה במשקל שהוא מרגיש שחגורה תעזור לו למשל בדדליפט העזרה שתקבל מחגורה/חליפה הוא נמוך בהשוואה לסקווט ועוד יותר בבנץ (בבנץ חליפת לחיצה הכי יעילה) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל יש הבדל מהותי בין חגורת גב פשוטה לחליפות ש pl משתמשים בהם.
דבר שני כפי שכתבת וצדקת הפעם, שזה אינדיבידואלי מתי מישהו "מרגיש" שהוא צריך חגורה וזה יעזור לו. המשקלים שציינת פשוט לא מחייבים חגורה, ואף אומר שאפשר להסתדר בלעדיה גם במשקלים הרבה יותר גבוהים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
משתמש פעיל
|
![]() מה השטויות האלה עוד זבל שיוצא מריפטו ,] לא צריך חגורה לתרגילים כמו בנץ' ופרס כל עוד אתה לא עושה בהם 150 קילו , אני לוחץ 132.5 ידיים ישרות, רגליים על כיסא כמו שאמרת ולא צריך שום חגורה במשקל הזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
המשקל עבודה שלך יחסית מאוד גבוהה, אתה בחור חזק אין ספק, אבל בטכניקה שmoo הזכיר אתה תוכל להרים יותר ולייעל את התרגיל מבחינה מכנית, אגב אתה יכול לחפש ביוטיוב סרטונים של קולמן ולברוני תראה שבמשקלים הכבדים שלהם הם כן מקשיתים את הגב, וכן מצמידים שכמות.. אגב, גם מרגישים את זה יותר בחזה.. בקשר לחגורה היא יכולה לסייע לשמור באמת על הלחץ התוך בטני ולעזור בלחיצה (לפעמים שיש חגורה זה מזכיר לבנאדם גם ללחוץ את הבטן החוצה שזה גם יתרון) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לחגורה אין לי מושג אין זה בדיוק עוזר ולא נשמע לי הגיוני שזה עוזר בתרגילים שהגב שלך מקביל לספה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Fat bastard
|
![]() אז קודם אולי צריך להסביר מה חגורה עושה כי יש הרבה מיתוסים בעניין
התפקיד של החגורה בעצם זה לא "לשמור על הגב" כמו שהרבה חושבים התפקיד של החגורה בסה"כ זה לשמור על לחץ-תוך בטני גבוהה יותר (ואלסאלווה) מה שעוזר לשמור על עמוד השדרה מיוצב יותר ולהרים יותר משקל. ברוב התרגילים אנשים לא יודעים להשתמש בבטן כמו שצריך וזה לדחוף אותה כלפי חוץ. ברגע שלומדים לדחוף כלפי חוץ החגורה עוזרת למנוע גם למנוע פציעות על ידי זה שהיא שומרת נגד הרניה, ששם בעצם יש קרע בפאסיה של השרירי בטן ואין מה שיחזיק את המעיים (לא נעים) ולכן מנח הגב לא קשור למתי לשים חגורה או לא, זה לא משנה אם אתה עומד או שוכב. (אגב בבנץ' הגו לא מקביל לספה, רק השכמות והתחת נוגעים בספה) מן הסתם לא צריך גם את החגורה בכל תרגיל אחרת אנשים נוטים לפתח תלות בחגורה הזאת.. אם יש למישהו משהו לתקן במה שאמרתי או לחדד הם מוזמנים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
![]() ובוא נגיד ואתה לא "מרגיש את החזה".. נניח ואתה מרגיש בשניהם אותו דבר, בכל זאת המשקלים שלך עלו אז איך אפשר לא לאמץ את השיטה הזאת? (סתם רשמתי שיטה זה לא באמת שיטה, זה פשוט הדרך הנכונה) ואגב אני די בנאדם שלא ממש חסיד של ריפטו (בלשון המעטה) ![]() |
|
![]() |
![]() |