![]() |
מי מכם (הרציניים עם משקלים גובהים) עובד עם חגורה?
אני משתמש בה ממש הרבה (רחבה)...
מי משתמש?. |
לא אני
אבללל החתימה שלך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
אני לא עובד עם משקלים גבוהים אבל המליצו לי לעבוד עם חגורה. תאכלס כשהתעמקתי בזה וקראתי קצת יותר הגעתי למסקנה שבסקוואט אין בעיה לשים חגורה אבל כשכל האימון מורכב מאימונים עם חגורה זה כבר משהו אחר וזה לא טוב ויכול לפגוע בפיתוח הבטן ולגרום לפציעות עתידיות. הסקוואט שלי כרגע 122.5 קילו rm5 שזה לא הרבה אבל סבבה.
|
ציטוט:
לגבי הבטן, אם אתה מתכוון להיפרטרופיה, הייתי ממליץ לך לבודד את הבטן ולא להסתמך על דדליפט וסקוואט, במיוחד אם הגנטיקה שלך היא "נגד ריבועים". |
ציטוט:
On The Use Weight Belts Stuart M. McGill ובמקום להמליץ לי לא להסתמך על סקוואט ודד ליפט ולעשות גם בטן פשוט תגיד לי שריפטו מפגר וזהו למה זה מה שאתה אומר פה. |
ציטוט:
אבל אני לא מסתמך על זה. יש טיעונים בעד, יש טיעונים נגד. |
ציטוט:
תיהיה בטוח שהתרגילים שאתה עושה לא מספיקים לבטן, כמו בידוד. תלמד מהטעויות של אחרים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ותאמין לי שאני לא בקטע של "גוף דוגמן" והחרטות האלה, אני מאחל לך להשקיע לפחות 10% ממה שאני משקיע בתחום הזה (כשתבין תגדל). ואני לא בא להמליץ לך על חגורת גב/לעבוד בטן, אתה זה שהגיב בנושא. אני פתחתי את הנושא כדי לראות מי משתמש ומה הטיעונים שלו בעד/נגד. לילה טוב. |
ציטוט:
|
התפקיד של החגורה לייצב כמו תחבושות למיניהם..וזה די מבטל את התפקיד של השרירים המייצבים,במקום הספציפי שאתה שם את החגורה/תחבושות..
|
ציטוט:
אם היית מכיר אותי, מבין מה זה לתת 95% מהחיים שלך לתחום, לחשוב על תחרויות, להקריב את הגוף שלך (ואני לא מדבר על הקריאטין או החומצות אמינו שאתה בולע)... בקיצור לא היית אומר את זה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
חוץ מזה אתה הכנסת אותנו לויכוח הזה, לא?... |
ציטוט:
|
ציטוט:
פתחתי את הנושא לא כדי לשאול מה עושה חגורת גב... בסך הכל לדעת מי משתמש ומה דעתו, והבנתי שאתה לא משתמש. ד"א הייתי מציע לך לקרוא את "נושא הטעויות" שנפתח פה, ולקרוא את התגובה של גלעד על טעות "הזנחת שרירי הבטן", ותבין לבד למה לא לסמוך רק על (איך שהוא אמר) דדליפט, סקוואט וכו'. |
ציטוט:
|
סקווט מתחיל לשים חגורה בסביבות 130 ק"ג +
דדליפט במשקלים של 170 + פרס בסביבות 60+ בנץ' בסביבות 110 + מתי שיש צורך... |
ציטוט:
|
ציטוט:
ליצור לחץ תוך בטני ואז יש לך יותר כח להרים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ