ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   מי מכם (הרציניים עם משקלים גובהים) עובד עם חגורה? (https://israelbody.com/showthread.php?t=58932)

אנדרוליזם 03-09-09 22:34

מי מכם (הרציניים עם משקלים גובהים) עובד עם חגורה?

אני משתמש בה ממש הרבה (רחבה)...
מי משתמש?.

ניר ורון 03-09-09 22:42

לא אני

אבללל החתימה שלך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Max90kg 03-09-09 22:44

אני לא עובד עם משקלים גבוהים אבל המליצו לי לעבוד עם חגורה. תאכלס כשהתעמקתי בזה וקראתי קצת יותר הגעתי למסקנה שבסקוואט אין בעיה לשים חגורה אבל כשכל האימון מורכב מאימונים עם חגורה זה כבר משהו אחר וזה לא טוב ויכול לפגוע בפיתוח הבטן ולגרום לפציעות עתידיות. הסקוואט שלי כרגע 122.5 קילו rm5 שזה לא הרבה אבל סבבה.

אנדרוליזם 03-09-09 22:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 910284)
אני לא עובד עם משקלים גבוהים אבל המליצו לי לעבוד עם חגורה. תאכלס כשהתעמקתי בזה וקראתי קצת יותר הגעתי למסקנה שבסקוואט אין בעיה לשים חגורה אבל כשכל האימון מורכב מאימונים עם חגורה זה כבר משהו אחר וזה לא טוב ויכול לפגוע בפיתוח הבטן ולגרום לפציעות עתידיות. הסקוואט שלי כרגע 122.5 קילו rm5 שזה לא הרבה אבל סבבה.

לגבי הפציעות, אני לא מסכים איתך.
לגבי הבטן, אם אתה מתכוון להיפרטרופיה, הייתי ממליץ לך לבודד את הבטן ולא להסתמך על דדליפט וסקוואט, במיוחד אם הגנטיקה שלך היא "נגד ריבועים".

Max90kg 03-09-09 22:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אנדרוליזם (הודעה 910287)
לגבי הפציעות, אני לא מסכים איתך.
לגבי הבטן, אם אתה מתכוון להיפרטרופיה, הייתי ממליץ לך לבודד את הבטן ולא להסתמך על דדליפט וסקוואט, במיוחד אם הגנטיקה שלך היא "נגד ריבועים".

תחפש את זה בגוגל ותחזור אליי
On The Use Weight Belts Stuart M. McGill
ובמקום להמליץ לי לא להסתמך על סקוואט ודד ליפט ולעשות גם בטן פשוט תגיד לי שריפטו מפגר וזהו למה זה מה שאתה אומר פה.

אנדרוליזם 03-09-09 22:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 910289)
תחפש את זה בגוגל ותחזור אליי
on the use weight belts stuart m. Mcgill
ובמקום להמליץ לי לא להסתמך על סקוואט ודד ליפט ולעשות גם בטן פשוט תגיד לי שריפטו מפגר וזהו למה זה מה שאתה אומר פה.

תאמין לי שאני יודע את הדברים שרשומים וה"מחקרים".
אבל אני לא מסתמך על זה.
יש טיעונים בעד, יש טיעונים נגד.

אנדרוליזם 03-09-09 22:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 910289)

אני בשום אופן לא אגיד עליו משהו רע.
תיהיה בטוח שהתרגילים שאתה עושה לא מספיקים לבטן, כמו בידוד.
תלמד מהטעויות של אחרים.

Max90kg 03-09-09 22:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אנדרוליזם (הודעה 910291)
תאמין לי שאני יודע את הדברים שרשומים וה"מחקרים".
אבל אני לא מסתמך על זה.
יש טיעונים בעד, יש טיעונים נגד.

ואני לא ילד קוביות כמוך או כמו ילדים אחרים, זה לא אומר שאין לי קוביות או שלא יהיו לי, זה אומר שלא אכפת לי מהם ותאמין לי מסת שריר סבירה בבטן יש לי אני פשוט בנאדם נבון שלא מפמפם את הבטן. סקוואט ודד ליפט עובדים מעולה על הבטן אם אתה עובד בטכניקה נכונה ואני מרגיש את זה. אם אתה לא אז זאת בעיה שלך ואם אתה חושב אחרת ומעדיף לפמפם את הבטן גם החלטה שלך אבל אם אתה רוצה לשכנע אותי לעשות כמוך תביא ביסוס. ותגיד את דעתך לגבי שימוש בחגורות, אתה אומר שכדאי להשתמש בהם כל אימון בכל תרגיל??? תעשה לעצמך טובה אתה באמת תפגע בעצמך והיו כאלה.

אנדרוליזם 03-09-09 23:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 910296)
ואני לא ילד קוביות כמוך או כמו ילדים אחרים, זה לא אומר שאין לי קוביות או שלא יהיו לי, זה אומר שלא אכפת לי מהם ותאמין לי מסת שריר סבירה בבטן יש לי אני פשוט בנאדם נבון שלא מפמפם את הבטן. סקוואט ודד ליפט עובדים מעולה על הבטן אם אתה עובד בטכניקה נכונה ואני מרגיש את זה. אם אתה לא אז זאת בעיה שלך ואם אתה חושב אחרת ומעדיף לפמפם את הבטן גם החלטה שלך אבל אם אתה רוצה לשכנע אותי לעשות כמוך תביא ביסוס. ותגיד את דעתך לגבי שימוש בחגורות, אתה אומר שכדאי להשתמש בהם כל אימון בכל תרגיל??? תעשה לעצמך טובה אתה באמת תפגע בעצמך והיו כאלה.

חח, אתה לא יכול לקרוא לי "ילד קוביות" קודם כל אני לא בגיל שלך.
ותאמין לי שאני לא בקטע של "גוף דוגמן" והחרטות האלה,
אני מאחל לך להשקיע לפחות 10% ממה שאני משקיע בתחום הזה (כשתבין תגדל).
ואני לא בא להמליץ לך על חגורת גב/לעבוד בטן, אתה זה שהגיב בנושא. אני פתחתי את הנושא כדי לראות מי משתמש ומה הטיעונים שלו בעד/נגד.

לילה טוב.

Max90kg 03-09-09 23:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אנדרוליזם (הודעה 910298)
חח, אתה לא יכול לקרוא לי "ילד קוביות" קודם כל אני לא בגיל שלך.
ותאמין לי שאני לא בקטע של "גוף דוגמן" והחרטות האלה,
אני מאחל לך להשקיע לפחות 10% ממה שאני משקיע בתחום הזה (כשתבין תגדל).
ואני לא בא להמליץ לך על חגורת גב/לעבוד בטן, אתה זה שהגיב בנושא. אני פתחתי את הנושא כדי לראות מי משתמש ומה הטיעונים שלו בעד/נגד.

לילה טוב.

חח ידידי גיל זה מושג מופשט. ואם אתה מאחל לי להשקיע 10% ממה שאתה משקיע אז כדאי שאני אפרוש כבר למה לבוא לאימון בשביל סט אחד של לחיצת חזה במכונה זה בזבוז זמן.

sason 03-09-09 23:05

התפקיד של החגורה לייצב כמו תחבושות למיניהם..וזה די מבטל את התפקיד של השרירים המייצבים,במקום הספציפי שאתה שם את החגורה/תחבושות..

אנדרוליזם 03-09-09 23:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 910301)
חח ידידי גיל זה מושג מופשט. ואם אתה מאחל לי להשקיע 10% ממה שאתה משקיע אז כדאי שאני אפרוש כבר למה לבוא לאימון בשביל סט אחד של לחיצת חזה במכונה זה בזבוז זמן.

אתה מדבר, מדבר, מזלזל לפי דבריך...
אם היית מכיר אותי, מבין מה זה לתת 95% מהחיים שלך לתחום, לחשוב על תחרויות, להקריב את הגוף שלך (ואני לא מדבר על הקריאטין או החומצות אמינו שאתה בולע)... בקיצור לא היית אומר את זה.

Max90kg 03-09-09 23:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אנדרוליזם (הודעה 910306)
אתה מדבר, מדבר, מזלזל לפי דבריך...
אם היית מכיר אותי, מבין מה זה לתת 95% מהחיים שלך לתחום, לחשוב על תחרויות, להקריב את הגוף שלך (ואני לא מדבר על הקריאטין או החומצות אמינו שאתה בולע)... בקיצור לא היית אומר את זה.

חומצות אמינו זה בזבוז כסף טהור. רק קריאטין מונו טהור אין דבר יותר טוב מזה. ואני לא מכיר אותך, אבל מצד שני אתה לא מכיר אותי. אז אתה לא חושב שאתה מדבר קצת יותר מדי פה?

אנדרוליזם 03-09-09 23:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 910310)
חומצות אמינו זה בזבוז כסף טהור. רק קריאטין מונו טהור אין דבר יותר טוב מזה. ואני לא מכיר אותך, אבל מצד שני אתה לא מכיר אותי. אז אתה לא חושב שאתה מדבר קצת יותר מדי פה?

ב"חומצות אמינו" נתתי דוגמא לעוד אחד מהתוספים המיותרים שמגיעים מהתזונה, והאמת היא שגם קריאטין יגיע (אולי) יום שלא תזדקק לו כי תאכל חצי קילו בשר ביום :)

חוץ מזה אתה הכנסת אותנו לויכוח הזה, לא?...

Max90kg 03-09-09 23:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אנדרוליזם (הודעה 910316)
ב"חומצות אמינו" נתתי דוגמא לעוד אחד מהתוספים המיותרים שמגיעים מהתזונה, והאמת היא שגם קריאטין יגיע (אולי) יום שלא תזדקק לו כי תאכל חצי קילו בשר ביום :)

כה אני לוקח את האשמה :)

אנדרוליזם 03-09-09 23:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 910320)
כה אני לוקח את האשמה :)

אני לא מזלזל באף אחד, פשוט זה לא המקום לויכוחים.
פתחתי את הנושא לא כדי לשאול מה עושה חגורת גב...
בסך הכל לדעת מי משתמש ומה דעתו, והבנתי שאתה לא משתמש.

ד"א הייתי מציע לך לקרוא את "נושא הטעויות" שנפתח פה, ולקרוא את התגובה של גלעד על טעות "הזנחת שרירי הבטן", ותבין לבד למה לא לסמוך רק על (איך שהוא אמר) דדליפט, סקוואט וכו'.

Max90kg 03-09-09 23:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אנדרוליזם (הודעה 910325)
אני לא מזלזל באף אחד, פשוט זה לא המקום לויכוחים.
פתחתי את הנושא לא כדי לשאול מה עושה חגורת גב...
בסך הכל לדעת מי משתמש ומה דעתו, והבנתי שאתה לא משתמש.

ד"א הייתי מציע לך לקרוא את "נושא הטעויות" שנפתח פה, ולקרוא את התגובה של גלעד על טעות "הזנחת שרירי הבטן", ותבין לבד למה לא לסמוך רק על (איך שהוא אמר) דדליפט, סקוואט וכו'.

אני אף פעם לא מקבל עצות מבודיבילדרים. זה הדבר הכי טיפשי שאפשר לעשות. במיוחד כשהוא עילוי גנטי על חומרים כשאני בכלל פואר ליפטר ממוצע מינוס.

moo 04-09-09 00:27

סקווט מתחיל לשים חגורה בסביבות 130 ק"ג +
דדליפט במשקלים של 170 +
פרס בסביבות 60+
בנץ' בסביבות 110 +

מתי שיש צורך...

moo 04-09-09 00:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אנדרוליזם (הודעה 910316)

גם לא בקילו יש אולי 2 גרם...

moo 04-09-09 00:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sason (הודעה 910303)
התפקיד של החגורה לייצב כמו תחבושות למיניהם..וזה די מבטל את התפקיד של השרירים המייצבים,במקום הספציפי שאתה שם את החגורה/תחבושות..

???
ליצור לחץ תוך בטני ואז יש לך יותר כח להרים

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:33.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ