|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בבנץ' אתה לא רואה סיבה כי אתה לא יודע ללחוץ.... (בבנץ' הגב מוקשת והחגורה עוזרת לך ללחוץ את הבטן פנימה) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
(אישית) לא יודע מבחינת נתונים .. היה לי טיבאר לא מזמן שלא יכולתי ללכת אחריו לעומת זאת מיליטרי לא כל כך. למרות שהמיליטרי שלי ב 25 קילו קל יותר מהטיבאר. (הפסקתי עם הטיבאר) .
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם הt bar שאתה עושה אתה מושך כשמרכז הכובד לפני הגוף - אז יש עומס מטורף אם אתה מושך ככה שמרכז הכובד קרוב לאמצע הגוף (אמצע כף הרגל) אז לא יהיה עומס גדול הבעיה בt bar שהמשקל יושב קדימה וצריך לצאת אחורה עם הגוף כדי לאזן את זה בגדול אתה צודק t bar באמת יש עומס מטורף אני בכל אופן התכוונתי לעומס על הגב תחתון מבין התרגילים המרכזיים (בss 5x5ׂ כי אפילו עם תעשה כפיפת מרפק עם משקל כבד אז אומנם זה לא משקלי דדליפט אבל המשקל x המנוף של המרחק ממרכז הגוף = יתן לך עומס יותר גדול על הגב התחתון לכן בכל תרגילי הבסיס (ss 5x5ׂ) הרעיון הוא להשאיר את המוט במרכז הכובד (אמצע כף הרגל) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
לגבי בנץ'... אני עושה עם רגליים על הספסל בשביל שלא יהיה קשת פסיכית בגב, לא יודע אם זה בוודאות הדרך הנכונה, ככה אני עושה בכל אופן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |