|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אם היית יכול להוסיף קילו בכל צד בשלבים מתקדמים של הלינאריות היית מעדיף לעשות זאת...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() שמעו יש לי אחים בחוץ לארץ,בארצות הברית,הם בבית מלון מאוד מאוד מפואר שם,הם מספיר שיש שם צלחות של 250 ג',500,750,קילו וכן הלאה,במשקולות מק"ג עד 100 קילו ואני מדבר על הדאמבילם החופשיים..
בעזרת ה' שנה הבאה אני עובר לגור שם פשוט חלום יהיה לעלות כל אימון 250 ג' |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כי זה יותר מדי בשבילי
התקדמות תפסק תוך שבועיים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() זה כי אתה עושה נפך גבוה?
אתה ממליץ לי גם לעשות ככה? או שזה פוגם רק לך בהיתקדמות? אולי בגלל זה אני לא מתקדם הרבה במישקלים :/ התחלתי לעשות נפח גבווה אחרי שלא היתקדמתי כימעט בנפך נמוך וגם בנפח גבוהה אני כל סט כימעט מגיע לחזרה לפני כשל ולפעמים בטעות יוצא לי גם חצי כשל זה טעות? נערך לאחרונה על ידי מרציאנו, 06-08-09 בשעה 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() A
סקווט בסמית 3x8-10 (מנסה לעלות מאימון לאימון, טכניקה חדשה) כפיפת ברכיים 8-103x פשיטת ברכיים 4x6-8 מתח 3x10'8,6 חתירה 3x8-10 פולי צר 3x10-12 כפיפת מרפקים 3x8-10 b בנצ' פרס 3x6-8 לחיצת כתפיים 3x8-10 בנצ' עליון/פרפר 3x6-10 מקבילים/לחיצה בשיפוע 2-3x10 הנפה לצדדים 3x8-10 לחיצה צרפתית 2x10 הכל חזרות לפני כשל!!! יכל להיות שבגלל שאני עושה את כל החזרות לפני כשל אין לי התקדמות במישקלים? :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]()
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
תוריד משקל כדי שתגיע לחזה לפני כשל רק בסט האחרון ואם יש לך אפשרות תחליף לסקוואט חופשי
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי מוריד חזה עליון\פרפר\שטות בסגנון ומשאיר מקבילים לעבודה כבדה, הבנצ' תעשה 6 חזרות ותנסה לעבוד אקרוס. בגב להוריד פולי צר ולעשות רק מתח עם משקל וחתירה כלשהי. תעשה סקוואט חופשי. תפסיק לעבוד לכשל בכל תרגיל ותנועה. ולמה אתה לא עושה דדליפט ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני לא צריך להגיע לכל סט חזרה לפני כשל ורק בסט האחרון אז כמה חזרות לפני כשל אני צריך להגיע בסטים הראשונים? שתי חזרות לפני כשל?
ובתרגילים המבודדים כמה חזרות לפני כשל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() עבדתי פעם במתח ורק חתירה סך הכל יצא לי 7 סטים (וגם הכל חזרה לפני כשל) אבל בגלל שזה היה נפח קטן הייתי צריך לעבוד גם אינטנסיבי וגם לא העלתי במישקלי עבודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() רגע,
נגיד ואני עושה 3 תרגילים כל תרגיל 3 סטים אני צריך בכל תרגיל להגיע בסט השלישי רק לחזרה אחת לפני כשל? כמה חזרות אני צריך להגיע בסט הראשון והשני לפני כשל? 2 חזרות לפני כשל? ובתרגילים המבודדים כמו כפיפת מרפקים ולחיצת צרפתית כמה חזרות לפני כשל אני אמור להגיע בכל 3 הסטים? תודה. עריכה: רציתי לערוך את ההודעה הראשונה ויצא שכתבתי עוד הודעה בנוסף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
|
![]() ציטוט:
אתה לוקח טווח חזרות מסויים לדוגמה 8 ועושה 3 סטים של 8 חזרות עם אותו משקל עם עוד יש לך כוח אתה מעלה חזרות רק בסט האחרון עד שאתה מגיע לחזרה לפני כשל עם הצלחת לעשות 10 חזרות בסט האחרון סימן שהמשקל קצת קל מדי עם הצלחת לעשות רק 6 בסט האחרון סימן שהמשקל קצת קשה מדי עם עשית בדיוק 8-8-8 והגעת לחזרה לפני כשל בסט האחרון סימן שהמשקל הוא נכון. אלא אם כן יש בתכנית הנחיה ברורה לעבוד בפרמידה של משקלים/חזרות, זאת הצורה לעבוד, בכל התרגילים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי אמר רק בסט האחרון אתה בטוח? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() אז רגע,
במדיוק..אתה יודע כמה חזרות לפני כשל צריך להגיע בסטים הראשונים? אני פשוט רוצה לדעת כמה לעשות היום..לדוגמא אם אני עושה בבנצ' פרס 9חזרות לפני כשל סט ראשון לכמה חזרות אני צריך לרדת..מקווה שהבנת אותי. ובמבודדים איך זה הולך? 2-3 חזרות לפני כשל בכל הסטים? תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]() נתתי לך את כל התשובות, תקרא טוב
![]() |
![]() |