|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ממש לא. שמעת פעם על המילה "גנטיקה"? חלק מהאנשים יתפתחו יותר אם הם לא יבודדו בכלל שרירים קטנים. כמובן אני לא אומר לכולם לבודד שרירים קטנים שלא יבינו אותי עוד פעם לא נכון כמו כל פעם. אני אישית מתפתח מכך שאני עושה מינימום לשרירים הקטנים ומיותר מזה אני לא מצליח להתאושש. לך יש גנטיקה ממש ממש ממש טובה ובגלל זה אתה יכול להתפתח טוב מabcde. הלוואי עלי הגנטיקה שלך, אסור לבנאדם כמוך לדבר מנסיון אישי בכלל כי רק 1% מכל המתאמנים בעולם הם פחות או יותר כמוך...
טמפלר, סיכמת את זה יפה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל מקרה אתה צודק בקשר לגיוון ושכל מתאמן צריך לבדוק מה עובד עליו יותר טוב ואז לבחור תוכנית בהתאם אבל להגיד למפתח גוף לא לאמן ידיים אפילו אם זה סט וחצי זה אבסורד!!!!
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חבל שכמעט כל האנשים שחושבים כמוך עזבו את הפורום הזה ונשארו רק האלה עם הגנטיקה העילאית כמו hanna666 ואולג. באמת חברה, אם יש לכם גנטיקה טובה לכו תתלהבו מזה תעשו מה שבא לכם אבל תבינו שאתם כמעט יחידים במינכם אז אסור לכם לתת טיפים מהנסיון האישי שלכם. הרוב לא יתפתח מזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תפסיק לדחוף לכל הודעה שלך שלכולם יש גנטיקה מסריחה כי לך יש תן לאנשים לנסות תוכניות מסוגים שונים ולהחליט בעצמם מה יתאים להם
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אמרתי ואני יגיד שוב.... גנקטיקה זה בולשיט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אני שמעתי על מישהו שעובד abcde בלי רגליים ועלה מהר מאוד בבנץ' פרס. זה אומר שכל אחד יכול לעשות את זה? (אם אני לא טועה dark muse כתב את זה בפורום השני).
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז גם יד 50 זה בולשיט. |
|
![]() |
![]() |