![]() |
שיגעתם אותי .. פעם אחת ולתמיד !!
כל הקטע של ההיפוטרפיה..
יש את השיטה של להעמיס על שרירים קטנים ויש שיטה שאומרת שלא להעמיס מה יותר טוב ? |
יותר טוב להשקיע כמה שיותר בתרגילים המורכבים שמשלבים כמה שיותר שרירים ולהשקיע כמה שפחות בתרגילים המבודדים
|
אבל למטרת היפרטרופיה חייבים לתת גירוי גם לשרירים הקטנים
בתכנית ab 9 סטים לשריר גדול 5-6 סטים לשריר קטן נקודה!!!סוף הוויכוח! |
ציטוט:
|
יפה...ובגלל שאני מנהל אני קובע :)
|
ציטוט:
לא לזה התכוונתי .. מה אמרת אני עושה אבל לא ענית לי על השאלה.. יש לי ככה a חזה כתפיים יד אחורית b גב יד קידמית רגליים שמתי את היד קידמית עם הגב כי היד קידמית עובדת גם בגב וככה יש יותר היפוטרפיה ליד קידמית.. ככה זה בסדר ? או שצריךלפי השיטה שלהעמיס על השרירים הקטנים כמו היד קידמית והיד אחורית ולהעביר את היד קידמית לa |
אחלה תוכנית
אני עושה 8-9 לשריר גדול ו5-4 לשריר קטן ואני עושה ab בדיוק כמוך בסדר שלך |
ציטוט:
ובגלל זה יצא לי 4 פעמים בשבוע יד קדמית כי בגב היא נקרעה. ולא גדלה כמובן. עכשיו אני עושה עם אימון גב,ואני עושה 4 סטים ש2 מהם בטווח של סיבולת יותר[s21] והשתפרתי מאוד, כמובן שהאימון גב זה כמו עוד איזה 3-4 סטים ליד קדמית ככה שזה יוצא סביר ביותר. באימון חזה יד אחורית אני עושה ליד אחורית 6-8 סטים ו 6-10 סטים לחזה, אבל בגלל שביד אחורית אני עושה לחיצה באחיזה צמודה זה מערב חזה, ויוצא טוב מאוד. אני מסכים איתך שלא צריך להעמיס על ידיים אבל לא צריך להתנזר. |
אז ככה סבבה לא לגעת בכלום ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
באמת שעד עכשיו ראיתי ממש ממש ממש בודדים שאני יכול לספור על פחות מיד אחת שנפח נמוך עבד עליהם יותר טוב למטרת מאסה אתה ממש אינדיווידואל |
ציטוט:
ככה עדיף |
ציטוט:
|
ציטוט:
ובגלל זה אני לא מתווכח איתך בקשר למה שעדיף לך כניראה שניסית ואתה יודע שספציפית עלייך זה עובד יותר טוב.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אירובי יחזק לך את סיבולת הלב ריאה ואת מהירות ההתאוששות בין תרגיל לתרגיל ובין סט לסט |
ציטוט:
אני אתחיל לשלב אירובי כבר מהאימון הבא ואני אמשיך במסה (10 דקות כל אימון, בלי להגזים) |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ