|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אסור לעבוד על ידיים!
תעשו סט אחד בשבוע של לחיצת חזה, זה מספיק ליד אחורית. גם סט אחד של מתח מספיק לבייספס. תראו איזה ידיים יש לריפטו... ![]() אנשים עדיין לא מבינים שיש תוכניות למטרות כוח, ויש תוכניות לפיתוח גוף. תוכניות בלי עבודה על שרירים קטנים לא מתאימות לפיתוח גוף לכן 5*5 זה לא לפיתוח גוף. אני לא מזלזל באנשים שמתאמנים למטרות כוח, אבל יש תופעה מדאיגה הרבה מאד אנשים מושפעים מתוכניות שנועדו למטרות שהן לא פיתוח גוף כאשר בעצם המטרה שלהם זה פיתוח גוף. אני מרחם עליהם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואם הטענה של "אבל יש להם הרבה שומן" זה נכון, אבל אם תבדוק להם אחוזי שומן בנפח אוויר או אמבטיית מים מיוחדת תראה שמסת השריר גדולה יותר, נקודה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בנאדם שמרים 1050 פאונד בלחיצת חזה. ![]() בנאדם שמרים פחות מחצי מזה אתה הבנת את המסר?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() התוכנית שעובדת עלי אישית הכי טוב זה נפח נמוך דווקא
אבל חייבים לבודד את השרירים הקטנים (קחו לדוגמה את הטרפזים שגודלים מהר מאוד מבידוד ולא מעל הדרך של חתירות כתפיים וכו')
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
זה כמו שאני יגיד שכל הרופאים לא מבינים כלום כי הם מתים בסוף ממחלות. לכו תעשו דדליפט במקום לזיין תשכל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() עבדתי בנפח נמוך , ללא עבודה מובדדת , במשך 4-5 חודשים
הייתה התקדמות לינארית במשקלים , אפילו גדלתי . עד לנקודה שבה לא גדלתי יותר ... ולא הייתה התקדמות במשקלים . ואז עברתי לעבודה מבודדת . והמשכתי לגדול . הטרייספס שלי בפיגור רציני בגלל המחסור בעבודה מבודדת . שתי השיטות עובדות , אבל בסופו של דבר כל אחד ומה שעובד בשבילו הכי יעיל וטוב אין נכון ולא נכון ... כי שתי השיטות נכונות ושתיהן מכוונות לתחומים מעט שונים ומעט דומים bb \ pl
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
היד אחורית שלך לא בפיגור בגלל שלא עבדת עליה, היד אחורית שלך בפיגור בגלל גנטיקה. יכול להיות שתכנית ליניארית עובדת עליך פחות טוב מתכנית בנפח יותר גבוהה, אבל לא היית אמור להתקע במשקלים בהם אתה נמצא בתרגילים החופשיים. בקשר לשורות האחרונות - מסכים :] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ממש לא. שמעת פעם על המילה "גנטיקה"? חלק מהאנשים יתפתחו יותר אם הם לא יבודדו בכלל שרירים קטנים. כמובן אני לא אומר לכולם לבודד שרירים קטנים שלא יבינו אותי עוד פעם לא נכון כמו כל פעם. אני אישית מתפתח מכך שאני עושה מינימום לשרירים הקטנים ומיותר מזה אני לא מצליח להתאושש. לך יש גנטיקה ממש ממש ממש טובה ובגלל זה אתה יכול להתפתח טוב מabcde. הלוואי עלי הגנטיקה שלך, אסור לבנאדם כמוך לדבר מנסיון אישי בכלל כי רק 1% מכל המתאמנים בעולם הם פחות או יותר כמוך...
טמפלר, סיכמת את זה יפה |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל מקרה אתה צודק בקשר לגיוון ושכל מתאמן צריך לבדוק מה עובד עליו יותר טוב ואז לבחור תוכנית בהתאם אבל להגיד למפתח גוף לא לאמן ידיים אפילו אם זה סט וחצי זה אבסורד!!!!
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חבל שכמעט כל האנשים שחושבים כמוך עזבו את הפורום הזה ונשארו רק האלה עם הגנטיקה העילאית כמו hanna666 ואולג. באמת חברה, אם יש לכם גנטיקה טובה לכו תתלהבו מזה תעשו מה שבא לכם אבל תבינו שאתם כמעט יחידים במינכם אז אסור לכם לתת טיפים מהנסיון האישי שלכם. הרוב לא יתפתח מזה.
|
![]() |
![]() |