|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לעבור לתוכנית הבאה? חביבי יש לך כאן תוכנית למינימום של המינימום של 10 שבועות, עם אפשרות לגרור אותה מעבר ל20 שבועות ואף יותר. לא יודע כמה זמן לקח, פחות משעה אני חושב. לוקחים מנוחות לפי ההרגשה בכלליות, אני משתדל לא לעבור 5 דק' מנוחה בין סט לסט ולא פחות מ3 דק', למרות שאני חושב שיצא לי גם פחות וגם יותר, תלוי בהרגשה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() בעקרון סקוואט אני עושה 80 קילו
בנצ פרס 75 אני די תקוע.....אני רוצה לעלות יש שיטה לשלב בתוכנית הרגילה כדי להתחזק במשקלים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תעשה את התוכנית, אני מבטיח לך סקוואט 100 קילו תוך חודש ובנץ' 100 קילו תוך חודשיים, אם לא - תקבל החזר כספי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() כרגע אני מפנטז על לסגור 8 חזרות 4 סטים עם 80 קילו
![]() אולי שאלה דבילית....אבל מבחינת מאסה- גודלים בתוכנית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה מתחיל את התוכנית, ותוך חודשיים יש לך בנץ' 100 קילו ותוך חודש סקוואט 100 קילו, דיל? אגב, אתה חושב שאם תעשה בנץ' של 100 קילו לא תראה כמו בנאדם שעושה בנץ' 100 קילו? כאילו מה תקבל פתאום מולקולות סופרמן ותהיה שחיף שעושה 100 קילו בנץ'? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אני ביום ראשון יתחיל איתה אחרי שאני יקרא עוד קצת ויישם לי את התוכנית בראש בכנות אף פעם לא הבנתי אך היד הקדמית או האחורית תגדל בלי עבודה ישירה עליה =\ אבל אם כל כך הרבה אומרים אולי יש בדברים משהו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() אימון גב הוא למעשה אימון יד קדמית, ואימו חזה וכתפיים הם למעשה אימוני יד אחורית (וגם אימון חזה הוא אימון כתפיים)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אגב, אם תבחר לעשות מתח עם משקל אני מבטיח לך שאתה תרגיש את הבייספס שלך עובד, וזה אני אומר מניסיון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() גם בss אפשר לשלב קצת סטים לידיים לא?
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() כן אבל לא מומלץ, בטח שלא בחודש הראשון. אתה סתם תסחט מעצמך מאמץ מיותר שלא ישנה יותר מדי (נו באמת, אתה באמת מאמין שסט-שניים בשבוע של כפיפות מרפקים זה מה שחסר לך בדרך להיות מפלצת?)
בגדול - אל תוסיף, אם אתה מתעקש אז אתה יכול באימון של יום חמישי להוסיף סט\שניים של כפיפה\פשיטה (כיוון שאז יש לך יומיים לנוח בניגוד לראשון ושלישי) |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
|
![]() ציטוט:
הפאמפ שאני מקבל בבייספ ממתח זה משהו מפחיד!! אתה מרגיש כאילו היד שלך עומדת להתפוצץ |
|
![]() |
![]() |