ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 05-09-09, 22:55   #11
terminater135
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי scylla צפה בהודעה
לגבי בידוד שרירים רק לאחר בסיס טוב - אני מסכים. בשביל פעם בשבוע לעבוד על שריר צריך לדעת איך באמת לעבוד עליו חזק.
לגבי עצימות - בשבילי לעלות משקלים פעם ב3 שבועות זה טוב. כי בתוכנית הקודמת (ab, אגב) לא הגעתי לזה. וזה לא כל 3 שבועות, אתה יכול להעלות משקלים גם בסופר סטים של השבוע הלם, לא רק בשבוע כוח למשל.
ושוגרזאזא ושאר חסידי הss - לא כולם מתאמנים מתחילים חלקם במצב בינוני ומעלה, לא לכולם זה מתאים, פשוט מאוד.
מחזק, זה בדיוק מה שאני אומר כל הזמן, קודם כל צריך לדעת מהו סוג המתאמן ורק אז לתת לו תכנית אימונים מסויימת.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
אוקיי. מה העיקרון מאחורי התכנית? איפה השיטת עבודה? איפה המתאמן שיתאמן בתכנית שלך יהיה 3 חודשים אחרי שהוא התחיל את התכנית? איך זה משתווה לss, שאחרי חודשים ספורים בנאדם יכול לשלש את הסקואט שלו ולהוסיף 5-10-15 קילו על עצמו וזה נעשה אינספור פעמים.
כבר אמרתי לך שלעלות את משקלי העבודה זו לא המטרה זו הדרך.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
לא, אם אתה מדבר על פיצולים זה תמיד בינוני ואף פעם לא טוב בגלל שאתה מוותר על שני פרמטרים (תדירות, עצימות) לטובת פרמטר אחד (נפח) שבתכנית טובה אתה אמור לוותר רק על אחד.

אם התקדמת פעם ב-3 שבועות אתה פשוט לא יודע איך לעבוד. מתאמן בינוני יכול להוסיף משקל אחת לשבוע לכל התרגילים בממוצע לאורך סייקל של תכנית (חודשיים)

נכון, אחרי שאתה מסיים את השלב המתחיל תכנון האימונים נהפך מיומי לשבועי, וייש לך אופציות ליניאריות שבועיות כמו מדקאו או טקסס מתוד שהם בדיוק למתאמנים בשלב בינוני שלא מסוגלים להתקדם יותר מאימון לאימון. חבל שאתה לא קורא וכתוצאה מכך לא יודע ומבזבז זמן באימונים שלך.
תסביר לי בבקשה איך בפיצולים אתה מוותר על עצימות? אם כבר אתה מעלה את העצימות, ובגלל זה והעלייה בנפח הירידה בתדירות משתלמת.

מאיפו אתה אומר שמתאמן בינוני יכול להוסיף משקל משבוע לשבוע? זה באמת כבר מופרח לגמרי (תלוי בגנטיקה של המתאמן כמובן, אבל אני מדבר על הרוב הגדול של המתאמנים).

דבר אחרון, למה שמתאמן יעשה מדקאו או טקסס? מה זה הקטע הזה הוא לא יכול לבחור את הדרך שלו בעצמו?
terminater135 מנותק   הגב עם ציטוט

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא