|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
נפיחון
|
![]() יכול ליהיות שאתה הילד של סופרמן ואתה לא יודע?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אתה מאמין לעצמך או אשכרה מדמיין שאתה באמת עושה את הדברים האלה?
אתה לא עושה אפילו סנאץ' אחד עם 90 קילו אתה לא עושה יותר מ30 עליות מתח נקיות מלוכלכות או לא משנה מה מה גם שלא ריאלי שאתה רץ 27 קילומטר, ואחרי יומיים שוחה 10 קילומטר+ 21 קילומטר ריצה(חחחחח, מצחיק לרשום את זה בכלל, אבל אם כן הצלחת לעשות את זה, תהיה שמח שלא שברת משהו או קרעת גיד) ברגע שתראה לי סרטון שלך עם 5 הנפות מעל הראש(סנאצ'ים) עם 90 קילו על המוט או דדליפט 270, אני אשתוק!
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 08-02-11 בשעה 19:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() מזריק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה חושב שאדם שלא על חומרים יכול לעשות 500 סמוך קום בחצי שעה? זה 3 שניות לכל סמוך-קום, מספיק הפסקה אחת וזה כבר יותר מ-25 דקות. אפילו בלי חומרים זה בלתי אפשרי.
בקיצור, אני חושב שזה לא שאדון חדש שקרן, הוא פשוט מעולם לא למד חשבון ולא מבין מה כל מספר אומר. ד"א, שאלה לחברי הפורום - כמה פלאפונים אתם מכירים, שמצלמים בפורמט שיוטיוב או ווינדוס מובימייקר לא מזהים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני לא חייב להוכיח הסרטונים שיש לי צילמתי עם מצלמה דווקא חדשה שצילמה בhd וזה לא מזהה ועזוב את זה שכל סרטון אפילו של דקה שוקל איזה 700 מגה
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין. אני פשוט לא מבין.
מצד אחד אתה יושב על הפורום 24/7, כל יומיים וחצי מעלה תמונות שלך, של חברה שלך, של השייקר שלך, של הדלליפט שלך, של כל דבר אפשרי, ומצד שני אתה אומר שאין לך כח להעלות סרטון ואתה לא חייב כלום לאף אחד? בזמן שלקח לך לכתוב את כל ההודעות סטייל "אני סופרמן" שלך, היית יכול ללבוש את התחתונים על המכנסיים, לעוף למכון, למשוך 270 קילו, לצלם את זה בוידאו ולחזור הביתה. חלאס, אתה לא נשמע בן אדם מטומטם. תבין שכל מה שצריך לעשות זה לצלם הוכחה למספרים שאתה זורק פה כל יום מחדש ויעזבו אותך בשקט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: עכשיו כח ומאסה, פעם ריצה בעיקר.
חדר כושר: מרכז קנדה - מטולה
|
![]() ציטוט:
אתם יודעים מה.... אני לא יודע מה המטרה של חדש בכל הסיפור הזה, אבל כל פוסט שהוא פותח זוכה להמון תשומת לב. אני לא רוצה לזלזל באף אחד. חדש יש לך אחלה גוף, וזה בטח לא בא משתיית שוקו. מצד שני אם אתם יודעים שהוא מזיין את השכל, עזבו אותו. כולם פה משקיעים כל כך הרבה אנרגיה על העניין הזה. אם הבנאדם ירצה הוא יעלה סרט, אם לא - תמשיכו ככה? חוץ מזה שזה נורא משעשע זה נראה לי נורא מיותר.
![]() |
![]() |
#9 |
נפיחון
|
![]() קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק....ישנתה 16 שעות ביום? לא למדתה אני לא מבין? לא היו לך חיים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עשיתי חמשושים בצבא היה לי שם חדר כושר טוב בבאח גולני הייתי קם ב7 מתאמן עד 10 אוכל , אוכל צהריים והולך לישון עד הערב , קם אוכל ב7 וב8 הולך לישון שוב.
![]() |
![]() |
#11 | ||
חבר פעיל
|
![]() Busted!
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני מדבר איתך על התקופה 8-9 חודשים אחרונים כשהפכתי לותיק.
בשנתיים הראשונות טחנתי כמו מאניק
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לעעע אחי 700 מגה? נראה לי מכרו לך חיקוי סיני, כל דקה אצלי 5364 ג'יגה, מה לעשות ככה זה, איך שאתה קונה מוצר חדש ועוד באיכות של hd שזה בכלל מדע בדיוני אז זהו אתה לא יכול יותר להעלות סרטונים ליוטיוב, עובדה שאף אחד לא מעלה ליוטיוב סרטוני hd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס אחי, מילא כל השאר, אבל זה.... אין...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() חחחחחחחחחחחחח פוסט אדיר
![]() |
#16 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() 510 * 4 = 2040
2040 / 60 = 34 minutes cut the crap. second u talking bullshit the only way u can go from a fighter to kravmaga trainer is getting hurt or a lot of a lot of kombinot so cut the crap second time and i'm talking from Experience
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
עוסק ב:: שף
חדר כושר: life&finess
|
![]() כל הכבוד מרשים מאוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() זה שקוף שהוא רוצה צומי והוא מסתלבט בכל פוסט שהוא פותח ויש לו 200 תגובות עם 10 אלף צפיות.
מהתזונה שלו שהוא רשם באיזה פוסט עם ה3 בקבוקי קולה כבר אפשר להבין שהוא חי בסרט, אולי מחלה נפשית או משהו, בכל אופן ללמוד לפעם הבאה שהוא פותח איזה טופיק עם תמונה שלו - לא להגיב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
למה????????? כי הוא נראה יותר טוב ממך????????????????????? סתם. בגלל זה אגב, אנחנו תמיד רוצים שאנשים יגבו את עצמם עם סרטונים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מאתמול | ThE HummeR | גלריות הגולשים | 15 | 23-07-09 21:02 |
תמונה ספונטנית שלי מאתמול כנסו אנשים. | The-Two | גלריות הגולשים | 39 | 18-07-09 16:03 |
תמונה של קאטלר מאתמול | Cortex | פיתוח גוף תחרותי | 52 | 30-05-09 22:30 |
תמונה מאתמול | dimax | גלריות הגולשים | 21 | 24-02-07 09:03 |
סתם תמונה מאתמול | ^סהר^אבוטבול^ | גלריות הגולשים | 14 | 20-02-07 17:38 |