|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
אז בעצם לא הגעת לזה בקלות גרמת לגוף שלך סבל... התאמנת חזק והתאמנת מספיק. מצטער שאני יורד לקטנות אבל ניתן להבין מהפוסט הקודם שלך שכאילו זה קל באים מרימים קצת משקולות וזהו.... מקווה שהבנת למה אני מתכוון.
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() אתה חושב שאדם שלא על חומרים יכול לעשות 500 סמוך קום בחצי שעה? זה 3 שניות לכל סמוך-קום, מספיק הפסקה אחת וזה כבר יותר מ-25 דקות. אפילו בלי חומרים זה בלתי אפשרי.
בקיצור, אני חושב שזה לא שאדון חדש שקרן, הוא פשוט מעולם לא למד חשבון ולא מבין מה כל מספר אומר. ד"א, שאלה לחברי הפורום - כמה פלאפונים אתם מכירים, שמצלמים בפורמט שיוטיוב או ווינדוס מובימייקר לא מזהים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין. אני פשוט לא מבין.
מצד אחד אתה יושב על הפורום 24/7, כל יומיים וחצי מעלה תמונות שלך, של חברה שלך, של השייקר שלך, של הדלליפט שלך, של כל דבר אפשרי, ומצד שני אתה אומר שאין לך כח להעלות סרטון ואתה לא חייב כלום לאף אחד? בזמן שלקח לך לכתוב את כל ההודעות סטייל "אני סופרמן" שלך, היית יכול ללבוש את התחתונים על המכנסיים, לעוף למכון, למשוך 270 קילו, לצלם את זה בוידאו ולחזור הביתה. חלאס, אתה לא נשמע בן אדם מטומטם. תבין שכל מה שצריך לעשות זה לצלם הוכחה למספרים שאתה זורק פה כל יום מחדש ויעזבו אותך בשקט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חודשיים שאתה לא מתאמן אתה מאבד משהו שעבדת עליו חצי שנה או שנה ומצד שני אתה מיוחד אחרת בקיץ ל100 אחוז מהגברים היו ריבועים בבטן ו100 אחוז מהנשים היו מידה 24 בגינסים
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני לא חייב להוכיח הסרטונים שיש לי צילמתי עם מצלמה דווקא חדשה שצילמה בhd וזה לא מזהה ועזוב את זה שכל סרטון אפילו של דקה שוקל איזה 700 מגה
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ישנתי בערך 16 שעות ביום אכלתי כמו חזיר זה היה אפשרי בתקופה מסויימת עכשיו השתחררתי ואני לא רואה איפה אני מכניס כל יום אימון של 3 שעות בכל מקרה התכנון שלי זה גם ככה לעבור לשחייה והתעמלות קרקע מכשירים אני מת ללמוד את זה
![]() |
![]() |
#48 |
נפיחון
|
![]() קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק....ישנתה 16 שעות ביום? לא למדתה אני לא מבין? לא היו לך חיים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() לעעע אחי 700 מגה? נראה לי מכרו לך חיקוי סיני, כל דקה אצלי 5364 ג'יגה, מה לעשות ככה זה, איך שאתה קונה מוצר חדש ועוד באיכות של hd שזה בכלל מדע בדיוני אז זהו אתה לא יכול יותר להעלות סרטונים ליוטיוב, עובדה שאף אחד לא מעלה ליוטיוב סרטוני hd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עשיתי חמשושים בצבא היה לי שם חדר כושר טוב בבאח גולני הייתי קם ב7 מתאמן עד 10 אוכל , אוכל צהריים והולך לישון עד הערב , קם אוכל ב7 וב8 הולך לישון שוב.
![]() |
![]() |
#51 | ||
חבר פעיל
|
![]() Busted!
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() אני מדבר איתך על התקופה 8-9 חודשים אחרונים כשהפכתי לותיק.
בשנתיים הראשונות טחנתי כמו מאניק
![]() |
#53 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
זה אומר שנשאר לך 8 שעות ליום 3 שעות אימון נשאר לך 5 שעות להעביר את שאר היום נשמע לי לא הגיוני בהנחה שאתה אומר שאתה אוכל כל כך הרבה קלוריות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס אחי, מילא כל השאר, אבל זה.... אין...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא אבל אני למשל לעולם לא יוכל לרוץ מהר כמו יוסיין בולט וcuba למשל לעולם לא יוכל לסקבט כמו אד קוהן וקורן לעולם לא יוכל לקפוץ לגובה כמו חבייר סוטומאיור וכו' וכו' על אותו משקל, יש כאלה שלעולם לא ילחצו 150 ק"ג, ויש כאלה (בודדים מאוד) שבביקור הראשון בחדר כושר לחצו 150. זה שאתלטים ומתאמנים בענפי ספורט אחרים משתמשים בחומרים, לא הופך אותם לפחות עלית ממה שהם, החומרים פשוט ידחפו אותם 1-2 רמות קדימה ויתנו להם להתאושש יותר טוב (כדי להופיע ביותר תחרויות ולעשות יותר כסף בזכות זה, ועוד מלא סיבות). תן לי 300 סייקלים ואני עדיין לא יורד מ10 שניות ב100 מטר, ועדיין לא היה אדם לבן אחד שירד מזה, אתה יודע למה? כי הגזע השחור עדיף על הגזע הלבן בריצות (מסתבר שגם כמעט, אם לא בכל מקצה), לעומת זאת, האדם הלבן (בעיקר הסקנדינבי בפאוורליפטינג והמזרח אירופי בהרמת משקולות) ברוב המקרים עדיף במשקולות. "לתת את הכל" "להתאמן עד בכי" וכו' אלה מנטרות של בילדרים, לא של ספורטאים. ספורט ברמת עלית הוא המון המון המון גנטיקה והמון המון המון שנים על גבי שנים של אימונים. נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 08-02-11 בשעה 22:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
קודם כל, מדריך קרב מגע בבא"ח גולני זה בית זונות. הבסיס בית זונות, הכל שם בית זונות. אתה יכול לספר מה אתה עושה עד מחר, לך תעשה מסלול בסיירת או בשאר היחיט"ית שם ואחר כך תספר שאתה עובד קשה. שכחתי שלעשות מטבחים יותר קשה מניווט עם 9999 ק"ג עליך. אם אתה כזה הרקולס איך היית דווקא בגדוד 51 ולא באחת היחט"יות או בסיירת (מבלי לפגוע בגדוד). הכל בראש אתה אומר? מחר אני ילך למגרש כדורסל וינסה להטביע עם כל ה179 שלי, אולי נצליח, בטוח לא. ושוב, במקום לספר סיפורים תעלה פעם אחת סירטון ותשתיק את כולם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() חחחחחחחחחחחחח פוסט אדיר
![]() |
#58 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: עכשיו כח ומאסה, פעם ריצה בעיקר.
חדר כושר: מרכז קנדה - מטולה
|
![]() ציטוט:
אתם יודעים מה.... אני לא יודע מה המטרה של חדש בכל הסיפור הזה, אבל כל פוסט שהוא פותח זוכה להמון תשומת לב. אני לא רוצה לזלזל באף אחד. חדש יש לך אחלה גוף, וזה בטח לא בא משתיית שוקו. מצד שני אם אתם יודעים שהוא מזיין את השכל, עזבו אותו. כולם פה משקיעים כל כך הרבה אנרגיה על העניין הזה. אם הבנאדם ירצה הוא יעלה סרט, אם לא - תמשיכו ככה? חוץ מזה שזה נורא משעשע זה נראה לי נורא מיותר.
![]() |
![]() |
#60 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() 510 * 4 = 2040
2040 / 60 = 34 minutes cut the crap. second u talking bullshit the only way u can go from a fighter to kravmaga trainer is getting hurt or a lot of a lot of kombinot so cut the crap second time and i'm talking from Experience
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מאתמול | ThE HummeR | גלריות הגולשים | 15 | 23-07-09 21:02 |
תמונה ספונטנית שלי מאתמול כנסו אנשים. | The-Two | גלריות הגולשים | 39 | 18-07-09 16:03 |
תמונה של קאטלר מאתמול | Cortex | פיתוח גוף תחרותי | 52 | 30-05-09 22:30 |
תמונה מאתמול | dimax | גלריות הגולשים | 21 | 24-02-07 09:03 |
סתם תמונה מאתמול | ^סהר^אבוטבול^ | גלריות הגולשים | 14 | 20-02-07 17:38 |