|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() תקטין את החתימה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קח לך שבוע ללמוד את כל הטכניקות כמה שאפשר..אני אישית לא אוהב להתאמן על טכניקה עם מוט ריק כל הזמן .. כי בסופו של דבר ששמים תמשקל הכל משתנה אז עדיף כבר לעבוד על הטכניקה עם משקל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עכשיו אני מרגיש את הגב קצת,האם זה סימן של טכניקה לקוייה?. עבדתי היום סקוואט,בנץ פרס ודדליפט. חרשתי את הdvd של התוכנית. אגב,בסקוואט כאשר אני שם את המוט על הגב העליון,אני מרגיש תחושת אי נוחות ואף המוט קצת מחליק . חוץ מזה האם מתח יכול להיות תחליף טוב לפוורקלין?. 3 סטים של עד כמה שאני יכול(בעיקר זה יוצא 8-10 חזרות במתח במכון) וכאשר אני אצליח 15 אני הוסיף משקל וארד ל5 חזרות,זה בסדר?. תודה מראש.
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() בדדליפט השתמשתי בפלטה של 10 כל צד,אתה אומר באימון הבא לשים 20 כל צד?.
אגב,כמה סטים של חימום לבצע לכל תרגיל?. ובכמה אחוזים ממה שאני מבצע?. אני כרגע מתחיל עם משקלים קטנים בינוניים ע"מ ללמוד את הטכניקה ולאט לאט כל אימון אני יעלה 5 קילו. אגב בפרסס(לחיצת כתפיים),5 קילו כל אימון זה בסדר לעלות או שזה יותר מדי?.
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() תודה,הבאסה שהספר באנגלית והאנגלית שלי היא על הפנים,אבל בכל זאת אני אקרא,תודה שוב.
![]()
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולא כל אימון לקפוץ ב20 קילו.
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() צריך 5 קילו בצד כל אימון זה לא אמור להיות קשה במיוחד לאור העובדה שאתה סקוואט 3 פעמים בשבוע והסקוואט יעלה ב7.5 אז מן הראוי שהדדליפט שאותו אתה עושה פעמים בשלוש שבועות וגם כן רק סט אחד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית למסה שאני רוצה להתחיל בקרוב | Fantast1c :) | אימונים | 5 | 24-04-09 16:06 |
מאיפה להתחיל בבנית תוכנית אימונים | mb512 | אימונים | 11 | 18-04-09 12:06 |
רוצה להתחיל להתאמן וזקוק לבניית תוכנית | chaotic | אימונים | 5 | 04-02-09 13:57 |
תוכנית ab שהולך להתחיל עזרה בבקשה | digidigi | אימונים | 15 | 21-11-08 19:09 |
רוצה להתחיל תוכנית Abcd - איך מחלקים ? | omer007 | אימונים | 24 | 01-03-08 17:03 |