|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לריפטו יש אלפי מתאמנים, אחוז ההצלחה הוא 100% מביניהם. כנסו לפורום שלו ותשאלו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
|
![]() ציטוט:
אם יש כל כך הרבה מתאמני ss וכל כך הרבה אחוזי הצלחה, אתה צריך לשלוף לי לפחות 10 אנשים מהראש, אתה לא יכול לתת לי אפילו 1 יש בlbs סרטון לפני שבוע של MOO עושה סקוואט 120 ק"ג suprise suprise ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U נערך לאחרונה על ידי Fatboy, 08-09-09 בשעה 17:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה ברצינות מצפה שנאמין לך בזה?
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() sugarzaza עברתי על חצי מהלוגים בLBS, שרוב החברה שם לוחמי ריפטו ועושים SS
לא ראיתי אחד עם סקוואט 3 צלחות אפילו אביר הכתר the sun שכבר מעל שנה עם SS לא מתקרב לסקוואט 3 צלחות אתה רוצה הוכחה שSS כושל להרבה אנשים? תעבור על הלוגים של החברים שלך, שזה כבר משימה בפני עצמה כי 80% זה חפירות ורק חלק קטן באמת לוג. אתה לא יכול להביא לי דוגמאות לסיפורי הצלחה עם SS כי הם כמעט לא קיימים.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הכי קל לדבר על משקלים של אנשים אחרים כשאתה מתחמק בכל פעם שמדברים עליך. איך אמרת לmoo? קדימה, תביא סירטון, משהו... נ.ב בתור אחד שעוקב אחרי הלוגים, the sun עשה את התוכנית פעמיים והרבה זמן כדי לעבוד על הסקוואט שלו, שלא יראה כמו מה שאתה מתבייש להראות... אתה רוצה סיפורי הצלחה? Pheonix, lidors, \ www.strengthmill.com אתה מוזמן לחפש שם. אגב, האנשים שכתובים כאן מרימים יותר ממך, אחרת לא היית מתבייש לדבר. והם כנראה גם שוקלים פחות ממך, ליצן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
גם אתה להרגע ומהר.
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תראה שם בלוג שהגעתי ל 150 3x3 קיצר בנתיים יש לי סקווט 2 משקל גוף (160 על 80) דדליפט (210 3X3 על 79 ק"ג) אז אל תזיין בשכל תעלה קצת סרטונים שלך שנראה איזה מפתח גוף מרשים אתה... |
|
![]() |
![]() |