|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#221 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אין לך שום זכות להתלונן על כך בזמן שאתה כותב באותו פורום מתחרה, עוד בהתחשב בסיטואציה הספציפית שלך זה ביזיוני שאתה בכלל מנסה לכסת"ח על עצמך בטיעון השטותי הזה אתה יוצר את האנטגוניזם הזה בגישה המתנשאת והמסריחה שלך ובזילזול הבלתי מתפשר שלך בכל מי שלא מסכים עם דעותיך(שהן לא אמיתות מוחלטות ואתה יודע את זה ,מאמן אחד טוען ככה ויש לא מעט שטוענים ההפך והם מאמנים לא פחות טובים ומפיקים לא פחות מתאמנים מוצלחים) fatboy רחוק מלהיות ליצן,הוא מתאמן רציני וחבר מכובד בפורום,הוא אומנם חולק עליך בצורה קצת מתגרה, אבל אין לך אף אחד להאשים פה חוץ מאת עצמך. תעבור קצת על פוסטים שלך עצמך ותראה איך אתה מתנהג.
![]() |
![]() |
#222 |
Banned
|
![]() אח שלי גיבור #2 שעוד לא צמחה לי שיערה בביצה אני לא חושב שאתה בכלל צריך להשתתף בדיוק הזה, שוקו ולחמניה ויאללה לקייטנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#223 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אתה חתיכת כלום עם פרצוף עקום, תקרא : ציטוט:
מה שאומר שאם משכת משקל מסויים, אז הרחב גבי שלך עבד בעומס איזומטרי של משקל מסויים. יאללה, תעשה שיעורי בית ותחזור. נערך לאחרונה על ידי artikerah, 08-09-09 בשעה 19:40. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=אבידן הקטן;912714]
ציטוט:
הוא על תקן זיין שכל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#228 |
|
![]() [quote=אבידן הקטן;912725]
אני בעד לתת לך באן בגלל שאתה בפורום שעתיים וכבר מצאת עם מי לריב.
![]() |
#229 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי שעושה רבע סקווט מי שהמשקלי עבודה שלו הם דו ספרתיים מי שעובד בפיצול מי שאוהב bb מי שעובד עם רצועות מי שעובד בנפח גבוה מי שמנסה להראות את הידע שלו במקום לעזור לאחרים ללמוד מי שמסתתר מאחרי מקלדת ולא מעלה סרטונים לגבות את מה שהוא רושם וארבל היקר אם יש חוקים לא לפרסם פורום מתחרה, החוק חל על כל משתתפי הפורום לא רק מי שמתנגד לדעותיך אבל חוק הוא גמיש מי שקרוב לצלחת זוכה להינות מהיתרים בחוקים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
|
![]() ציטוט:
דבר שני fatboy לא חבר מכובד בגלל ההתנהלות הספציפית פה (ובלי קשר הוא לא באמת חייב להראות לך אף סרטון בשביל להשתתף בדיון הזה ) הוא חבר מכובד בגלל היסטוריה ארוכה בפורום שברובה ככולה הוא מתנהג בצורה מכובדת.
![]() |
![]() |
#232 |
Banned
|
![]() אחי עם עני אוסה דד ליפט אם רצואות אבל 200 קילו זה טוב?
המאמן אמר לי לו לאבוד אם רצואות אבל לאבוד אם כתפיות |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
חבר פעיל
|
![]() ארטיק קרח ידוע בכינויו קונאן הברברי
קצת קשה לו להיות בן תרבות |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
|
![]() אל תעוות את מה שאני אומר,אני רק מציין שיש מקום לויכוח על אם הדדליפט הוא מספיק כגירוי לרחב גבי.
![]() |
#235 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יש חוק ארבל - מדברים על משקלים של אחרים ברגע שאתה מגבה את עצמך, אחרת תשאר בשקט. את זה אמר לי המרצה שלי באוניברסיטה: או שתביא סימוכין למה שאתה אומר, או שלא תדבר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בסוף אולי לא מתחזקים, אבל מקבלים חבר יהלום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
|
![]() ציטוט:
מסכים איתך שזה לא לעניין אבל אתה יוצא מנקודת הנחה שלא תכננתי לערוך את ההודעה הזאת בשלב מאוחר יותר.ופאטבוי רחוק מלהיות "קרוב לצלחת" וזה מצחיק שאתה אומר את זה בהתחשב בסיטואציה הספציפית שלך ואתה יודע טוב מאוד על מה אני מדבר.
![]() |
![]() |
#240 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איתך אין לי בעיה אבל אם מישהו רוצה לנהל דיון ולקבוע קביעות שיביא סימוכין ופאטבוי לא מגבה את המשקלים שלו ועוד רושם משקלי עבודה שלי שלא קרובים למה שאני מרים זה מעצבן, מרתיח |
|
![]() |
![]() |