|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בנאדם לא מתחיל מאפס, בנאדם מתחיל ממוט ריק. בשלב הזה הוא יכול להוסיף 10 קילו למוט כל אימון בכיף. שבוע שבועיים כאלה יביאו אותו בלי בעיה לבערך 70 קילו סקוואט נניח. מהשלב הזה הוא יתקדם 5 קילו כל אימון. אחרי שבועיים הסקוואט שלו יהיה 100 קילו. מהשלב הזה בממוצע מתאמנים מוסיפים רק 2.5 קילו למוט כל אימון. 2.5 * 3 * 5 שבועות כאלה נניח, והגעת ל140 קילו סקוואט. נניח באמצע עוד כמה שבועות ספייר לדיליאודים וריסטים. מדובר ב3 חודשים על הדף, ובממוצע 4-5 חודשים. אין תכנית שמספקת לך שיפור כזה בזמן כזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כן וזה הכל טוב ויפה על הדף
אני שואל איפה כל הסקוואטרים 3+ פלטות שעובדים SS? אדון MOO שעושה רושם שעובד הרבה זמן עם ווריאציות 5x5 עדיין לא עושה 3 צלחות תן לי לוג, סרטון.. משהו!
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כבר אמרתי לך שהרחב גבי עובד בצורה יחסית זניחה לחתירות\מתח בדדליפט, אתה כמו אלה שאומרים שחזה עובד במתח (כן יש אנשים שאומרים את זה), ואם אתה כל כך בטוח במה שאתה אומר אז תביא לי סיבה במקום לזיין לי ת'שכל.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היה גם מישהו שם ששאל את ריפטו שאלה על משהו שלדעתו ריפטו עשה טעות כשהוא בנה את SS והוא חטף על זה באן.
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אח שלי גיבור #2 שעוד לא צמחה לי שיערה בביצה אני לא חושב שאתה בכלל צריך להשתתף בדיוק הזה, שוקו ולחמניה ויאללה לקייטנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אתה חתיכת כלום עם פרצוף עקום, תקרא : ציטוט:
מה שאומר שאם משכת משקל מסויים, אז הרחב גבי שלך עבד בעומס איזומטרי של משקל מסויים. יאללה, תעשה שיעורי בית ותחזור. נערך לאחרונה על ידי artikerah, 08-09-09 בשעה 19:40. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קשה לי להאמין שכתבת את זה ברצינות, אבל גם אם 'קצת' הגזמת זה בעייתי מאוד. לא אתה ולא אני ולא אף אחד, פגש מתאמן "רגיל" (כלומר, בן אדם שאיננו אחרי שלוש שנים אימוני ג'ודו או האבקות, או פוטבול למשל) שנכנס היום לראשונה בחייו למכון כושר, ועוד שלושה שבועות או מקסימום ארבעה הוא יורד לסקוואט של 100 ק"ג לחמישיות. פשוט אין דבר כזה. וחבל, כי זה סתם מסיט את הדיון שהוא טוב לכשעצמו ומייצר אנטיגוניזם לתוכנית שהיא כשלעצמה נהדרת. |
|
![]() |
![]() |