ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 08-09-09, 16:55   #1
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

בנאדם לא מתחיל מאפס, בנאדם מתחיל ממוט ריק. בשלב הזה הוא יכול להוסיף 10 קילו למוט כל אימון בכיף. שבוע שבועיים כאלה יביאו אותו בלי בעיה לבערך 70 קילו סקוואט נניח. מהשלב הזה הוא יתקדם 5 קילו כל אימון. אחרי שבועיים הסקוואט שלו יהיה 100 קילו. מהשלב הזה בממוצע מתאמנים מוסיפים רק 2.5 קילו למוט כל אימון. 2.5 * 3 * 5 שבועות כאלה נניח, והגעת ל140 קילו סקוואט. נניח באמצע עוד כמה שבועות ספייר לדיליאודים וריסטים. מדובר ב3 חודשים על הדף, ובממוצע 4-5 חודשים. אין תכנית שמספקת לך שיפור כזה בזמן כזה.
Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-09-09, 17:00   #2
Fatboy
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלFatboy

חדר כושר: bline
שלח הודעה דרך MSN אל Fatboy

כן וזה הכל טוב ויפה על הדף

אני שואל איפה כל הסקוואטרים 3+ פלטות שעובדים SS?
אדון MOO שעושה רושם שעובד הרבה זמן עם ווריאציות 5x5 עדיין לא עושה 3 צלחות

תן לי לוג, סרטון.. משהו!
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U
Fatboy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-09-09, 19:09   #3
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי fatboy צפה בהודעה
כן וזה הכל טוב ויפה על הדף

אני שואל איפה כל הסקוואטרים 3+ פלטות שעובדים ss?
אדון moo שעושה רושם שעובד הרבה זמן עם ווריאציות 5x5 עדיין לא עושה 3 צלחות

תן לי לוג, סרטון.. משהו!
עושה יותר מ3 צלחות
סרטון אימון הבא תקבל
moo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-09-09, 19:21   #4
terminater135
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי artikerah צפה בהודעה
אתה ליצן שלא יודע שהוא ליצן, זה הליצנות הכי גרועה.
אתה יודע מה התפקיד של הרחב גבי בדדליפט?
תחזור לערוץ 6
כבר אמרתי לך שהרחב גבי עובד בצורה יחסית זניחה לחתירות\מתח בדדליפט, אתה כמו אלה שאומרים שחזה עובד במתח (כן יש אנשים שאומרים את זה), ואם אתה כל כך בטוח במה שאתה אומר אז תביא לי סיבה במקום לזיין לי ת'שכל.
ישן 08-09-09, 19:28   #5
terminater135
חבר פעיל

ציטוט:
תקשיב מר ליצן, המטרה זה לעשות סקוואט מלא ל3 צלחות ולא משהו שלא נראה דומה לסקוואט.
הכי קל לדבר על משקלים של אנשים אחרים כשאתה מתחמק בכל פעם שמדברים עליך.

איך אמרת לmoo? קדימה, תביא סירטון, משהו...

נ.ב
בתור אחד שעוקב אחרי הלוגים, the sun עשה את התוכנית פעמיים והרבה זמן כדי לעבוד על הסקוואט שלו, שלא יראה כמו מה שאתה מתבייש להראות...
אתה רוצה סיפורי הצלחה? Pheonix, lidors, \ www.strengthmill.com אתה מוזמן לחפש שם.
אגב, האנשים שכתובים כאן מרימים יותר ממך, אחרת לא היית מתבייש לדבר. והם כנראה גם שוקלים פחות ממך, ליצן.
strengthmill הם זונות של ריפטו, לך לפורומים שם לאזור שבו הם שואלים את ריפטו שאלות ותראה איך הם מדברים אליו, אפילו כשהוא מקלל אותם הם אומרים לו תודה.
היה גם מישהו שם ששאל את ריפטו שאלה על משהו שלדעתו ריפטו עשה טעות כשהוא בנה את SS והוא חטף על זה באן.
ישן 08-09-09, 19:36   #6
אבידן הקטן
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי terminater135 צפה בהודעה
strengthmill הם זונות של ריפטו, לך לפורומים שם לאזור שבו הם שואלים את ריפטו שאלות ותראה איך הם מדברים אליו, אפילו כשהוא מקלל אותם הם אומרים לו תודה.
היה גם מישהו שם ששאל את ריפטו שאלה על משהו שלדעתו ריפטו עשה טעות כשהוא בנה את ss והוא חטף על זה באן.
אח שלי גיבור #2 שעוד לא צמחה לי שיערה בביצה אני לא חושב שאתה בכלל צריך להשתתף בדיוק הזה, שוקו ולחמניה ויאללה לקייטנה
אבידן הקטן מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-09-09, 19:37   #7
artikerah
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי terminater135 צפה בהודעה
כבר אמרתי לך שהרחב גבי עובד בצורה יחסית זניחה לחתירות\מתח בדדליפט, אתה כמו אלה שאומרים שחזה עובד במתח (כן יש אנשים שאומרים את זה), ואם אתה כל כך בטוח במה שאתה אומר אז תביא לי סיבה במקום לזיין לי ת'שכל.
צורה זניחה זה העובדה הפעוטה שבלי הרחב גבי הידיים היו נושרות לך באמצע התרגיל, אבל עזוב, מה אני מבין

אתה חתיכת כלום עם פרצוף עקום, תקרא :

ציטוט:
The latimus dorsi muscles have a major role in the deadlift:
from the floor, the lat pulls back on the humerus to keep the arms from swinging forward away
from the shins, and acts as an anchor on the upper part of the humerus to maintain the position of
the bar directly under the shoulder blades until the bar crosses above the knees. The lats act in an
essentially isometric way from the floor to the point where hip extension allows the arms to
become vertical. At this point tension comes off the lats, and as the back becomes vertical, the
arms drag the bar into the thighs as they assume an angle behind the vertical, opposite the starting
position. During this entire process, force continues to be transferred from the hips and legs up
the spine to the shoulder blades and down the arms to the bar, and the traps act as the anchor for
this process.
מהספר שבטח לא קראת: Starting Strength 2nd Edition p.123

מה שאומר שאם משכת משקל מסויים, אז הרחב גבי שלך עבד בעומס איזומטרי של משקל מסויים. יאללה, תעשה שיעורי בית ותחזור.

נערך לאחרונה על ידי artikerah, 08-09-09 בשעה 19:40.
artikerah מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-09-09, 19:43   #8
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
צורה זניחה זה העובדה הפעוטה שבלי הרחב גבי הידיים היו נושרות לך באמצע התרגיל, אבל עזוב, מה אני מבין

אתה חתיכת כלום עם פרצוף עקום, תקרא :

מהספר שבטח לא קראת: Starting strength 2nd edition p.123

מה שאומר שאם משכת משקל מסויים, אז הרחב גבי שלך עבד בעומס איזומטרי של משקל מסויים. יאללה, תעשה שיעורי בית ותחזור.
עומס איזומטרי הוא לא בהכרח שקול ומספיק בהשוואה לכיווץ קונצנטרי

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-09-09, 19:44   #9
artikerah
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2 צפה בהודעה
עומס איזומטרי הוא לא בהכרח שקול ומספיק בהשוואה לכיווץ קונצנטרי
צודק, בגלל זה לאנשים שעושים דדליפט יש טרפזים עצומים, כי עומס איזומטרי לא שקול ומספיק.
artikerah מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-09-09, 19:05   #10
עמרי מרג
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
בנאדם לא מתחיל מאפס, בנאדם מתחיל ממוט ריק. בשלב הזה הוא יכול להוסיף 10 קילו למוט כל אימון בכיף. שבוע שבועיים כאלה יביאו אותו בלי בעיה לבערך 70 קילו סקוואט נניח. מהשלב הזה הוא יתקדם 5 קילו כל אימון. אחרי שבועיים הסקוואט שלו יהיה 100 קילו. מהשלב הזה בממוצע מתאמנים מוסיפים רק 2.5 קילו למוט כל אימון. 2.5 * 3 * 5 שבועות כאלה נניח, והגעת ל140 קילו סקוואט. נניח באמצע עוד כמה שבועות ספייר לדיליאודים וריסטים. מדובר ב3 חודשים על הדף, ובממוצע 4-5 חודשים. אין תכנית שמספקת לך שיפור כזה בזמן כזה.
שוגר חביבי, מה שכתבת כאן למעלה זה קצת 'קאונטר פרודאקטיב' אם אתה מבין אותי...
קשה לי להאמין שכתבת את זה ברצינות, אבל גם אם 'קצת' הגזמת זה בעייתי מאוד.
לא אתה ולא אני ולא אף אחד, פגש מתאמן "רגיל" (כלומר, בן אדם שאיננו אחרי שלוש שנים אימוני ג'ודו או האבקות, או פוטבול למשל) שנכנס היום לראשונה בחייו למכון כושר, ועוד שלושה שבועות או מקסימום ארבעה הוא יורד לסקוואט של 100 ק"ג לחמישיות. פשוט אין דבר כזה.
וחבל, כי זה סתם מסיט את הדיון שהוא טוב לכשעצמו ומייצר אנטיגוניזם לתוכנית שהיא כשלעצמה נהדרת.
עמרי מרג מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה