ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 07-09-09, 22:04   #1
terminater135
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sugarzaza צפה בהודעה
הדגשתי את הטעות שלך בהקשר הזה, ארבל. מה שיגרום חוסר פרופורציה וגדילה איטית זה ניסיון "לעבוד על פרופורציות" כבר שאתה מתחיל. אצל מתחיל חוסר פרופורציה יהיה לעבוד המון על בנץ' בלי לעבוד מספיק על פרס ומשיכות, או לעבוד הרבה על פלג גוף עליון בלי לעבוד תחתון וכל מיני דברים מאוד נפוצים. Ss עושה את האיזון הזה מעולה, כי אתה מוסיף לכל התרגילים במידה שווה את משקל למוט, בלי להזניח שום דבר, אתה רוכב על גל גדילה והתחזקות אדיר לאורך חודשים ומביא את עצמך לנקודה שבממוצע ייקח לך שנה וחצי להגיע עם כל תכנית אחרת. אחר כך אם אתה רוצה לתת דגש לאיזה שריר זה אפשרי בגבול ההגיון, תרגיל-שתיים באימון (הנפות לצדדים ל12 חזרות ל2 סטים אחרי פרס כבדים בשביל להרגיע את נפשם של bb בעלי ocd כבד וכו' ).
יהיו כאלה שיצטרכו את זה, יהיו כאלה שלא צריכים שום תרגיל עזר. אבל עדיין, צריך להבין שהתרגילים האלה הם אסתטיקה, עזרים, הם המסביב. אתה לא יכול לא לעשות בנץ' כבד, ואולי גם להחליף אותי בPec dec ל12 חזרות כי אתה רוצה לעבוד על אסתטיקה ולא על כוח. זה מגוחך, זה חוסר הבנה בסיסית של איך דברים עובדים. לא אתה כן? אבל אתה יודע כמה פעמים שמעתי על אנשים שהחליפו פרס בהנפות לצדדים? הם לא מבינים בכלל את גודל הטעות שלהם כי הם חיים בסרט של פרופורציות ופלקס מגזין. המורכבים מקבלים את "כס המלכות", התכנית סובבת תמיד סביבם ולא סביב שום תרגיל אחר. זה לא אומר שאין מקום לשום תרגיל אחר, זה פשוט שצריכים להבין מי הבוס ומי מזיז את העניינים וגורם להם לקרות ומה לא.
איפה לעזאזל יש משיכות ב SS?
SS זו תוכנית שתגרום לך לאבד פרופורציות חזה-גב לגמרי, לטובת החזה כמובן.

ציטוט:
לא. בטווחי חזרות יותר נמוכים אתה יכול לעבוד עם יותר משקל, דבר שמוביל לעלייה מהירה ואפקטיבית יותר בכוח ובמאסה.

טווחי חזרות גבוהים יותר יכולים לעזור, בהקשר הנכון, אצל מתאמן מתקדם ועל חומרים. בחודשים הראשונים של האימון (מישהו אמר ss?) אין בכלל צורך בשביל מתחיל להתעסק איתם. בכלל. החמישיות עושות את העבודה מעולה, כי הגוף עוד לא רגיל לכלום ותהיה גם הרבה היפרטרופיה סרקופלזמית בתהליך הזה. אחר כך זה נהיה יותר מורכב. בכל מקרה תכנית שסובבת סביב חזרות גבוהות שלא בהקשר המתאים היא תכנית גרועה למאסה ולכוח
מאיפה אתה מביא את זה שטווחי חזרות גבוהים זה למתאמנים מתקדמים על חומרים?????????

אתה צריך להפסיק להגזים ולצאת מהראש של "SS זו התוכנית היחידה ששווה משהו".

ציטוט:
יש טיים ליין מאוד מדוייק, כשמתחיל נהיה Intermediate זה הזמן להתחיל להתעסק, לא בטירוף, במטרה הספציפית. הגדולה של SS זה שהיא התכנית שתוציא אותך הכי מהיר מהמצב של מתאמן מתחיל.
איך אתה קובע שמתאמן הוא INTERMEDIATE? על פי מה שריפטו אומר?
terminater135 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-09, 22:12   #2
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי terminater135 צפה בהודעה
איפה לעזאזל יש משיכות ב ss?
Ss זו תוכנית שתגרום לך לאבד פרופורציות חזה-גב לגמרי, לטובת החזה כמובן.

מאיפה אתה מביא את זה שטווחי חזרות גבוהים זה למתאמנים מתקדמים על חומרים?????????

אתה צריך להפסיק להגזים ולצאת מהראש של "ss זו התוכנית היחידה ששווה משהו".

איך אתה קובע שמתאמן הוא intermediate? על פי מה שריפטו אומר?
אתה ממש דביל
ראית גב ורגליים של מתאמני ss + pl ?
הגב שלהם קטנטן, את הטרפזים ממש לא רואים...
moo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-09, 22:42   #3
terminater135
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo צפה בהודעה
תבין פיצול הוא טיפשי למתחיל/בינוני כיוון שהוא מאט התקדמות

לגבי בידוד שרירים זה בדיחה, שים את הבייסיפס בצינוק תבודד אותו...
אם אתה יכול לבצע מתח שבו תעבוד גם על גב וגם על יד קידמית אז למה לבודד ? (אני עושה רק מתח ליד קדמית)
אתה מוכן להסביר למה פיצול מאט את ההתקדמות?
ומנסיון, כל שריר שמקבל עבודה מבודדת גדל יותר מהר מאשר מאיך שהוא היה גודל בתור שריר מייצב בתרגיל מורכב.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo צפה בהודעה
אתה ממש דביל
ראית גב ורגליים של מתאמני ss + pl ?
הגב שלהם קטנטן, את הטרפזים ממש לא רואים...
מתאמני pl לא עושים ss ורוב מתאמני ss מוסיפים תרגיל גב לתוכנית וככה זה כבר לא התוכנית המקורית אבל בגלל זה יש להם גב מפותח (אני בעד השינוי הזה אבל זה עדיין לא ss).

וכאמרתי גב התכוונתי לרחב גבי לא לטרפזים, אני גם אמרתי במקום אחר שהטרפזים מקבלים גירוי טוב ב ss.

ודבר אחרון, אתה עושה צחוק? אני אמרתי מתישהו שרגליים לא מקבלים גירוי ב ss? תסתכל על כל האשכול הזה ולא תמצא דבר אחד שכתבתי נגד ss שקשור בגירוי שרגליים מקבלות.
terminater135 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-09-09, 00:21   #4
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי terminater135 צפה בהודעה
אתה מוכן להסביר למה פיצול מאט את ההתקדמות?
ומנסיון, כל שריר שמקבל עבודה מבודדת גדל יותר מהר מאשר מאיך שהוא היה גודל בתור שריר מייצב בתרגיל מורכב.

מתאמני pl לא עושים ss ורוב מתאמני ss מוסיפים תרגיל גב לתוכנית וככה זה כבר לא התוכנית המקורית אבל בגלל זה יש להם גב מפותח (אני בעד השינוי הזה אבל זה עדיין לא ss).

וכאמרתי גב התכוונתי לרחב גבי לא לטרפזים, אני גם אמרתי במקום אחר שהטרפזים מקבלים גירוי טוב ב ss.

ודבר אחרון, אתה עושה צחוק? אני אמרתי מתישהו שרגליים לא מקבלים גירוי ב ss? תסתכל על כל האשכול הזה ולא תמצא דבר אחד שכתבתי נגד ss שקשור בגירוי שרגליים מקבלות.
פיצול מאט התקדמות כי אתה פוגע באלמנט התדירות (וגם עצימות כי בפיצול בד"כ עושים הרבה תרגילים לאותו שריר)

לגבי עבודה מבודדת זה בולשיט
הרגליים גדלות הכי מהר מסקווט/דדליפט ולא מכפיפות או פשיטות, קאפיש ?

רחב גבי גדל בss בפאוור קלין + דדליפט
(הגב בכללי עובד גם בבנצ', פרס וסקווט - הגב עובד בכל תרגיל מתרגילי ss)
moo מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה