|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
בטווחי חזרות גבוהים יותר השריר נמצא יותר זמן תחת לחץ והוא מתכווץ יותר פעמים וזה הופך את זה יותר יעיל להיפרטרופיה. מה הקשר יא טמבל, מה אתה מביא משהו שאמרתי בתחילת האשכול. ואני בטוח שהשחיף פה זה אתה, אני יודע שזה לא אני. ציטוט:
שבן אדם יבחר על ההתחלה לאיזה כיוון הוא רוצה ללכת. בקשר לדבר השני שסימנתי, תראה לי מישהו פה שמנסה לעשות את התוכניות של ארבל. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובשביל 99% מהפורום אין הגיון בתוכנית שלו כי הם מתחילים בנוסף אני טוען שבתוכנית עם התקדמות ליניארית כל שבוע (מתאמן בינוני) ניתן לצבור יותר מאסת שריר מאשר מה שארבל עושה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
לגבי המשפט האחרון אנחנו נהיה חלוקי דעות לנצח.
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
טווחי חזרות גבוהים יותר יכולים לעזור, בהקשר הנכון, אצל מתאמן מתקדם ועל חומרים. בחודשים הראשונים של האימון (מישהו אמר ss?) אין בכלל צורך בשביל מתחיל להתעסק איתם. בכלל. החמישיות עושות את העבודה מעולה, כי הגוף עוד לא רגיל לכלום ותהיה גם הרבה היפרטרופיה סרקופלזמית בתהליך הזה. אחר כך זה נהיה יותר מורכב. בכל מקרה תכנית שסובבת סביב חזרות גבוהות שלא בהקשר המתאים היא תכנית גרועה למאסה ולכוח |
|
![]() |
![]() |