ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 04-09-09, 20:26   #1
galSH
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות

אני מציע לך להחליף את הבנט אובר במתח, מהסיבה הפשוטה שמתח זה תרגיל הרבה יותר פשוט ובבנט אובר אפשר בקלות לרמות (למשוך עם האגן במקום עם הידיים והגב).
פאוורקלין - http://startingstrength.wikia.com/wi...r_Clean_Videos
ישן 04-09-09, 20:37   #2
haim15
סמל מין

כללי:: HERO
עוסק ב:: אוכל ויושן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי galsh צפה בהודעה
אני מציע לך להחליף את הבנט אובר במתח, מהסיבה הפשוטה שמתח זה תרגיל הרבה יותר פשוט ובבנט אובר אפשר בקלות לרמות (למשוך עם האגן במקום עם הידיים והגב).
פאוורקלין - http://startingstrength.wikia.com/wi...r_clean_videos
אני גם חשבתי להחליף את הבנט אובר במתח וברגע שיהיה לי כבר קל לבצע את המתח אני יוסיף משקל.

עוד משהו, חשוב לי לתת דגש לידיים אז חשבתי תרגיל אחד לאחורית וקדמית פעמיים בשבוע זה אמור להפריע או משהו?
וכמה סטים לתת 3?
ישן 04-09-09, 20:41   #3
terminater135
חבר פעיל

ציטוט:
פאוורקלין - http://startingstrength.wikia.com/wi...r_clean_videos
הבעייה אם מתח שממשקל מסויים בסביבות ה 90-95 קילו התרגיל הופך ליהיות בעייתי ועם פוטנתציאל לפציעה, דבר שלא קורה בבנט-אובר, ובגלל טווח החזרות הקטן של 5 צריך לעלות בתוספת של הרבה משקל ולכן אתה תגיע למשקל גבוהה מדי דיי מהר, וזה בלי לדבר שבss אמורים לעלות משקלי עבודה מאימון לאימון.
בקשר ללרמות אם אתה לא רוצה אז פשוט אל תרמה, אני לא רואה פה בעייה.
terminater135 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-09-09, 20:52   #4
terminater135
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי haim15 צפה בהודעה
אני גם חשבתי להחליף את הבנט אובר במתח וברגע שיהיה לי כבר קל לבצע את המתח אני יוסיף משקל.

עוד משהו, חשוב לי לתת דגש לידיים אז חשבתי תרגיל אחד לאחורית וקדמית פעמיים בשבוע זה אמור להפריע או משהו?
וכמה סטים לתת 3
?
אני דיי בטוח שבss לא יהיה לך כוח לעשות ידיים אחרי שתעשה את התרגילים העיקריים.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי גד"שניק צפה בהודעה
בקשר להוספת סטים לידיים תוסיף סט של כפיפת מרפקים ל6-8 חזרות,
וסט של לחיצה צרפתית ל6-8 חזרות
ואתה יכול להשאיר את הבנט אובר ולשים גם באותו אימון מתח....
את הסטים לידיים שים באימון a
ואת המתח שים באימון
b
וואלה אחי הגזמת פה,אם תעשה גם מתח שכבר הסברתי למה הוא בעייתי וגם בנט-אובר בss אתה לא תשרוד את זה (כמובן שזה תלוי בבן-אדם אבל רוב האנשים לא יצליחו).

ובתכלס לעשות גם ככה וגם להוסיף ידיים זה כבר סטייה חריפה מהתכנית המקורית, וכבר ממש אי אפשר לקרוא לזה ss.
ההחלפה של הפוואר-קלין בבנט-אובר זה בסדר גמור, אבל צריך לזכור שהתוכנית הזאת באה לשים דגש על תנועות מורכבות בלבד, ושהיא דורשת הרבה אנרגיה ולכן היא מתישה מאוד.
ישן 04-09-09, 21:54   #5
haim15
סמל מין

כללי:: HERO
עוסק ב:: אוכל ויושן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי terminater135 צפה בהודעה
אני דיי בטוח שבss לא יהיה לך כוח לעשות ידיים אחרי שתעשה את התרגילים העיקריים.

וואלה אחי הגזמת פה,אם תעשה גם מתח שכבר הסברתי למה הוא בעייתי וגם בנט-אובר בss אתה לא תשרוד את זה (כמובן שזה תלוי בבן-אדם אבל רוב האנשים לא יצליחו).

ובתכלס לעשות גם ככה וגם להוסיף ידיים זה כבר סטייה חריפה מהתכנית המקורית, וכבר ממש אי אפשר לקרוא לזה ss.
ההחלפה של הפוואר-קלין בבנט-אובר זה בסדר גמור, אבל צריך לזכור שהתוכנית הזאת באה לשים דגש על תנועות מורכבות בלבד, ושהיא דורשת הרבה אנרגיה ולכן היא מתישה מאוד.
תראה אני לא יעשה את שניהם ביחד זה או זה או זה וכרגע אני יעשה מתח ושאני יגיע למצב שאני לא מצליח להתקדם בו ומתי שזה יתחיל להוות סיכון לפציעה אני יחליף לבנט אובר.

אז הבנתי שלגבי הידיים זה לא אפשרי, השאלה שלי אם הידיים שלי יתקדמו למרות שאני לא מאמן אותם באופן ישיר?
ישן 04-09-09, 22:36   #6
terminater135
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי haim15 צפה בהודעה
תראה אני לא יעשה את שניהם ביחד זה או זה או זה וכרגע אני יעשה מתח ושאני יגיע למצב שאני לא מצליח להתקדם בו ומתי שזה יתחיל להוות סיכון לפציעה אני יחליף לבנט אובר.

אז הבנתי שלגבי הידיים זה לא אפשרי, השאלה שלי אם הידיים שלי יתקדמו למרות שאני לא מאמן אותם באופן ישיר?
כן אחי אבל לא כמו אם תעשה תוכנית רגילה (fbw, ab) עם בידוד לידיים.
ישן 05-09-09, 07:32   #7
galSH
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות

ציטוט:
הבעייה אם מתח שממשקל מסויים בסביבות ה 90-95 קילו התרגיל הופך ליהיות בעייתי ועם פוטנתציאל לפציעה, דבר שלא קורה בבנט-אובר, ובגלל טווח החזרות הקטן של 5 צריך לעלות בתוספת של הרבה משקל ולכן אתה תגיע למשקל גבוהה מדי דיי מהר, וזה בלי לדבר שבss אמורים לעלות משקלי עבודה מאימון לאימון.
בקשר ללרמות אם אתה לא רוצה אז פשוט אל תרמה, אני לא רואה פה בעייה.
על מה אתה מתבסס שאתה אומר שמ90-95 קילו הבחור יכול להפצע?
בנוגע לחתירות - גם אם אני לא ירצה לרמות, במשקלים רציניים זה כבר יבוא לבד ויהיה קשה להחזיק את עצמך.
ישן 05-09-09, 09:50   #8
terminater135
חבר פעיל

ציטוט:
על מה אתה מתבסס שאתה אומר שמ90-95 קילו הבחור יכול להפצע? בנוגע לחתירות - גם אם אני לא ירצה לרמות, במשקלים רציניים זה כבר יבוא לבד ויהיה קשה להחזיק את עצמך.
זה היה כתוב באחד המאמרים באתר על אימוני גב, ונראה לי שראיתי את זה גם בעוד מקום.
אם תשים לב גם תוכל לראות בסרטוני האימונים של החברה גדולים באימוני גב שאף אחד מהם לא עושה מתח אלה הם עושים פול-דאון במקום, למרות היתרונות הברורים של המתח על הפול-דאון (אם אני טועה בכל מה שאמרתי אז תביא מאמר או משהו שטוען נגד זה ואני ישמח לקרוא אותו).
ישן 05-09-09, 20:10   #9
Tapit
חבר פעיל

עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE

ציטוט:
זה היה כתוב באחד המאמרים באתר על אימוני גב, ונראה לי שראיתי את זה גם בעוד מקום.
אם תשים לב גם תוכל לראות בסרטוני האימונים של החברה גדולים באימוני גב שאף אחד מהם לא עושה מתח אלה הם עושים פול-דאון במקום, למרות היתרונות הברורים של המתח על הפול-דאון (אם אני טועה בכל מה שאמרתי אז תביא מאמר או משהו שטוען נגד זה ואני ישמח לקרוא אותו).
מה? למה נראה לך שאנשים כבדים עושים פולי עליון ולא מתח? זה שאתה רואה אותם בסרטים מפמפמים זה לא אינדקציה לכלום מהרבה סיבות.

שכול המישפחה שלך תמות אמןןןןןן תקבל שווווץ יהומו
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr_Nos צפה בהודעה
חחחחחחחחחחח וואי איזה הזוי זה..
אני במכון עובד פתאום בא אליי איזה זקן אחד אומר לי אתה מתלהב עכשיו וזה אבל שתגדל יהיה לך בולבול קטן (אני בן 17) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
יש איזשהו אמת בדבריו או שזה סתם מיתוס של תימנים?
Tapit מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה