|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז נכון שאני לא עושה סקוואט במוט אבל אני עובד במכונות על כל השרירים שהסקוואט עובד עליהם או לפחות על רובם נכון שזה יוצא לי 3-4 מכונות אבל ככה אני יותר בטיחותי כי אין לי ספוטר שיכול לעזור לי בסקוואט עם מוט אם חס וחלילה יקרה משהו.. כנ"ל לגבי דדליפט אני כרגע עובד במכונות ועובד עם דאמבלים שעובדים בדיוק על אותם השרירים שהתרגילים המורכבים עובדים עליהם אומנם במקום שזה יהיה תרגיל אחד זה כמה אבל בכל זאת אני מפיק את אותה התוצאה שאמורה לבוא לכאן או לכאן... |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא חושב שזאת הסיבה |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז יקח לי לסיים את האימון קצת יותר זמן אבל יותר בטיחותי ואותם התוצאות... תקן אותי אם אני טועה. אני אוהב ללמוד מאחרים |
|
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני אף פעם לא עובד עם ספוטר אלה אם אני מנסה לשבור שיא. אתה לא חייב לעבוד בשיטה שלי, תעבוד עם משקל שאתה יכול ותפסיק אם אתה מרגיש שלא תצליח לסיים עוד חזרה
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מעבר לכך, עם ss אכן תתקדם הכי מהר במשקלים, אבל במסה? לא יודע, תסתכלו על הסרטונים של moo ותראו אם הוא נראה לכם אדם גדול במיוחד לאחד שמרים 210 קילו מהרצפה (הרבה כבוד). אני רואה לצערי יותר מדי אנשים עם מסת גוף דומה לשלו ואף יותר, שמרימים הרבה פחות. אני לא מאמין שכל כך הרבה מזריקים בתחת או בולעים כדורים וחבל שאין מחקרים יותר משמעותיים על זה (ממש השוואות בין תוכניות נפח נמוך לנפח גבוה על מסת השריר והכוח). אגב, אני מאמין שמה שholy עשה, ככה צריכים כולם לעשות. כלומר גם מפתחי גוף שרוצים מסה, צריכים לעשות בהתחלה ss או תוכנית a לינארית, ולנצל מקסימלית את העליה במשקלים שלהם כל עוד הם מתחילים. לאחר מכן, שעוברים לנפח גבוה, יש בסיס עם משקל גבוה מצויין. ככה שבעקיפין, גם בלי לעשות דדליפט וסקוואט (ממליץ מאוד לעשות), עליה במשקלים מאימון לאימון בנפח נמוך, תטיב עם כל מתאמן מתחיל באשר הוא. |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שכדי לגדול לא חובה לבצע דדליפט\סקוואט? אני יכול למשל לעבוד מכונות ודאמבלים אל אותם שרירים שעובדים בדדליפט וסקוואט ולבצע אותם בנפח גבוה כמו שאני עושה עד עכשיו ולגדול? למשל במקום סקוואט אני מבצע כמה תרגילים במכונות שעובדים על אותם השרירים בנפח גבוה. |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אם זה 3 חזרות, גם אם זה 10 חזרות. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#12 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אם אתה טוען כך אז למה בעצם לא לעבוד בתור מתחיל אך ורק עם מכונות לעבוד רק על שרירים גדולים לעשות 3 סטים לשריר ופשוט לאכול המון אוכל? תן לי הסבר הגיוני לזה ואז נוכל להמשיך להדיין
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פשוט כי אתה תפעיל יותר שרירים לאורך טווח תנועה יותר גדול, וכתוצאה מכך תגדל יותר ותתחזק יותר מאשר חצי עבודה במכונות. זה לא אומר שאתה לא תגדל ולא תתחזק, פשוט לא כמו שיכולת אם היית יודע לעבוד.
#14 |
חבר פעיל
|
![]() החלק של התזונה הוא החלק העיקרי אבל לא היחיד
|
![]() |
![]() |
#15 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אז רגע.....למה לא סט אחד לשריר קטן ושני סטים לשריר גדול?
ולאכול המון?? ככה בדוק מתאמן יעלה במשקל...[לשיטתך]
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |