ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 31-07-09, 19:29   #281
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

אני מזכיר לכם שחנה זה בחור שעושה סקוואט 150-160 קילו על משקל גוף 80 אם אני לא טועה, הוא לא מתלייצן עם בנצ' פחות ממשקל גוף. הוא יכול להפיק תוצאות טובות מהתכנית הזו אם הוא יודע מה לעשות, בנוסף יש פה פקטורים אחרים שאסור לדבר עליהם בפורום

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק  
ישן 31-07-09, 19:30   #282
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lironsd צפה בהודעה
?........?
אתה רוצה להשתפר במשקלים תעשה ss
או תוכנית עם נפח נמוך ללא בידוד כלל .
ישן 31-07-09, 19:31   #283
Melamed
חבר פעיל

מי אנחנו שנגיד לו איך לעבוד אם זה עובד עליו טוב וראינו כבר את התוצאות..
מה שאני מתפלא ממנו זה האינטנסיביות של הריצות בחיטוב זה מטורף לרוץ שעה שלמה
האמת שתלוי במהירות
כי אני יכול להגיד גם שאני רץ שעה שלמה אבל לא במהירות גדולה..
אבל אני מאמין שהוא גם רץ מהר... בכל זאת קבל צל"ש
בעתיד זה ישתלם לו
Melamed מנותק  
ישן 31-07-09, 19:31   #284
hanna666
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלhanna666

כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
שלח הודעה דרך ICQ אל hanna666 שלח הודעה דרך MSN אל hanna666

ציטוט:
פורסם במקור על ידי max75kg צפה בהודעה
לאיזה אחוז אתה מגיע במסה? אתה נראה אחד שעולה ממש נקי
16% אל תסתכל על מה שאתה רואה כרגע אני מת כבר לעבור את הניתוח לחזור למסה אבל שמע יחסית אני נשאר חטוב אולי הפסים נעלמים וההפרדות ברגליים אבל נשאר קצת חיטוב
hanna666 מנותק  
ישן 31-07-09, 19:33   #285
hanna666

הסמל האישי שלhanna666

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
אני מזכיר לכם שחנה זה בחור שעושה סקוואט 150-160 קילו על משקל גוף 80 אם אני לא טועה, הוא לא מתלייצן עם בנצ' פחות ממשקל גוף. הוא יכול להפיק תוצאות טובות מהתכנית הזו אם הוא יודע מה לעשות, בנוסף יש פה פקטורים אחרים שאסור לדבר עליהם בפורום
לא לא לא :d איייי בשר :d
hanna666 מנותק  
ישן 31-07-09, 19:33   #286
Melamed
חבר פעיל

לפי מה שאתה אומר בנוגע ל16% ולפי האנאבוליק דיאט שלך המסה שלך ארוכה נכון?
Melamed מנותק  
ישן 31-07-09, 19:34   #287
hanna666

הסמל האישי שלhanna666

ציטוט:
פורסם במקור על ידי melamed צפה בהודעה
לפי מה שאתה אומר בנוגע ל16% ולפי האנאבוליק דיאט שלך המסה שלך ארוכה נכון?
אוה השנה אני אהיה על 10 אחוז כל המסה עם הדיאטה הזו איייייייייייייייי :d
hanna666 מנותק  
ישן 31-07-09, 19:37   #288
Melamed
חבר פעיל

מנייאק איזה כיף זה..
אם הייתי מוצא תחליף לארוחת צהריים במקום אורז\פסטה\פירה אני עכשיו עובר לאנאבוליק
כל כך בא לי לעלות נקי אני שונא חיטובים למרות שאין לי בעיה איתם... יש לי אופי של שור ואני רציני יש לי בבית הרבה מכשולים של דברים מתוקים וכביכול "משמינים"
Melamed מנותק  
ישן 31-07-09, 19:41   #289
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

אם אתה מתחיל ורוצה להתחזק ולגדול כמה שיותר מהר תוך כדי יצירת בסיס טכני נכון תעשה ss, אם אתה רוצה לעשות משהו שיביא אותך לתוצאות פחות טובות, תעשה את התכניות שממליצים לך פה

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק  
ישן 31-07-09, 19:43   #290
Holy_Templar
מנהל הפורום

ציטוט:
אם אתה מתחיל ורוצה להתחזק ולגדול כמה שיותר מהר תוך כדי יצירת בסיס טכני נכון תעשה ss, אם אתה רוצה לעשות משהו שיביא אותך לתוצאות פחות טובות, תעשה את התכניות שממליצים לך פה
בולשיט

תנסה את שתי התוכניות נפח גבוה ונפח נמוך ותראה מה מניב לך תוצאות הכי טובות .
אל תקשיב לפנאטים צרי מוחין ...
ישן 31-07-09, 19:43   #291
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

כללי:: מדריך כושר

זה מצחיק התגובות שלכם לholy templar...

הוא אומר לכם שהוא עלה קילו בודד בארבעה חודשים עם תוכנית נפח נמוך, אז אתם טוענים שהוא לא עשה דדליפט וסקוואט ובגלל זה הוא נכשל איתה.
השאלה היא, אם בנפח הגבוה, בה הוא העלה 20 קילו בשמונה חודשים (לפי הטענות, עם אותו תפריט), האם שם הוא עשה דדליפט וסקוואט? אם התשובה היא כן, אז זאת הסיבה לכשלון התוכנית בנפח נמוך ואז זה מחליש את הטענה שלו.
במידה וגם בנפח גבוה הוא לא עשה דדליפט וסקוואט (ואנחנו משערים שלא, אחרת היה עושה זאת גם בנפח נמוך) אז זה מחזק את הטענה שמי שרוצה מסה בצורה הטובה ביותר, לא חייב לעשות דדליפט וסקוואט והכי טוב יהיה לעבוד בנפח גבוה?

אני לא שופט אבל זאת המסקנות מפיו. לי מה שמוזר, הולי טמפלר, זה שאכלת 4900 קלוריות ולא השמנת מזה בתוכנית בנפח נמוך, בלי שעשית סקוואט ודדליפט (אם אכן לא עשית).
Dark_Muse מנותק  
ישן 31-07-09, 19:44   #292
Melamed
חבר פעיל

ציטוט:
אל מי ההודעה הזאת אליי או אל אנה?
אם זה אליי אני שוקל להתחיל לעבוד ss כבר ביום ראשון הבעיה היחידה שלי שאין לי ספוטר למקרה שיקה משהו בסקוואט
דבר שני הרבה מזה זה גם תזונה אני לא יודע אם לעבור לאנבוליק או לא...
אני צריך למצוא תחליף בצהריים לפחמימות
Melamed מנותק  
ישן 31-07-09, 19:44   #293
hanna666

הסמל האישי שלhanna666

ציטוט:
מנייאק איזה כיף זה..
אם הייתי מוצא תחליף לארוחת צהריים במקום אורז\פסטה\פירה אני עכשיו עובר לאנאבוליק
כל כך בא לי לעלות נקי אני שונא חיטובים למרות שאין לי בעיה איתם... יש לי אופי של שור ואני רציני יש לי בבית הרבה מכשולים של דברים מתוקים וכביכול "משמינים"
אחי עם הזמן תגלה מה יותר טוב בשבילך לא סתם כך החלפתי שומן בפחמימה לגבי מכשולים אל תדבר איתי על זה כי מה שאני עובר כל יום רוב האנשים היו מוותרים על התחום הזה וחוזרים לחייב רגילים להגיע למצב שאתה חיי באזור שהכל שם ירוק וטבע עם מים( בהזדמנות אני אביא תמונות ) לוותר על כל היציאות האלה במזג אוויר מטורף פשוט אין דברים כאלה באזור פה וללמוד אבל באמת ללמוד 5 יחידות בכל דבר חוץ מהסטוריה :d לוותר על יציאות עם חברים לשבת עם המשפחה לראות אותם אוכלים ונהנים בזמן שאתה אוכל טונה במים או חזה עוף יבש לשכב שעות במיטה ללא יכולת לישון עכב רעב או חוסר פחמימה ללכת כל היום כשאתה מסוחרר ולשמור על קר רוח ולנסות ללא להתעצבן על כל אחד שעובר בבית עם השאלות הטפשיות שלהן לגבי תזונה רק מלבלוע את התוספים האלה כבר הולך לך החשק :d אין לי כוח לכתוב עוד דברים אבל תאמין לי שיש
hanna666 מנותק  
ישן 31-07-09, 19:46   #294
TheGift
חבר פעיל

אוי הליצנות והטמטום פה.
רוב החסידי SS פה הם ילדים שחיפים שעשו להם שטיפת מוח. מי שרוצה לפתח גוף שיתרחק מהתוכנית הזאת, זו תוכנית למי שרוצה לשפר כוח. מעניין למה אנשים סופר חזקים כמו למשל ריאן קנלי או מאט קרוק נשארים כבר כמה שנים פחות או יותר באותו גודל - כי הם עובדים בתוכניות של כוח ואין להם רצון לגדול שכן המטרה של זה אך ורק כוח. יש BB חובבנים שמרימים רבע מהמשקלים שהם מרימים (ועובדים בתוכניות של פיתוח גוף) וגדולים מהם בהרבה.

אם זה היה נכון אז כול ה BB בעולם היו עוברים לתוכניות האלה כבר מזמן ומתמקדים בעבודה על כוח, ולא מאמנים שרירים כמו ידיים "כי אין צורך" חחחחחחחח
שוגר זזה, תאמין לי שכל העולם לא אטום ואתה לא המצאת את הגלגל כפי שאתה חושב. יש המון אנשים בעולם עם ידע כפול מיליון משלך בתחום שטוענים את מה שכל בנאדם שפוי טוען - מי שרוצה פיתוח גוף שיעבוד בתוכנית של מפתח גוף. אתה פשוט עוד לא התגברת וכנראה ייקח לך עוד כמה שנים להבין שאתה טועה.
TheGift מנותק  
ישן 31-07-09, 19:46   #295
Holy_Templar
מנהל הפורום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dark_muse צפה בהודעה

הוא אומר לכם שהוא עלה קילו בודד בארבעה חודשים עם תוכנית נפח נמוך, אז אתם טוענים שהוא לא עשה דדליפט וסקוואט ובגלל זה הוא נכשל איתה.
השאלה היא, אם בנפח הגבוה, בה הוא העלה 20 קילו בשמונה חודשים (לפי הטענות, עם אותו תפריט), האם שם הוא עשה דדליפט וסקוואט? אם התשובה היא כן, אז זאת הסיבה לכשלון התוכנית בנפח נמוך ואז זה מחליש את הטענה שלו.
במידה וגם בנפח גבוה הוא לא עשה דדליפט וסקוואט (ואנחנו משערים שלא, אחרת היה עושה זאת גם בנפח נמוך) אז זה מחזק את הטענה שמי שרוצה מסה בצורה הטובה ביותר, לא חייב לעשות דדליפט וסקוואט והכי טוב יהיה לעבוד בנפח גבוה?

אני לא שופט אבל זאת המסקנות מפיו. לי מה שמוזר, הולי טמפלר, זה שאכלת 4900 קלוריות ולא השמנת מזה בתוכנית בנפח נמוך, בלי שעשית סקוואט ודדליפט (אם אכן לא עשית).
לא עשיתי.
עבדתי בנפח נמוך ללא בידוד 4 חודשים .
העלתי משקלים בהתחלה כל אימון אחרי כן כל אימון שני.

עליתי במשקלי עבודה בכל אימון במשקל שלי עליתי קילו אחד ב 4 חודשים.
לעומת זאת נפח גבוה עבד עליי כמו קסם.
ישן 31-07-09, 19:49   #296
Melamed
חבר פעיל

"אזור שהכל שם ירוק וטבע עם מים"? המקום היחידי שעולה לי בראש זה כפר מרוחק אי שם בצפון?
רוב הסיכויים שאני טועה
שמע אני באמת שמעריך אותך אבל גם אני לא צערי מוותר על הרבה דברים על יציאות, על ההנאות של ארוחת שישי גדולה אצל הסבים והסבתות, על ארוחת שבת גדולה אצל הסבים והסבתות השניים, על ההתמודדות שלי עם אמא שלי בנוגע לכל מה שעברתי עם ההורדה של ה-20 קילו, שמע לא פעם ולא פעמיים חשבתי על למה אני ככה משקיע ומתאמץ ומתאמן חזק ומקפיד על תזונה בזמן שאני רואה את החברים שלי סביבי עושים מה שבראש שלהם וחיים כמו "ילדים רגילים" ולא חושבים פעמיים לאכול תשוקולד\תחטיף הזה אבל ברגע שאני רואה איך הם נראים אני ישר מעלה חיוך ואומר לעצמי כמה אופי חזק ורצון יש לי כדי להראות טוב..
כי בילדותי תמיד הייתי שמן ותמיד חלמתי להיות שרירי וחטוב כמוך בוא נגיד.. וסוף סוף שאני מבין ומתעניין בתחום יש לי הזמדנות להגשים את החלום, רוב המשפחה שלי בוא נגיד "מלאה" ככה שאצלי בבית באמת שיש הרבה מכשולים עכשיו במקרר אני רואה 2 עוגות ופיצות ועוד המון ג'אנק ואני פשוט נמנע מזה כדי לעלות נקי למרות שהתחלתי לאכול המון... הייתי שמח לדבבר איתך איפשהו בפרטיות כדי ללמוד קצת ממך... אשמח אם תיתן לי איזה כלי ליצור איתך קשר..
Melamed מנותק  
ישן 31-07-09, 19:51   #297
hanna666

הסמל האישי שלhanna666

ציטוט:
"אזור שהכל שם ירוק וטבע עם מים"? המקום היחידי שעולה לי בראש זה כפר מרוחק אי שם בצפון?
רוב הסיכויים שאני טועה
שמע אני באמת שמעריך אותך אבל גם אני לא צערי מוותר על הרבה דברים על יציאות, על ההנאות של ארוחת שישי גדולה אצל הסבים והסבתות, על ארוחת שבת גדולה אצל הסבים והסבתות השניים, על ההתמודדות שלי עם אמא שלי בנוגע לכל מה שעברתי עם ההורדה של ה-20 קילו, שמע לא פעם ולא פעמיים חשבתי על למה אני ככה משקיע ומתאמץ ומתאמן חזק ומקפיד על תזונה בזמן שאני רואה את החברים שלי סביבי עושים מה שבראש שלהם וחיים כמו "ילדים רגילים" ולא חושבים פעמיים לאכול תשוקולד\תחטיף הזה אבל ברגע שאני רואה איך הם נראים אני ישר מעלה חיוך ואומר לעצמי כמה אופי חזק ורצון יש לי כדי להראות טוב..
כי בילדותי תמיד הייתי שמן ותמיד חלמתי להיות שרירי וחטוב כמוך בוא נגיד.. וסוף סוף שאני מבין ומתעניין בתחום יש לי הזמדנות להגשים את החלום, רוב המשפחה שלי בוא נגיד "מלאה" ככה שאצלי בבית באמת שיש הרבה מכשולים עכשיו במקרר אני רואה 2 עוגות ופיצות ועוד המון ג'אנק ואני פשוט נמנע מזה כדי לעלות נקי למרות שהתחלתי לאכול המון... הייתי שמח לדבבר איתך איפשהו בפרטיות כדי ללמוד קצת ממך... אשמח אם תיתן לי איזה כלי ליצור איתך קשר..
לא טעית בצפון ואחי אני חייב לעוף לעבודה :d בייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייייייייייי
hanna666 מנותק  
ישן 31-07-09, 19:52   #298
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
שלח הודעה דרך ICQ אל Max90kg

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dark_muse צפה בהודעה

סתכל, ההבדל הוא שסקוואט ודד ליפט נבדלים ממכונות ותרגילים לא מורכבים בכך שאלה תרגילים רב מפרקיים (אם אני לא טועה ככה אומרים את זה). לדוגמא, אם נבודד את הסקוואט במכונות נצטרך לעשות 5 מכונות על מנת להפיק את האפקט של הסקוואט. במידה וטמפלר עשה את הסקוואט לא נכון בנפח נמוך ועשה את התרגילים בתוכנית נפח גבוה בסדר זה יכול להיות אחד הגורמים שהשפיעו על העליה שלו במשקל בשני התוכניות.
Max90kg מנותק  
ישן 31-07-09, 19:54   #299
Melamed
חבר פעיל

ציטוט:
סתכל, ההבדל הוא שסקוואט ודד ליפט נבדלים ממכונות ותרגילים לא מורכבים בכך שאלה תרגילים רב מפרקיים (אם אני לא טועה ככה אומרים את זה). לדוגמא, אם נבודד את הסקוואט במכונות נצטרך לעשות 5 מכונות על מנת להפיק את האפקט של הסקוואט. במידה וטמפלר עשה את הסקוואט לא נכון בנפח נמוך ועשה את התרגילים בתוכנית נפח גבוה בסדר זה יכול להיות אחד הגורמים שהשפיע על העליה שלו במשקל.
תמיד חשבתי על זה וסוף סוף מצאתי את התשובה
אז נכון שאני לא עושה סקוואט במוט אבל אני עובד במכונות על כל השרירים שהסקוואט עובד עליהם או לפחות על רובם נכון שזה יוצא לי 3-4 מכונות אבל ככה אני יותר בטיחותי כי אין לי ספוטר שיכול לעזור לי בסקוואט עם מוט אם חס וחלילה יקרה משהו..
כנ"ל לגבי דדליפט
אני כרגע עובד במכונות ועובד עם דאמבלים שעובדים בדיוק על אותם השרירים שהתרגילים המורכבים עובדים עליהם
אומנם במקום שזה יהיה תרגיל אחד זה כמה אבל בכל זאת אני מפיק את אותה התוצאה שאמורה לבוא לכאן או לכאן...
Melamed מנותק  
ישן 31-07-09, 19:56   #300
bored2death
חבר פעיל

כללי:: תלמיד

ציטוט:
סתכל, ההבדל הוא שסקוואט ודד ליפט נבדלים ממכונות ותרגילים לא מורכבים בכך שאלה תרגילים רב מפרקיים (אם אני לא טועה ככה אומרים את זה). לדוגמא, אם נבודד את הסקוואט במכונות נצטרך לעשות 5 מכונות על מנת להפיק את האפקט של הסקוואט. במידה וטמפלר עשה את הסקוואט לא נכון בנפח נמוך ועשה את התרגילים בתוכנית נפח גבוה בסדר זה יכול להיות אחד הגורמים שהשפיעו על העליה שלו במשקל בשני התוכניות.
או פשוט לא עובד עליו נפח נמוך