|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש הרבה אנשים בחדרי כושר שהם חזקים והם עובדים בטווח של 10 חזרות. פעם אחרונה שבדקתי בלוח החשבון שלי, 10 יותר קרוב ל-15 מאשר ל-1. אם נהיה קטנונים, גם שמונה חזרות זה נופל באמצע. אז להגיד: ציטוט:
(ועכשיו תגיד שהתכוונת למתאמנים מתקדמים שמיצו את ההתקדמות הלינארית...). בכל אופן, מלבד אלו שעושים HST , רק טמבלים שרוצים להתחזק ולצבור מסה עובדים ב-15 חזרות. ציטוט:
ומה תועלת? מה התועלת בחיים שלך בלהרים משקלים של 120-200 קילו? להרים מדפסות שלוש קומות? כמו שאתם נגד מרתון כי זה לא מועיל לגוף - להרים משקלים כאלו זה גם מיותר באותה מידה. בשביל להרים מדפסת שלוש קומות לא צריך להרים 200 קילו דדליפט. תראה את כל הסבלים, הם שמנים ונוהגים במשאית, אבל הם מרימים מקררים שרוב השחיפים הליצנים היו קורסים תחתם, והכל מעבודה איזומטרית. אגב, אני בחיים לא ראיתי מישהו עם מסת שריר גדולה במיוחד שהוא חלש. בד"כ המסיבים כבר לוחצים 120 קילו חזה ומשתמשים בדאמבלים הגדולים.
ההגיון מאחורי בניית תוכנית אימונים טובה - קרא לפני שאתה בונה תוכנית אימונים - נכתב על ידי גיא.ו תוכנית SS למתחילים - נכתב על ידי רן כהן נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 25-07-09 בשעה 11:11. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם הבנאדם הזה היה דוחק 80 קילו ושוקל 110 זה לא היה מצחיק אותך?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה יצחיק אבל יותר מצחיק אותי לראות אנשים שלא יודעים להתאמן (עושים 6 רבעי חזרות בפולי עליון שמישהו מושך איתם את כל הפלטות). לצערי האנשים האלה די גדולים (ככה אנשים חושבים שאולי הם עושים משהו נכון) אבל הם לא גדולים בצורה שמרשימה. אנשים שהם ממש גדולים, בצורה בולטת מעל רוב האוכלוסיה, בד"כ גם יהיו חזקים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מפתח גוף גדול באמת חייב להיות חזק כי זו הדרך היחידה להגיע לזה. דוגמאות מפה הם זרדז ועמית ספיר ברמה המתקדמת, או ארבל וגלעד בנוער, אנשים שבנו בסיס כוח מאוד חזק בדרך להיפרטרופיה
And most importantly: Everytime you squat above parallel, Rip drowns a kitten in milk Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive) ![]() נערך לאחרונה על ידי Sugarzaza, 25-07-09 בשעה 18:22. |
![]() |
![]() |