|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() באדיבילדר תמיד יעבוד בשיטות של abcd ומעלה, כי הממתקים שלו נותנים לו דברים שהגוף שלי ושלך ושל כל מתאמן רגיל לא נותנים, ולכן זה לא יכול להיות טיעון.
הויכוח זה אם אפשר לבצע אימון גב ורגליים ביחד, אז אני אומר לך שכן, מניסיון אישי, אבל אולי לא כולם מסוגלים לעמוד בעומס. תאמין לי שהרגשתי יופי את הרגליים לאחר סקוואטים לאנג'ים וכפיפת ברכיים, ואת הגב גם הרגשתי יופי אחרי בנט אובר, מתח ופולי צר |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() לא, אתה פשוט לא עשית אימון רגליים עדיין.
![]() |
#23 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]() לא לא, אין טעם לריב, אם אתה באמת חושב שאתה יכול לשלב את האימון רגליים שלך עם אימון גב-אין לך אימון רגליים.
![]() |
#25 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה לא בדיוק מבין מה המושג עצימות אומר. ככל שמחלקים יותר (abc,abcd וכו') העצימות יורדת.
![]() |
#27 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]() הכוונה לאינטנסיביים.
![]() |
#29 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הגדר אינטנסיבי.
ציטוט:
בניגוד למה שחלק מהמשתתפים בדיון חושבים סרטים של מפתחי גוף רחוקים שנות אור מלהוות מקור מידע בנוגע לאיך צריך להתאמן בטח כשזה נוגע למתאמן הטבעי (אני מקווה שלפחות את הטכניקה בתרגילים הם לא לומדים מאותם סרטים). ואם כל כך מפריע למתאמן מסויים להתאמן על גב ורגליים ביחד בחלוקה כמו ab הפתרון בשבילו היא חלוקה לא פחות פופולרית ולפי דעתי גם עדיפה והיא חלוקה לפלג גוף עליון/תחתון (דוגמאת הרוטינה של לייל, wsb וכו'), ואם אז הבעיה שלו היא כביכול בין הגב/חזה הוא מוזמן להגיד את זה לחבר'ה כמו דייב טייט או לואי סימונס הם בטח יהיו משועשעים מכך.
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() אז כאן אני אקפוץ ראש לבריכה ואומר לך שזה ששורף לך בשריר, יש לך רצון להקיא ויומיים אחרי האימון אתה לא יכול ללכת לא אומר שזה יהיה יעיל יותר מלחלק 9 סטים של סקוואט על פני שבוע עבודה.
קאפיש? Abcde - חוסר ניצול התקדמות ליניארית, end of story. אגב עצימות מול ווליום, אתה באמת מאמין שאחרי 4 סטים לחיצת חזה אתה תרים משקל כבד כמו שהיית מרים בלי ה4 סטים לחיצת חזה? תחשוב על זה כשאתה עושה בפעם הבאה אימון חזה hardcore מטורף עם 20 סטים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה עדיין לא אומר שזה יעבוד בשביל יוסי הממוצע. חלוקה של עליון\תחתון היא מצויינת, מניסיון אישי. בנוגע למשפט האחרון לא כל כך הבנתי אותך שיקו, אבל אני רוצה לראות את הפעור שיקום ויאמר לטייט או סימונס או ריפטו שהתוכנית שלהם לא עובדת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() כל מה שאתם אומרים יפה ונכון, ועדיין לא שולל את מה שאני אומר.
חוץ מזה שנכון שאי אפשר להתעלם מההצלחה של האנשים שציינתם, אבל גם אני לא יכול להתעלם מ10 קילו בחודשיים וחצי ועלייה של רק 2% שומן. הבעיה המרכזית שלי היא שאתם מקובעים כאן על חלוקה של ab עם דגש על גב ורגליים באותו אימון. איך, תגידו איך אפשר לעשות דדליפט אחרי שעשיתם סקוואט\לגפרס\לאנג'ים\האק סקוואט\לג אקסטנשן?? אני לא מצליח לעלות במדרגות, ואתם עוד ממשיכים בדלליפט\בנט אובר רו\פולי עליון?
![]() |
#33 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
2. דדליפט זה תרגיל לרגליים ולגב התחתון, הרחב גבי עובד רק בנעילה. 3. מי עושה פולי עליון? מתח. 4. לא עובד בווליום שיגרום לי להיות נכה ליותר מיום, ובטח לא מוסיף ווליום מטורף לשני שרירים גדולים בגוף. 5. העלייה במשקל ובמסת שריר הרזה שלך ביחס לאחוז השומן נובעת מגורמים כאלה ואחרים שלאו דווקא תלויים בתוכנית האימונים, למרות שיש קשר כלשהו. ומשהו שאני חייב להוסיף: לג פרס - לפחדנים, האק סקוואט - למוגבלים, לג אקסטנשן - לכוסיות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() אתה לא מצליח לעלות במדרגות כי יש לך חומצות חלב,תרד בחזרות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
|
![]() ציטוט:
האמת שפשוט נמאס לי לחזור על הדברים שלי פה, אני ניסיתי את שניהם והבנתי מה טוב יותר, רוצים להיות מקובעים על הab, תהיו מקובעים. באמת שאני מעריך אתכם, אבל לפעמים פה בפורום אנשים נתקעים על דברים מאוד בעייתיים (דוגמת ה"גרם שומן לכל קילו, אם לא אז התפריט שלך חרא", למרות שזה לא קשור)
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אגב מקובעים: לי כבר אין תפריט, אני פשוט אוכל בערך מה שצריך ושומר על פלוס קלורי מכובד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#38 | |
|
![]() ציטוט:
ולא התכוונתי אלייך אישית.
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
|
![]() הרגע חשבתי על זה
![]() Starting Strength עובדת במתכונת AB ואתה עושה בה כל מה שאמרת שבילתי אפשרי: סקוואט בנץ' ודדליפט באותו האימון. סקוואט פרס ופאוורקלין ומתח באותו אימון. עכשיו בוא נתווכח על זה שסקוואט 3 פעמים בשבוע זה רע |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
|
![]() ציטוט:
או שזה יותר לכיוון של 5x5?
![]() |