|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() כן....
אתה נותן דגש ליד קדמית או משהו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() Demon
אני עובד ab |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אם לא אז הייתי ממליץ לך לעשות..
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אבל בנינו....היקף יד פעם אחרונה שבדקתי היה 39.5.....אז אני לא חושב שהזילזול שלך במקום.... עובדה שהתכנית הזאת עובדת כי אם להסתכל על תוצאות[בסופו של דבר מבחן התוצאה הוא שקובע]אז אני כמה צעדים מעלייך.... אז תזלזל בתכנית שלי....תהנה עם זה בסופו של דבר התוצאות מדברות בעד עצמן...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני לא מודד היקפים, זה מעניין לי ת'ביצה. לפני חודשיים ההיקף יד שלי היה 38 וזאת גם הפעם האחרונה שאני אמדוד לעוד הרבה זמן ועכשיו ברצינות, מה אתה חושב היה מצב הידיים שלך אם היית עושה 6 סטים בשבוע ליד קדמית, היא לא הייתה מגיעה למצב שהיא היום? סיקס אחינו, אני עושה 2 סטים בשבוע ליד קדמית בכפיפות במוט אולימפי, וגם אותם אני חושב להעיף כי זה מפריע להתאוששות לאימוני גב ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() ציטוט:
אם אתה והוא הייתם אחים משובטים או משהו כזה עם אותה גנטיקה , ורק התכנית אימונים הייתה שונה הייתי אומר מילא ... אבל אמרת קצת שטויות פה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() לא..
פשוט אני עושה חזה עם יד קדמית ואחרי יומיים גב אני תמיד אוהב לתת טיפה יותר סטים על כל חלק בלי הגזמה וזה עובד עליי ממש טוב the sun abx4? הייתי מוסיף ליום של הגב איזה 5 סטים ליד קדמית.. אתה בטח עוזה בסביבות ה10 סטים לגב לא חושב זה מספיק כדי להתפתח אבל אם עובד עלייך מי אני שישפוט.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לאו דווקא...
זה לא ניסיון שלי בלבד....זה מוכח שצריך לתת לכל שריר גירוי מספיק וספציפי הוא רוצה להתווכח שיבושם לו.הוא חושב שהוא יכול להמציא את הגלגל מחדש שיהנה חבל שהוא מבלבל פה אנשים מתחילים שרק נכנסים לעולם הזה של אימונים ופיתוח גוף חובבני כי להזכיר לך רוב הקוראים בפורום לא כותבים ומשתתפים ולא בהכרח מבינים הרבה באימונים ונכנסים ללמוד וההצהרות שלו והביטול הכביכול מלומד שלו של תכניות אסטרטגיות וטכניקות אימון מוכחות רק מבלבל אנשים שבאים ללמוד...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר שני אתה יכול להיות מתאמן יותר זמן , גנטיקה טובה יותר או עוד הרבה דברים מה שקובע זה רמת השיפור.. ואתה לא צודק..איך תסביר שפוורליפטרים מסוימים לא עובדים כמעט על ידיים אבל אני לא חושב שאתה או אני יכולים להגיד שהם לא יודעים כלום והם קטנים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() ציטוט:
הקטע עם ההיקפים הוא ממש לא משנה, אני עושה 10 סטים יד קדמית וההיקף שלי 33 או משהו, זה בטוח לא אומר שאם לא הייתי עושה ת10 סטים האלה הוא היה יותר או פחות. אני חוץ מהקטע שלדעתי זה גם אפקטיבי יותר, מאוד נהנה לעבוד יד קדמית, אז גם קצת כוח, גם הרבה מאוד הנאה וסיפוק.. ממש לא משנה לי אם היד גדלה קצת יותר או קצת פחות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() ההבדל ביני לבינך זה שאני לא ממציא שום דבר, האימונים שלי זאת לא שיטה ש"המצאתי" ו"עובדת" עליי טוב יותר, אלא תוכנית שלקוחה מתוך ספר של גורו דוגמאת לייל מקדונלד.
מה תגיד למארק ריפטטו? אולי גם ממנו אתה מבין יותר. מה לגבי דייב טייט? כולם טיפשים, hail vingate |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אין לי יום של גב, יש פלג גוף עליון\פלג גוף תחתון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני פשוט לא מבין מה לא מובן, תרים הרבה משקל (והרבה משקל אתה תרים בחתירות, לא בכפיפות מרפקים) והידיים יגדלו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא ...קהטע הוא שאני אישית מעדיף ככה..בנוסף גם התוכנית שלי טיפה שונה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() למה אתה קובע שהאימון של הגב (מתח ובנט אובר) נותן מספיק גירוי ליד קדמית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
|
![]() על אותו משקל של שאלה אני אשאל: למה אתה חושב שזה לא נותן מספיק גירוי?
תנסה ללכת לעשות סט של כפיפות מרפקים ל12 חזרות בסוף האימון הזה ותגיד לי אם היד קדמית שלך עבדה מספיק או לא, אתה תבין לבד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() דה סאן אני לא מבין את ההיגיון פה. אתה אומר שבחתירה אתה מרים יותר משקל כאילו שהיד קידמית מרימה פה יותר משקל. הגב הוא זה שנותן את רב הכוח, הוא זה שמרים את רב המשקל. נאמר אני עושה bor עם משקולת של 40 קילו , 25 קילו הגב לוקח ו15 קילו היד, זה לא שפתאום היד לוקחת פה את כל ה40 קילו , היא עובדת בגבול שלה כשהגב הוא זה שנותן את רב הכוח בשביל החתירה. אז אני מתקשה להבין איך זה יותר יעיל מכפיפת מרפקים עם 15 קילו בכל יד..
|
![]() |
![]() |