ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 31-08-11, 23:41   #11
itamar10
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי denous צפה בהודעה
וואלה אחי.. אולי אני פשוט לא חסיד של ss ולאכול אוראו או במבה נשמע לי הזוי ובגלל זה אני אומר לך לשנתיים מאסה המספר 33 הוא מעולה, אבל מה שרואים בתמונות לבין הכותרת אני לא רואה קשר.
אני לא בעניין של לתת הערכת אחוזי שומן אבל בהחלט עלית בצורה לא קרובה לנקייה.. רואים בבירור את זה בבטן ובחזה.. כמו שאחד אמר פה נהייתה תפיסה כזאת בפורום לאכול כמו חזיר ולגדול...
כנראה שבחיים לא עשית חיטוב ולכן אתה לא מבין שבחיטוב שתצטרך לעשות אתה תצרח לשמיים..
היידים שלך השתפרו פלאים מכיוון שלא נאגר שם כמעט שומן, לעומת זאת הבטן שלך שאתה הולך לבכות עלייה עלתה בראבאק עלתה בשומן... השומן עיקש זה שניהיה לך בצדדים אין לך מושג מה זה להוריד אותו... (מניסיון של שנים ואני רציני)
עכשיו התמונות שאתה המציג זה המצב העכשווי אז אני לא יורד עליך או משהו אני פשוט ראיתי תגובה של מישהו שאמר לך לעלות עוד 8 קילו וכמעט בלעתי את המסטיק בפה שלי...
אם תעלה עוד 8 קילו בצורה שהעלת את כל ה-33 כפי שאתה אומר, אתה פשוט תסתבך בחיטוב וגם תראה כמו שמן שיש לו יידים קצת גדולות, זה הכל...
כרגע אתה עוד במצב טוב, הייתי מציע לך לעשות את החיטוב הכי נקי שתוכל ואחריו לעשות מאסה שוב כמו שצריך או לחילופין מאסה הכי נקייה שתוכל ואז חיטוב כמו שצריך (כמו שצריך לא אומר להיות משוגע פאנאטי אבל זה לא אומר שאפשר לאכול מה שרוצים כמה שרוצים..)
רק להבהיר לך אני לא חושב שאתה שומן אני פשוט חושב שיכולת לעשות את העלייה הזאת בצורה הרבה יותר חכמה ואני כותב הודעה כזאת ארוכה כי בן אדם שהעלה 33 קילו מרצון מאוד משקיע ורוצה להשקיע אז אני חושב שזו ביקורת מצויינת בשבילך...
אז אחרי כל זה בכל זאת עלייה של 33 קילו זה לא צחוק, קבל ח"ח.
כמובן אנשים יחלקו על הביקורת, אבל קח לתשומת לבך מאחד שעשה הרבה חיטובים והרבה מאסה והבין כמה דברים על שניהם...

חחח איזה חפירה עשית לי פה
אני מקבל את הביקורת שלך ואת הדעה שלך ואני גם מבין מאיזה זה נובע(הסתכלתי קצת על הפרופיל שלך וזה) ראית שהיית שמן ונשארו לך גם סימני מתיחה וזה...
עכשיו אני בדעה שונה משלך אני מאמין שמאסה ראשונה שלי בחיים שבה עושים את העלייה הכי משמעותית אני צריך לא לפחד ולנסות לאכול כמה שיותר ולתת בראש להרים כמה שיותר(טכניקה מבוקרת) וכך להתתחזק ולעלות במאסה
עכשיו ברור לי שעליתי לא נקי ועליתי גם הרבה בשומן אבל זו הדרך שאני מאמין בה..
אין ספק שבמאסות הבאות אני יעלה באופן יותר מבוקר וינסה לעלות כמה שיותר נקי עם כמה שפחות לצבור שומן.
לסיכום: אני בתור שחיף הדבר היחיד שעניין אותי זה לעלות במאסה ולא כל כך עניין אותי לשמור תוך כדי על אחוז שומן נמוך וזה(מה שמעניין אותך לפי מה שאני רואה)בהתחלה אלא לצבור מאסה ואני מרוצה ושלם מאוד מהתהליך שעשיתי
חח מצטער על החפירה.. זרמתי איתך מקבל את הביקורת שלך בהערכה
itamar10 מנותק   הגב עם ציטוט

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא