ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 17-08-11, 18:51   #21
ido146
חבר פעיל

בחיטובון לא תרד בכוח וגם לא תיראה קטן יותר כל מה שזה יעשה זה להוריד לך את הבטן קצת וימרכז אותך זאת אומרת שתיראה מוצק יותר וזה באופן אוטומטי יראה גדול יותר
ido146 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-08-11, 20:55   #22
IGOR
נפיחון

הסמל האישי שלIGOR

חדר כושר: k-gym

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ido146 צפה בהודעה
בחיטובון לא תרד בכוח וגם לא תיראה קטן יותר כל מה שזה יעשה זה להוריד לך את הבטן קצת וימרכז אותך זאת אומרת שתיראה מוצק יותר וזה באופן אוטומטי יראה גדול יותר
אחי בחיטוב יורדים בכוח ועוד איך יורדים. מזל שהגוף שלנו בנוי בצורה גאונית ולכן יש מושג דנקרא זיכרון שריר. ולגבי הגודל אחרי החיטובון זה כבר תלוי מה צברתה יותר שומן או שריר בגלל זה עדיף להתקדם במשקלים ולא ליהיות תקוע ורק לאכול ולצבור שומן..
IGOR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-08-11, 00:14   #23
itamar10
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gaga1234 צפה בהודעה
לא נפלתי תאמת עליה של 33קילו בטוח זה לא
... לא מעליב אבל יש עוד המון עבודה % שומן סביר ועדיין
הצורה של הגוף לא מספיק טובה לדעתי חסר עוד מאסת שריר.
אני מסכים איתך שהצורה של הגוף לא מספיק טוב וחסר לי עוד הרבה מאסת שריר!
אבל אני לא מודאג היום אני בן 18 אני מאמין שעוד כמה שנים אני יתחיל לצבור באמת מאסה ונשתדל גם בעתיד לעשות חיטוב מתאים
itamar10 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-08-11, 00:17   #24
itamar10
חבר פעיל

ציטוט:
אחי אני חולק עליך אני חושב שגם בחיטובון עצם זה שהגוף הוא בגירעון קלורי זה יגרום לך להרגיש חלש יותר ולרדת במשקלי עבודה
מה שכן אני מסכים איתך שאם אני ירד נכון ויחטב כמו שצריך אז באמת האשליה של החיטוב אני יכול להיראות יותר גדול
ישן 18-08-11, 00:20   #25
itamar10
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי IGOR צפה בהודעה
אחי בחיטוב יורדים בכוח ועוד איך יורדים. מזל שהגוף שלנו בנוי בצורה גאונית ולכן יש מושג דנקרא זיכרון שריר. ולגבי הגודל אחרי החיטובון זה כבר תלוי מה צברתה יותר שומן או שריר בגלל זה עדיף להתקדם במשקלים ולא ליהיות תקוע ורק לאכול ולצבור שומן..
זה הסיבה שאני לא רוצה לעשות חיטוב בגלל שאני לא רוצה לרדת במשקלי עבודה ובכוח ובתחושה הכללית,אני מרגיש שעוד לא מיציתי את עצמי
אחי בחלק השני אני מסכים איתך שצריך וטוב להתקדם במשקלים אבל צריך לשים דגש על התזונה כי לאכול שטויות ולצבור שומן זה חרא ולא מועיל ואחרי זה יחכה לך חיטוב מפרך..
ישן 18-08-11, 13:03   #26
vafna123456
חבר פעיל

כללי:: קוביות או לא להיות!!
עוסק ב:: מאמן אישי
חדר כושר: ג'אמפ
שלח הודעה דרך ICQ אל vafna123456

ציטוט:
פורסם במקור על ידי itamar10 צפה בהודעה
תודה אחי!
חחחחחחחחחחח עזוב את השחיפים האלה שהם 10 אחוז והם מפחדים לעלות 2 קילו שאחר כך לא יעלמו להם הקוביות בחורף
חחח אני מאמין במאסה כמו שצריך ואפילו אני חושב שלא מיציתי אבל לאחר שיחה עם המאמן האישי שלי הוא ממליץ לי כרגע לחטב כרגע אבל גם לא בטירוף פשוט להוריד כמה שיותר בפחמימות במסגרת התזונה שלי..
בלאט תראה איך אתה נראה ואיך אתה מדבר..יש פה מין תפיסה מפגרת בפורום שמאסה זה להיות חזיר גדול ושמן וחיטוב זה מישהו עם קוביות.
מאסה זה להיות גדול שרירי בלי הרבה שומן(וכן עם קוביות) כי אם לא אתה סתם שמן, בהחלט לא נכנס לקטגוריה של"מפתח גוף" או משו בסגנון..חיטוב זה להיות שרירי גדול אבל שרואים סיבים בחזה כתפיים וכד'.. גם אתה וגם איגור הזה וכל אחד שבא ומזלזל במראה חטוב זה פשוט תירוץ לזה שאתם עצלנים שלא מסוגלים להימנע מלאכול בורקסים ופיצות ושאר הזבל.
אין פלא שהמאמן שלך המליץ לך חיטוב..
ישן 18-08-11, 14:40   #27
itamar10
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי vafna123456 צפה בהודעה
בלאט תראה איך אתה נראה ואיך אתה מדבר..יש פה מין תפיסה מפגרת בפורום שמאסה זה להיות חזיר גדול ושמן וחיטוב זה מישהו עם קוביות.
מאסה זה להיות גדול שרירי בלי הרבה שומן(וכן עם קוביות) כי אם לא אתה סתם שמן, בהחלט לא נכנס לקטגוריה של"מפתח גוף" או משו בסגנון..חיטוב זה להיות שרירי גדול אבל שרואים סיבים בחזה כתפיים וכד'.. גם אתה וגם איגור הזה וכל אחד שבא ומזלזל במראה חטוב זה פשוט תירוץ לזה שאתם עצלנים שלא מסוגלים להימנע מלאכול בורקסים ופיצות ושאר הזבל.
אין פלא שהמאמן שלך המליץ לך חיטוב..
אחי אתה לא הצלחת להבין מה אני אומר.
אני לא דיברתי על מפתחי גוף ששוקלים על 1.8 100 קילו על אחוז שומן 10 ואז רוצים להעלות כמה שיותר מאסה נקי וכן כמו שאמרת גם במאסה להיות על קוביות...
אני דיברתי על אלה ששוקלים על 1.8 60 קילו ומפחדים להעלות מאסה מחשש שיעלמו להם הקוביות
הצלחת להבין עכשיו?? וכמובן שאני גם בדעה איתך שלאחר שצברתי מאסה(מאסה ראשונה שלי) ואני יעשה חיטוב.. אז המאסה הבאה שלי אני ינסה לעלות כמה שיותר נקי
ישן 19-08-11, 12:09   #28
tal11
חבר

Send a message via Skype™ to tal11

ציטוט:
פורסם במקור על ידי itamar10 צפה בהודעה
תודה אחי!
חחחחחחחחחחח עזוב את השחיפים האלה שהם 10 אחוז והם מפחדים לעלות 2 קילו שאחר כך לא יעלמו להם הקוביות בחורף
חחח אני מאמין במאסה כמו שצריך ואפילו אני חושב שלא מיציתי אבל לאחר שיחה עם המאמן האישי שלי הוא ממליץ לי כרגע לחטב כרגע אבל גם לא בטירוף פשוט להוריד כמה שיותר בפחמימות במסגרת התזונה שלי..
אחלה גוף אחי, ואני לא מבין מה הבעייה להישאר על אחוז שומן נמוך ולהעלות מסה כל הזמן? חלק נכבד בפיתוח גוף מתבסס על תזונה.. ושוב נייס :d
tal11 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-08-11, 02:39   #29
itamar10
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tal11 צפה בהודעה
אחלה גוף אחי, ואני לא מבין מה הבעייה להישאר על אחוז שומן נמוך ולהעלות מסה כל הזמן? חלק נכבד בפיתוח גוף מתבסס על תזונה.. ושוב נייס :d
תודה אחי
זאת הייתה המאסה הראשונה שלי ובאמת התחלתי בתור שחיף קטן ורזה אז אין מה לעשות רוב האנשים במסה הראשונה לא מנסים לעלות הכי נקי אלא מנסים לצבור כמה שיותר מסה וכמובן שכמה שפחות לאכול שטויות אבל גם לא להיות יותר מדי קפדן...
החל מהמאסות הבאות שלי אני יעשה עלייה יותר מתונה ונקייה כך שאני ישתדל לעלות בכמה שיותר שריר נקי שזה דורש לא לאכול שטויות שזה קשה לי
ישן 20-08-11, 04:05   #30
G~A~N
חבר מתחיל

פששש יפה כל זה בשנתיים כל הכבוד
G~A~N מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-08-11, 05:38   #31
ido146
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי igor צפה בהודעה
איגור זה כולה 5-6 קילו הוא לא ימות מזה נכון הוא יהיה קצת פחות שמח
אבל הוא ירים אותו דבר
זה לא שבגלל מאזן שלילי השרירים שלו מתים ולא מסוגלים להרים כלום
הוא יכול לעבוד בדיוק כמו שהוא רגיל רק שלא ממש יהיה לו חשק
וזה כבר קרב מנטלי שלו עם עצמו
ido146 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-08-11, 08:29   #32
itamar10
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי g~a~n צפה בהודעה
פששש יפה כל זה בשנתיים כל הכבוד
חח שנתיים וחצי תודה אחי:d
ישן 20-08-11, 08:32   #33
itamar10
חבר פעיל

ציטוט:
איגור זה כולה 5-6 קילו הוא לא ימות מזה נכון הוא יהיה קצת פחות שמח
אבל הוא ירים אותו דבר
זה לא שבגלל מאזן שלילי השרירים שלו מתים ולא מסוגלים להרים כלום
הוא יכול לעבוד בדיוק כמו שהוא רגיל רק שלא ממש יהיה לו חשק
וזה כבר קרב מנטלי שלו עם עצמו
זה תלוי בהרבה פרמטרים חח השאלה היא בכמה זמן אני יוריד את זה איך אני יוריד את זה ועוד כמה גורמים...
יהיה בסדר אני מאמין הירידה היא לצורך עלייה וגם בסבירות גבוהה למרות שאני יתחטב אני לא יראה הרבה יותר קטן כי החיטוב נותן אשליה של גודל
ישן 30-08-11, 02:59   #34
fullon
חבר מתחיל

Wow dudeee
יש מצב אתה מפרסם את התפריט מסה שלך אחי?
כמה קל' +- ? כמה ארוחות?
גוף קטלני אחי
fullon מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-08-11, 03:55   #35
denous
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

וואלה אחי.. אולי אני פשוט לא חסיד של ss ולאכול אוראו או במבה נשמע לי הזוי ובגלל זה אני אומר לך לשנתיים מאסה המספר 33 הוא מעולה, אבל מה שרואים בתמונות לבין הכותרת אני לא רואה קשר.
אני לא בעניין של לתת הערכת אחוזי שומן אבל בהחלט עלית בצורה לא קרובה לנקייה.. רואים בבירור את זה בבטן ובחזה.. כמו שאחד אמר פה נהייתה תפיסה כזאת בפורום לאכול כמו חזיר ולגדול...
כנראה שבחיים לא עשית חיטוב ולכן אתה לא מבין שבחיטוב שתצטרך לעשות אתה תצרח לשמיים..
היידים שלך השתפרו פלאים מכיוון שלא נאגר שם כמעט שומן, לעומת זאת הבטן שלך שאתה הולך לבכות עלייה עלתה בראבאק עלתה בשומן... השומן עיקש זה שניהיה לך בצדדים אין לך מושג מה זה להוריד אותו... (מניסיון של שנים ואני רציני)
עכשיו התמונות שאתה המציג זה המצב העכשווי אז אני לא יורד עליך או משהו אני פשוט ראיתי תגובה של מישהו שאמר לך לעלות עוד 8 קילו וכמעט בלעתי את המסטיק בפה שלי...
אם תעלה עוד 8 קילו בצורה שהעלת את כל ה-33 כפי שאתה אומר, אתה פשוט תסתבך בחיטוב וגם תראה כמו שמן שיש לו יידים קצת גדולות, זה הכל...
כרגע אתה עוד במצב טוב, הייתי מציע לך לעשות את החיטוב הכי נקי שתוכל ואחריו לעשות מאסה שוב כמו שצריך או לחילופין מאסה הכי נקייה שתוכל ואז חיטוב כמו שצריך (כמו שצריך לא אומר להיות משוגע פאנאטי אבל זה לא אומר שאפשר לאכול מה שרוצים כמה שרוצים..)
רק להבהיר לך אני לא חושב שאתה שומן אני פשוט חושב שיכולת לעשות את העלייה הזאת בצורה הרבה יותר חכמה ואני כותב הודעה כזאת ארוכה כי בן אדם שהעלה 33 קילו מרצון מאוד משקיע ורוצה להשקיע אז אני חושב שזו ביקורת מצויינת בשבילך...
אז אחרי כל זה בכל זאת עלייה של 33 קילו זה לא צחוק, קבל ח"ח.
כמובן אנשים יחלקו על הביקורת, אבל קח לתשומת לבך מאחד שעשה הרבה חיטובים והרבה מאסה והבין כמה דברים על שניהם...
ישן 31-08-11, 07:35   #36
JaSoN.B
הקדוש האישי של ארבל

הסמל האישי שלJaSoN.B

עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
שלח הודעה דרך ICQ אל JaSoN.B שלח הודעה דרך MSN אל JaSoN.B

ציטוט:
פורסם במקור על ידי denous צפה בהודעה
וואלה אחי.. אולי אני פשוט לא חסיד של ss ולאכול אוראו או במבה נשמע לי הזוי ובגלל זה אני אומר לך לשנתיים מאסה המספר 33 הוא מעולה, אבל מה שרואים בתמונות לבין הכותרת אני לא רואה קשר.
אני לא בעניין של לתת הערכת אחוזי שומן אבל בהחלט עלית בצורה לא קרובה לנקייה.. רואים בבירור את זה בבטן ובחזה.. כמו שאחד אמר פה נהייתה תפיסה כזאת בפורום לאכול כמו חזיר ולגדול...
כנראה שבחיים לא עשית חיטוב ולכן אתה לא מבין שבחיטוב שתצטרך לעשות אתה תצרח לשמיים..
היידים שלך השתפרו פלאים מכיוון שלא נאגר שם כמעט שומן, לעומת זאת הבטן שלך שאתה הולך לבכות עלייה עלתה בראבאק עלתה בשומן... השומן עיקש זה שניהיה לך בצדדים אין לך מושג מה זה להוריד אותו... (מניסיון של שנים ואני רציני)
עכשיו התמונות שאתה המציג זה המצב העכשווי אז אני לא יורד עליך או משהו אני פשוט ראיתי תגובה של מישהו שאמר לך לעלות עוד 8 קילו וכמעט בלעתי את המסטיק בפה שלי...
אם תעלה עוד 8 קילו בצורה שהעלת את כל ה-33 כפי שאתה אומר, אתה פשוט תסתבך בחיטוב וגם תראה כמו שמן שיש לו יידים קצת גדולות, זה הכל...
כרגע אתה עוד במצב טוב, הייתי מציע לך לעשות את החיטוב הכי נקי שתוכל ואחריו לעשות מאסה שוב כמו שצריך או לחילופין מאסה הכי נקייה שתוכל ואז חיטוב כמו שצריך (כמו שצריך לא אומר להיות משוגע פאנאטי אבל זה לא אומר שאפשר לאכול מה שרוצים כמה שרוצים..)
רק להבהיר לך אני לא חושב שאתה שומן אני פשוט חושב שיכולת לעשות את העלייה הזאת בצורה הרבה יותר חכמה ואני כותב הודעה כזאת ארוכה כי בן אדם שהעלה 33 קילו מרצון מאוד משקיע ורוצה להשקיע אז אני חושב שזו ביקורת מצויינת בשבילך...
אז אחרי כל זה בכל זאת עלייה של 33 קילו זה לא צחוק, קבל ח"ח.
כמובן אנשים יחלקו על הביקורת, אבל קח לתשומת לבך מאחד שעשה הרבה חיטובים והרבה מאסה והבין כמה דברים על שניהם...
http://i289.photobucket.com/albums/l...h/clapping.gif

No Pain No Gain!
Train Like A Freak!

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Fantast1c :) צפה בהודעה
מזה purse?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי tal_s צפה בהודעה
הפורום נראה לך כמו מילון אנגלי-עברי?
JaSoN.B מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-08-11, 12:52   #37
yaNirz
אזהרה אחרונה בהחלט-תרגיע ת'פה שלך

נהיית שמן בצורה לא אסתטית בכלל זה כל מה שישלי להגיד.
yaNirz מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-08-11, 14:49   #38
Gaga1234
חבר פעיל

מסכים עם denous העליה שלך לא הייתה איכותית בכלל רואים שזה הרוב שומן
נכון קצת גדלת קצת שריר אבל מתוך זה רוב העליה הייתה בשומן תלמד לעלות בצורה יותר מבוקרת
המטרה לא לאכול כמו חזיר ולעלות רק במשקל גוף זה שעלית במשקל גוף זה אומר שזה שריר? המטרה גם שזה יהיה שריר זה למה עושים את זה לאט יותר
..
Gaga1234 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-08-11, 23:15   #39
dingo
חבר פעיל

ככה לא נראה גוף של מתאמן אחי תעשה חיטוב כמו שצריך ותעלה נקי גם ss אפשר לעשות ולא לאכול כמו חזיר ועדיין לגדול אחי
dingo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-08-11, 23:33   #40
itamar10
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי fullon צפה בהודעה
wow dudeee
יש מצב אתה מפרסם את התפריט מסה שלך אחי?
כמה קל' +- ? כמה ארוחות?
גוף קטלני אחי
אני לא עובד לפי תפריט ספיציפי... אבל אני שם דגש על כמות של חלבון גדולה משתדל פי 2 ממשקל הגוף שזה קשה
משתדל לחלק את הארוחות אצלי ל6-7 ביום כך שאני יוכל להכניס את הכמות הנדרשת
תודה רבה אחי
תגובה