|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ריצה הייתי עושה 3 פעמיים בשבוע א',ג,ה'. מספיק מנוחה לדעתי. ממה שאני יותר חושש שזה השפעה של הסקוואט הגרוע שעשיתי במשך שבוע.בעצם כל כאבי הברכים התחילו משם. בכל מקרה,מישהו יכול לעזור לי עם התכנית? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באימון כוח תעשה: שכיבות שמיכה, מתח, וכפיפות בטן, אל תגיע לכשל בינתיים תתחיל עם עבודה קלה. אחרי שהגוף שלך יתרגל אתה יכול להוסיף עוד יום אימונים ולעשות שבוע שני אימוני כוח ואחד ריצה ושבוע שני הפוך, בכוח תעבוד יותר קשה וגם תרוץ יותר. הנפח נמוך בעיקר בהתחלה אבל כמו שאמרת יש לך נטייה להפצע אז בגלל זה. דרך אגב מתי עשית את הסקוואט שגרם לך לכאבים?
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() אתה רוצה להגיע לשייטת 13? או ליחידת עלית?
אתה צריך לעבוד קשה, וביצוע ריצות לא יעזור לך. כדי לעבור גיבושים של יחידות כאלה אתה צריך היות בכושר טוב ובעל מוטיבציה/נחישות גבוהה מאוד. לדעתי קרוספיט היא תוכנית האימונים הכי טובה בשבילך. תתחיל מהקל אל הקשה. ![]()
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ככה בערך: א-מנוחה ב-ריצה ארוכה (1000 במקרה זה) ג' מנוחה ד' מנוחה. ה-כוח-. עכשיו מה לגבי ספרינטים ושחייה? להמנע מהם בהתחלה? או שפשוט לריצה ארוכה להוסיף שחייה ולכוח להוסיף ספרינטים? לגבי הכוח-בהתחלה לתת 3סטים מכל דבר של 10-25 (תלוי בתרגיל) ולאט לאט שאני אתרגל יותר אני אעלה. השאלה כאילו את מה להעלות. נגיד שכיבות סמיכה. להעלות את הסטים או את החזרות? הסקוואט שעשיתי היה ממש בתחילת האימונים,חודש לאחר שנכנסתי למכון פחות או יותר. אגב,דיברתי עם הפיזוטרפיסט של הפורום הוא אמר שבעיות ברכים,הכאב עצמו לא עובר בצורה גנטית,מה שדי הרגיע אותי. ביינתים כמו שאמרתי אני מוותר על קרוספיט. אולי בהמשך אני אעשה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() חחחחח רוצה לראות?
צפה בסירטון הבא:http://www.youtube.com/watch?v=IVBgKB4Gnsw הנה עוד אחד בשבילך:http://www.youtube.com/watch?v=ufVcD2_2dXg עכשיו, תגיד אתה:איזה קרבי יש פה שיכול לעשות דבר כזה ולא להיות בדרך לבית חולים? (מאלה שלא מתאמנים קרוספיט)
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() "king kong".... אמאל'ה...
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי תעשה קרוספיט, 4 פעמים בשבוע או 3 לבחירתך.
תשלב קרוספיט מטקון (יותר אימון על זמן) ואימון כח של קרוספיט. ופעם בשבוע תעשה ריצות ארוכות. תוך חודש אתה לא מאמין מה תוכל לעשות. בחירה שלך... ד"א זה אחד האימונים הכי כיפים שיש כי אתה מתחרה נגד עצמך/אתה יכול להביא חבר ולעשות איתו ביחד (במקרה שיש לך מספיק ציוד לכך במכון כדי לא להפריע אחד לשני)
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אחי הבנתי שהתכנית הזאת מעולה אבל אני לא מעונין בה.
אני יודע שאתה רוצה לעזור אבל אני לא רוצה את התכנית אחי. אני אשמח אם תעזור לי בבניית התכנית. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
בקשר לריצה, אתה תצטרך למדוד מרחקים ומהירויות בשביל להתקדם. אני משתמש בתוכנה באייפון שלי שמודדת לי מרחקים וזמנים ככה שקל לי לדעת איך אני מתקדם. (כמו כן יש לי בבית ספר מגרש פטוח אחרי הלימודים שאני יכול לרוץ שם, וכול סיבוב הוא 300מטר כך שקל לי לדעת כמה אני רץ בכל מקרה (אם אין לך דבר כזה, אז בעייתי). פעם שבוע ריצה יספיק לך _כרגע_, במיוחד אם אתה לא בכושר רציני. 3 פעמים יכבידו עליך וסתם יעייפו אותך. כשאתה מרגיש מוכן, תעלה לפעמיים ריצה (ולדעתי זה מספיק לתמיד, אם אתה רוצה לשפק את הריצה שלך אתה תצטרך להעלות את המהירות והמרחק מדי אימונים והאינטנסיביות יכולה לגמור אותך) כעקרון 3 פעמים בשבוע יספיקו, עם יומיים מנוחה בסוף שבוע.. (או יום מנוחה אחד, וביום שישי \ שבת אתה עושה את הריצה השבועית שלך) אם אתה באמת לא רוצה להתקרב למשקולות אתכנית הזאת היא די אידיאלית בשבילך, ולפחות שתתחיל במשהו.
נערך לאחרונה על ידי pala, 14-02-10 בשעה 16:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי בבית ספר גם מסלול אבל מי ישאר בבצפר אחרי בצפר בשביל לרוץ..אני אעשה את זה בבית. אין לי איך למדוד בים מרחק..מה שכן,אני יכול להעריך 2000 מטר ולפי חפצים באזור לזכור את המרחק. ולראות אם אני משתפר. אז אתה אומר ששחיה וספרינטים מיותר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
ת.נ.צ.ב.ה
|
![]() ציטוט:
ב) ספרינטים ושחיה ממש לא מיותרים..בעיקר שחיה, שעובד ממש על כל הגוף (ואפשר לשלב אותה בתוכנית כי היא לא אינטנסיבית כמו ריצה של 2-3 קילומטר) ספרינטים...אני לא כזה מתמצא ומעדיף לא לדבר סתם
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() רציני ועוד איך! קרוספיט זה ה-אימון לשיפור כח , לא מאמין? צפה בסיירטון פעם נוספת הפעם תתמקד בבחורה ולא בגבר...
ד"א אני בחיים לא ראיתי בחורה שעושה דברים כאלה... אני לא יודע מה איתך אולי אתה בבסיס עם בחורות על חומרים ממריצי יתר או שדוחפים להם כמות נדיבה מאוד של טסטוסטרון באוכל..
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה רוצה להשתפר לקראת יום סיירות וכו'? תעשה את האימונים האלה 3-4 פעמים בשבוע ואתה מסודר. זה צריך להיראות ככה בערך: A ריצת 5 ק"מ b יום כח: אם אתה רוצה עם משקולות תעשה קלינים, דדליפטים וכו' אם אתה רוצה אימונים כנגד זמן מתח וכו' תעשה את הדבר הבא (לקוח מקרוספיט חחח אני לא יוותר לך עליו בקלות כזו): מקסימום סיבובים ב-20 דקות של: 5 מתח 10 שכיבות סמיכה 15 סקוואט bw תעשה את זה לפחות פעמיים ככה ותחזור הביתה שמח ומרוצה ומאימון לאימון תנסה לשבור שיא קודם. יום מנוחה... C ריצה ל-2 ק"מ עם קיטבג עם משקל (לפי בחירתך ושלאט לאט תעלה במשקל שבו). D עוד ריצה למרחק 5 ק"מ בשאר השבוע תנוח, תאכל טוב, תישן טוב וכו'. עדיפות לרוץ בבוקר את ריצות המרחקים, ייתנו לך לרוץ המון בשעות הבוקר בימי הגיבוש. בהצלחה!
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עדייף על הים אחי.. סבבה.. אז אני אוסיף גם שחייה וספרינטים שיהיה,השאלה איפה. כדאי לעשות ככה? א- ריצה ארוכה. ג-מתח,שכיבות סמיכה ובטן. ה'- ספרינטים+שחייה. זה החלוקה שהכי נוחה לי. ניסיתי לעשות שלא יצא לי לרדת כל אימון לים,בכל זאת זה דרך,נסיתי שהריצות יהיו כמה שיותר רחוקות אחד מהשניה. לים אני יורד עם אופנים שזה גם כושר נחמד. ב3 שבועות הראשונים אני יוותר על יום ה' עד שאני אכנס לכושר,לא רוצה להעמיס 3 אימונים על ההתחלה. ב3 שבועות הראשון אני אעשה ריצה של 1000,ריצה קלה ולאט לאט אני אגביר,מכיוון שהרבה זמן לא עשיתי ספורט והרגל הימנית שלי דיי מנווונת כרגע. לכוח אני אעשה 2 סטים לכל אחד בהתחלה ולאט לאט אעלה. *פעם בחודש אני לוקח שבוע הפסקה.. איך נראלכם? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
ת.נ.צ.ב.ה
|
![]() ציטוט:
לא יודע לגי השחייה וספרינט. לדעתי כשאתה עושה את הריצה + בטן ידיים אתה מקבל אלמנטים מהקרוספיט(אולם לא ממש) בעצם...למה שלא תעשה ככה: תן ספרינט למרחק מסויים קצר, מיד תרד למטה ותעשה סט אחד של בטן סט אחד של ידיים (15-30), תן עוד ספרינט, עוד סט מכל אחד, עוד ספרינט, וסט אחרון.
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולעשות פרונט-בוקס-סקוואט על כדור יציבה ואחריו פוש פרס זה ממש לא מה שהצבא צריך, חלק גדול מהכושר שעושים בצבא נועד לחזק את הכושר הנפשי, לא רק הפיזי, ואתה יכול ליהיות בטוח שאם תשים את הבחורה הזאת בשדה קרב היא תשתין במכנסיים.
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא יכול לאמן את המנטליות שלך לפני הצבא. ואני מדבר פה על הכושר הכללי ולא על מנטליות וזה לא פרונט בוקס סקוואט!!!!!!!!!!!!! זה פאוור קלין!
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() דיברתי על ההתחלה של הסרטון הראשון, לזה התכוונת?
![]() |
#40 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() אם אין לך מנטליות/מוטיבציה לפני צבא, אין לך מה לחפש ביחידות.
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך תוכנית אימונים טובה כדי להיכנס לכושר | Moriel | אימונים | 9 | 20-07-08 23:25 |
מתחיל להתאמן צריך תכנית אימונים | spector | אימונים | 1 | 10-03-08 23:56 |
תכנית אימונים - צריך עזרה | trx--->sus | אימונים | 7 | 06-06-07 14:32 |
צריך תכנית אימונים | RACEMAN | אימונים | 0 | 27-04-07 16:32 |
צריך חוו"ד לגבי תכנית אימונים שלי | מתעניין | אימונים | 10 | 19-01-07 14:53 |