|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: שיווק באינטרנט
חדר כושר: בית
|
![]() A:
(חזה, רגליים, יד אחורית) לחיצת חזה 3x5 מקבילים 3x8 פרפר 2x10 סקוואט 4x5 מכרעיים 3x5 תאומים 3X5 פשיטת מרפק בדטאמבל בקיפוף 2x10 או מקבילים או צרפתית ------------------------------------------------ B: (גב,כתפיים, יד קדמית) מתח 3xמקסימום מסור יד יד 2x5 היפר-סטאנשאן 2X10 מילטרי פרס3x8 הרחקה לצדדים 2x8 דלטא אחרוית 3X8 w בעמידה 2x10 ----------------------------------------------- 1: אני לא הולך על תוכנית SS/5*5 מבעיות בגב 2: האם תוכנית כזה טובה להפוטרופיה? 3: אם אתם יכולים לכתוב מה כדי לעשות בתור חימום אני באמת מודע על זה 4: תודה רבה למגיבים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
סמל מין
|
![]() 1. למה הכתפיים מקבלות 8 סטים והגב 7? תן לכתפיים 5-6 סטים וזהו.
2. באימון a תתחיל עם הרגליים. 3. תוריד את הדלתא אחורית הזאת, סתם מיותר. 4. לחימום תעשה (3-6) הליכון/אופניים או כל דבר כדי לעלות את טמפרטורת הגוף, מתיחות, חימום קליל עם משקלים נמוכים יחסית לפני שמתחילים סט כבד.
![]() |
#3 | |
אזהרה אחרונה-חוצפה וקללות ללא קשר
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() A:
(חזה, רגליים, יד אחורית) סקוואט 4x5 מכרעיים 3x5 תאומים 3X5 לחיצת חזה 3x5 מקבילים 3x8 פרפר 2x10 פשיטת מרפק בדטאמבל בקיפוף 2x10 או מקבילים או צרפתית ------------------------------------------------ B: (גב,כתפיים, יד קדמית) מתח 3xמקסימום מסור יד יד 2x5 היפר-סטאנשאן 2X10 מילטרי פרס3x8 הרחקה לצדדים 2x8 w בעמידה 2x10 ------------------------------ חימום מתיחות + משקלים נמוכים לפני כל תרקגיל לפי דעתכם ישנו מקום לשיפור? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
סמל מין
|
![]() אתה לא צריך לעשות חימום עם משקלים נמוכים בכל תרגיל אתה יודע, אחרי שביצעת לחיצת חזה אתה לא צריך לעשות פרפר עם משקלים נמוכים קודם כי השריר "חם" כביכול כנ"ל לגבי שאר קבוצות השרירים.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כן התקוונתי קבוצת שרירים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() 1:מה עדיף לפי דעתכם?
abxabxx or axbxaxb (אני חושב שזה יותר נחמד אם אין הבדל) 2:אני חושב להוריד את המיכרעים בA ולשנות את ההיפר לדדליפט במשקלים קטנים (בעיות בגב בטח צריך פשוט ממש לעבוד על התכניקה) בB צריך חוות דעת או מיקום יותר נכון של התרגילים בתוכנית 3:חימום, אני לא בטוח אבל ניראה לי חימום אמור להיראות לדוגמא A חימום מפרקים כללי של כמה דקות ואז סקוואס סט חימום ראשון 6 חזרות עם 50% ממשקל העבודה סט חימום שני 5 חזרות עם 60% ממשקל העבודה סט חימום שלישי 4 חזרות 70% ממשקל העבודה סט חימום רביעי 3 חזרות 80% ממשקל העבודה סט חימום חמישי 2 חזרות עם 90% ממשקל העבודה ולפני באנץ אותו דבר *באימון B אני לא עושה חימום לפני מתח נכון? אבל כן לפי מילטרי? *עברתי רוב המאמרים באתר וכל חימום כמו אירובי אינו חיוני ואף לא מומלץ (אם אני לא טועה) פועל על סיבים שונים ומעייף את הגוף תודה רבה לכל העוזרים, אני פשוט רוצה לסגור את נושא האימון מכל הצדדים כולל חימום ואין טוב מבעל נסיון ושוב תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית חדשה מבקש חוות דעת (ab) | e-gnt | אימונים | 6 | 25-09-09 13:22 |
חוות דעת על תוכנית ab חדשה- מסה | TBHD | אימונים | 14 | 02-05-09 18:39 |
תוכנית fbw חדשה צריך חוות דעת | NoLimits | אימונים | 7 | 25-03-09 14:32 |
תוכנית חדשה Ab תביאו חוות דעת ? | בדרך להיות שרירן | אימונים | 14 | 18-12-06 14:21 |
תוכנית Abc חדשה-חוות דעת! | maradona | אימונים | 11 | 23-11-06 16:50 |