|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() FBW(המאמן עזר לי לבנות פה ושם שיניתי דברים)
גיל:15 משקל 57 גובה 1.67 רגליים:סקוואט 4x8 פשיטת רגליים בשכיבה 3x10 לחיצת תאומים בישיבה 10x3 כתפיים:לחיצת כתפיים במכונה 10x3 יד אחורית:מקבילים 10x3 חזה:פרפר במכונה 10x4 לחיצת חזה בישיבה 10x1 יד קדמית:כפיפת מרפקים עם משקולות 10x3 גב:מתח 10x4 בטן(לא משנה לי כל כך אני במסה):אלכסונים 20x3 כפיפות בטן 12x3 הרמת רגליים בעמידה 8x3 תודה ולילה טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() homo.
ובאשר לתוכנית .. לפי דעתי בכתפיים תעשה מיליטרי, לא מכונה. בחזה תעשה לחיצה בשכיבה 3 סטים של 6 חזרות ולחיצה בשיפוע עליון 2 סטים של 10. ביד אחורית אני מעדיף לחיצה באחיזה צרה אבל אם אתה רוצה תעשה מקבילים או שתגוון.. גב לפי דעתי בנט אובר... חכה לאנשים יותר מבינים נערך לאחרונה על ידי masterpeaice, 23-03-09 בשעה 21:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]()
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי משנה הכל אחי ..
הייתי הולך משו בסגנון הזה סקוואט - 3 סטים דד ליפט - 3 סטים בנץ - 4 סטים t-bar אחיזה צרה - 2 סטים מתח אחיזה רחבה - 2 סטים מילטרי פרס - 3 סטים יד קדמית - סט 1 יד אחורית - 1 \ 2 סטים זאת דעתי בלבד הייתי עושה משו בסגנון הזה ... שכעיקרון אפשר להוריד בכלל את הידיים לדעתי . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל