|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל גדילה מה יותר עדיף
לעמוד על 8 חזרות או 10 ? או 12 ? או לגוון לעשות פרמידה לעשות 6 אחרי זה 8 אחרי זה 10 ואז 12 מה אומרים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני מגוון חודש אני עושה 8 למשל כפול 3
וחודש אחר פרמידה 12 10 8 מהמספר חזרות הגבוה לנמוך כאשר אתה מעלה משקל כל סט |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל גדילה עדיף לאכול לעשות סקוואטים
פירמידות באופן כללי זה חרא |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה לא משנה, כל תכנית טובה בנויה על אותו עיקרון שהסטים הראשונים בונים לקראת הסט האחרון שבו אתה נותן את המקסימום, בין עם זה פירמידות או משקל סטטי
אבל אם כבר פירמידה אז יורדת לדוגמה סט של 5 סט 3 וסט אחרון 1 5/3/1 ( ![]() פירמידה עולה זה אומר שהמשקל צריך לרדת כל סט, שזה דיי מטומטם ובעייתי מבחינת חימום
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() יש מחקר שאומר שפרמידה מעודדת הפרשת הורמון גדילה טסטוסטרון ואת הורמון החרטא...
תמיד תתחיל במשקל הכי גבוה שאתה יכול....ואז תנסה לעלות ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני דווקא בעד פירמידות, זה תמיד גורם לי להרגיש יותר חזק לקראת הסט האחרון
אבל זה רק העדפה אישית
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() עבודה לאקרוס יותר טובה מפירמידות.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יש הבדל בין חרא ליותר טוב...
זה שיש יותר טוב לטענתך לא עושה את שיטת הפירמידה לחרא. ומה זה לאקרוס? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() פרמידה זה חרא כיוון שעד שאתה מגיע לסט שיגרום לעומס ייסף לא תוכל להרים את המשקל גורם לכך..
פרמידה הכוונה ב 12-10-8-6 נגיד (לא הכוונה ב 5,5,5,5, במשקל עולה כמו במדקאו) עדיף לעבוד 5 חזרות כבד וטל צודק והכי חזק בפורום, לא יעזור כלום... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() יש בעיה במה שאתה אומר כי יש הרבה דעות שאומרות לעבוד על כל סיבי השריר אז להגיד שזה חרא בצורה כוללת אני לא חושב, עובדה שאז קראתי פה על איזה בחור שתיעד אימון עם רוני קולמן ותיכנון כל האימונים של רוני נעים סביב פרמידות יורדות בחזרות.. להגיד שרוני קולמן חמור שעובד בשיטה חרא זה אי אפשר להגיד נראה לי...
ודעתי האישית אם הבחור בקטע של מסה נטו אז באמת אין לו באמת סיבה לעשות פרמידות עבודה כבדה וחזקה בתרגילי core |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והוא דווקא לא דוגמא, הוא יודע לעבוד, עושה סקוואט שובר מקביל ודדליפטים כבדים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא הבנתי איך בדיוק מה שאתה אומר קשור למה שאני אמרתי..
אני דיברתי על אופן אימון ואתה אומר על סטרואידים..? ומאיפה לך שהבחור לא עושה סקוואטים ודדליפטים בצורה נכונה? ובכללית אחי אל תשלול דברים בצורה כוללת כי מה שיכול להיות מחורבן בשבילך יכול להיות מעולה לאחר גוף אדם זה דבר אינדיווידואלי |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() ל1ל
חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב העיקר התגובה עניינית...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() להסביר לך יגזול לי חצי מהלילה
לילה טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רוני קולמן (ובעצם כל אחד באולימפיה) הוא מתאמן ברמה מאוד מתקדמת, משתמש מחומרים, ובעל גנטיקה מעולה, להסתכל על מה שהוא עושה באימונים ולנסות לחקות את זה לא יביא לתוצאות טובות בכלל.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
רציתי לדעת מה דעכתם על התפריט הזה .. | yaNirz | תזונה ותוספים | 1 | 17-03-10 20:29 |
רציתי לדעת... | hulkster23 | תזונה ותוספים | 1 | 25-06-09 21:58 |
רציתי לדעת | shahar123 | תזונה ותוספים | 5 | 12-12-08 21:38 |
גיוון חזרות. | Ferrari F430 | אימונים | 26 | 21-03-08 18:37 |
רק רציתי לדעת אם הגוף בפרופורציות | afarsek | גלריות הגולשים | 13 | 04-03-08 21:44 |