|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]()
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
כללי:: כל צהוב צריך לצלוב
עוסק ב:: מנסר גופות
|
![]() בסה"כ נראה סבבה, אתה בכיוון הנכון.
התגובות לא היו כאלה קשות אם לא מכין סרטון היית שבו אתה מתנהג מינימום כמו קולמן. אני חייב לציין שזה שצילמת את עצמך הולך למכון- זה אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() קולמן עובד יחסית חכם לבודיבילדר
הוא עובד כבד, ובתרגילים המרכזיים זה שהוא על סוכריות קופצות ושיש לו נסיון ושנים של אימון אחריו מאפשר לו לעשות עוד מיליוני תרגילים אחרים הוא גם בשלב שצריך להכניס תרגילי עזר כי הבסיס לא מספיק לו אני לא אנסה להסביר אותם, למרות שזה מה שעשיתי אבל כמה ילדודס פה בפורום צריכים לעבוד רק עם ה 5 + מתח מקבילים גג |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() ציטוט:
אבל ספציפית לנושא שלנו, הוא עושה בנט אובר ולא פנדלי (לריצפה)... בעד או נגד, זה משהו אחר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() תיתחבר לאיסי באיזה היזדמנות שיש לך אחי אני צריך שתעזור לי באיזה משו להבין באנגלית.
![]() |
#72 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אתם מודעים לכך שבקרוב יעופו פה באנים כמו רסיסים מרימון צהלי תיקני נכון??????????
לפותח הפוסט....לא אגע בפלצנות שבלהכין לעצמך סרטון אימונים אגע במה שראיתי כי סלח לי מאוד זה משעמם לרות מישהו משחק עם משקולות.... לא מעניין אותך משקלי עבודה??אז ממה תגדל מרוח הקודש?!?! אתה לא עובד כבד או אפילו קרוב לכבד [כשכבד זה יחסי] זה נראה כאילו אתה מדגים למישהו איך לבצע תרגילים ראבק אתה פאקינג משחק עם המשקולות!!! אתה אפילו לא מתאמץ ולא מתקרב למאמץ בשום חלק מהסט!!!! הטכניקה לקויה ברוב התרגילים בצורה שפוגעת באפקטיביות ובחלקם אפילו תפגע לך בגוף [ביום שתחליט להתאמן עם משקלי עבודה כבדים] ואין שום סיבה בעולם שתשתמש בחגורת גב....לא עכשיו ולא בעוד המון זמן היא די מיותרת קח לתשומת ליבך ואולי תחליט להתחיל להתאמן כבד ולראות תוצאות
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() אתה לא מתאמן נכון, אם ככה אתה נראה אחרי שנה אתה בזבזת בערך 10 חודשים של אימונים.
תתחיל לאכול, תלמד להתאמן וכולנו נהיה שמחים. תודה ושלום לכולם.
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
חבר מתחיל
|
![]() אחלה סרטון אחי
ילד בן 15 כול הכבוד מה אתם רוצים ממנו תמשיך ככה עד גיל 18 אתה חייה |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קודם כל פיזית אתה גדול, יש לך גוף של אדם מבוגר. נכון לא גוף של מתאמן ענק של שנים, אבל בגיל 15 תאמין לי שזה בסיס אדיר.
לגבי הסרט עצמו , קצת מגוחך המוסיקת (עאלק)מטאל וזה... תצלם תמונות שלך בשביל ההתקדמות ולא בשביל להעלות ליוטיוב. כמו שאמרו כאן.. קצת פלצני
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() ציטוט:
1. תאכל טוב ותעלה את התפריט שלך ונעזור לך. 2. תתאמן יותר כבד!!!!! וכן זה משפיע על גדילת השריר ותמחק את המשפט הזה מהמח שלך:"אני לא חושב שמשקלי עבודה זה כל כך חשוב" wtf?!?!?!?! אם אתה נתקע עם כמה תרגילים תעלה סירטונים שלהם לפורום. 3.תישן טוב.
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרבה דברים הישתנו, תודה שאתה מנסה לעזור אבל אני כבר לא יכול להיתאמן..(חודש שלישי ראוקוטן) פרשתי לפחות ל3 חודשים הקרובים עד שאני יסיים את הטיפול ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
חבר פעיל
|
![]() טעון שיפור
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
פעם ראשונה מעלה פה-8 חודשי אימונים! | גבריאל | גלריות הגולשים | 10 | 08-11-09 12:52 |
בקשה, סירטון פוזינג | אנדרוליזם | פיתוח גוף תחרותי | 4 | 18-08-09 22:27 |
תכנית אימונים ראשונה שלי | Some1FromTheHell | אימונים | 2 | 22-05-09 18:21 |
סירטון פוזינג שלי | ahtung | גלריות הגולשים | 44 | 25-01-08 01:51 |