|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כן, אני רציני
כנראה שאתה פשוט לא ראית באיזה צורה אנשים מבצעים אפילו תרגילים כאלה פשוטים
![]() |
#42 |
|
![]() ברוב הגדול של המקרים זה לא קשור למתאמן אלא לרמת ההדרכה שהוא מקבל.
![]() |
#43 |
|
![]() אל תתחצף
כי אתה סתם מנסה לעצבן כל מה שניתן לעשות אני עושה בשבילו, אז מה בדיוק לבוא ביציאה כזאתי נותנת לך? בכל אופן יש מתאמנים עם חוסר קורדינציה גדול מאוד ולא מצליחים אפילו בתנועות בסיסיות
![]() |
#44 |
|
![]() חוסר קורדינאציה זה פשוט עוד תירוץ לרמת הדרכה נמוכה.
אל תאשים את המתאמן תאשים את המוסד שהכשיר אותך.
![]() |
#45 |
|
![]() עוזר מאוד כהרגלך
ממש פניני חוכמה
![]() |
#46 |
|
![]() אנשים מצפים לקבל בפורום פתרונות מהירים ומופשטים כשבמקרים מסויימים הסבר על רגל אחת הוא פשוט חסר תועלת.
בשביל להגיע לשם יש ספרות ענפה ופרקטיקה קצת יותר רצינית ממה שקיים במוסדות השונים.
![]() |
#47 |
|
![]() כנראה יש לך משהו אישי כנגד מוסדות ההסמכה של המדריכים, אבל זה עדיין לא אומר שאתה יכול לזלזל בכל אחד
אל תנסה להעליב את האינטליגנציה שלי, ללמד אנשים תרגילים פשוטים אני מודע לאיך לעשות זאת לזלזל ברמת היכולת שלי להעברת ידע נכון, זאת חוצפה להעשיר את הידע מעבר לכך אני כבר עושה יותר מידיי תגובות שלך לוקות בחוסר בתרבות הדיון, פשוט אנטיפט
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ללמד כל אחד לעשות סקוואט ברשת גדולה זה משהו שהוא בלתי אפשרי, במיוחד שמקציבים לך זמן לפגישות עבודה וכו'. יש כאלו שיתפסו את התרגיל תוך אימון או שניים, ויש כאלו שיצטרכו זמן רב יותר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() קיצר כמה אתה מזיינים תשכל, בשביל להיות אתלט צריך לעשות סקוואט, לא תעשה סקוואט לא תהיה אתלט, אם אתה רוצה להיות גדול ומגושם שיהיה לך בכיף, עוד לא ראיתי בן אדם שעובד לא נכון ויותר חזק ממני גם אם הוא יותר גדול ממני.
אם רק מראה זה מה שמשנה לכם אז שיהיה לכם בכיף, אבל הדעה הזאת משתנה מהר מאוד אחרי שמתחילים להתקדם.
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() שיקו......איפה אתה מאמן?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
|
![]() ציטוט:
הדבר בהחלט לא אפשרי בתנאים שציינת וזה קשור בצורה ישירה לרמת ההדרכה. ללמד קבוצות יחסית גדולות ובמסגרת הגבלת זמן אפשרי בהחלט ועם תנועות מורכבות מהסקוואט וזה רק מדגיש את המרחק העצום בין מדריך חד"כ למאמני כוח (מושג שלא ממש קיים בארץ מלבד אולי מאמנים להרמת משקולות). ציטוט:
פה בדיוק טמונה הבעיה והיא ההכשרה השטחית שמקבלים המדריכים, מדריך שינסה ללמד סקוואט על סמך הידע הטכני שהוא קיבל בקורס סביר מאוד להניח שהוא ייתקל באותם הבעיות המדוברות כשהוא עובד עם מתאמנים שקצת חורגים מהנורמה (לא שגם במקרים שהוא כן לימד מישהו בהצלחה סקוואט הוא יהיה ברמה טכנית גבוהה).
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() בקורסים לא מלמדים לאמן כל כך... נותנים דגשים לבעיות נפוצות :-p
|
![]() |
![]() |