|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אני צופה כאן דיון ארוך ומייגע...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3781250,00.html המלצות לתרגילים שמתחילים צריכים להמנע מהם, שימו לב. אני בטוח שאחד מהמגיבים לפחות הוא כאן בפורום.. מעניין מי. יאללה, מכות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() קיצר שיעשה סקוואט ואחרי זה נרביץ לו.
תרגילים בחדר הכושר * Deep squat: בתרגיל זה מופעל עומס רב על מפרק הברך ולכן הוא מתאים במיוחד לספורטאי הישג ומרימי משקולות הנדרשים לבצע את התרגיל לשם שיפור יכולת ספורטיבית ייחודית. כמו כן, תרגיל זה מצריך מיומנות גבוהה. * Dead Lift: מדובר באחד התרגילים החשובים לפיתוח כוח אך הוא מתאים רק למתאמנים מתקדמים, שכן נדרשת בו הפעלה רבה של שרירים מייצבים, מיומנות גבוהה יחסית ועוד. לכסא החשמליייייייייייייייייייייייי
נערך לאחרונה על ידי Tapit, 26-09-09 בשעה 03:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() איתי זיו טועה פה לדעתי. אחד המרצים האחרים שלי בשיאים אמר שהוא כן היה ממליץ דדליפט לבני נוער על מנת לחזק את הגב ואת הגמישות (כנ"ל לגבי הסקוואט, בלי קשר לרמת המתאמן).
אני מניח שהכתבה אמורה לפנות לקהל מאוד רחב, אבל זה עדין לא מצדיק את המיתוסים האלו וחבל שככה משרישים את זה בציבור שאח"כ מפחד להתאמן. לא שחובה לעשות דדליפט וסקוואט כדי להשיג מטרות בחדר כושר, אחרי הכל הרוב לא בא להרים משקלים כבדים, אלא "לעצב" את הגוף, אבל עדין אלו תרגילים שמועילים מאוד מכל הבחינות גם במשקלים נמוכים, ולהפחיד אנשים שצריך להיות מתקדם כדי לעשות אותם זה שגוי. אין תרגילים למתקדמים ותרגילים לחדשים - תרגילים הופכים למסוכנים כאשר יש טכניקה לא נכונה ועומס גבוה מדי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() muse
אני מסכים עם הטענה שלך אבל סביר להניח שמי שיקרא את הכתבה,הוא ככל הנראה לא בנאדם שמתאמן.. או מאמני כושר,שכמו שהיום בארץ,אה.. לא משהו הרמת ידע שלהם.. מה גם,שאני מאמין שהכותב לקח בחשבון שיש לא מעט ילדים שיקראו את הכתבה.. ואתה יודע איך זה ילדים בני 13 שרק הגיעו למכון ורוצים "להתנפח" בלי שהם יודעים מזה מאסה ומזה SS.. אז הולכים לאינטרנט רואים איך עושים סקוואט באים עושים רבע סקוואט בסמית',דדליפט עם חרא טכניקה ונשבר הגב והלכה הפיקה של הברך.. אצלנו בארץ יותר דוגלים בשיטה של לעבוד לאט לאט.. מאוד לאט,עם מכונות שגם הן דופקות לך תברכיים באיזשהו שלב.. (אהמ לג פרס אהמ..) מאשר שתעלה מהר אבל עם סיכון יותר גדול.. הרמה של רוב הילדים במדינה והמודעות לפיתוח גוף,לא שווה ואפילו לא קרובה למודעות ולידע בקרב בני נוער בחו"ל.. מה גם שיש את התופעה של הערסים.. אני עושה לי בכיף בנט אובר במכון.. טכניקה מצויינת הכל נהדר.. איזה ערסוואט כזה שואל אותי,בן כמה אתה ילד.. אמרתי לו 14.5... הוא אמר לי,אני לא חושב התרגיל הזה מתאים לך,אתה סתם דופק תגב.. אמרתי לו סבבה סבבה אחי והמשכתי לעבוד.. בארץ המודעות והידע הוא לא גדול ולא קרוב להיות ברמה שיש בעולם.. פאאאאאק איזה חפירה הבאתי פה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בהגדרה שלו למתאמן מתחיל זה מישהו שבא לעשות צחוקים במכון כושר, ויפרוש אחרי חודשיים כישעמם לו.
לכאלה מסוכן להביא לג פרס. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נמאס כבר מאנשים כמוהו שחושבים שהם מבינים משהו, רופאים האמת אומרים הרבה שטויות בנושא ואני יכול לתת דוגמא אישית לזה.
אה וסתכלו על תגובה 6 בכתבה, חחחחחחחחחחח הרג אותי זה כמו הריבים פה בפורום על ss.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() this is typical weider type bullshit
I can tell by the writing style he copied most of it from some NSCA article, clowns like this are whats wrong with training today why would you even post it here?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
יש אנשים שאשכרה רשמתי להם סקוואט בתוכנית, אבל אחרי זה אומרים לי עזוב אותי זה מסובך מידיי תן לי משהו אחר או כאלה שפשוט לא מצליחים לקלוט את הטכנקיה, וצריך לשבת איתם המון (המון!) זמן, זמן שבדר"כ גורם להם להתייאש יש אנשים שאפילו מסור לא מצליחים זה לא כל כך פשוט כמו שאתם חושבים
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() המטרה שלו שאנשים לא יפצעו בחדר כושר ולכן שיעבדו עם מכונות
מי שרוצה להתחזק חייב לעשות סקווט ודדליפט אבל אז הוא גם חייב ללמוד טכניקה מסובכת הבעיה שקורס מאמני כושר הוא לא קורס למאמני כושר אלא קורס למאמני בריאות כושר משיגים בעזרת סקווט ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() moo תגובה 6 היא שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
training courses only conern is to keep trainees 100% safe unfortunetly noone ever gets anywhere by playing it safe
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() האמת שבמכונות יש סיכוי לפציעה שהוא לא יותר קטן ממשקלים חופשיים. כמובן אין פה את הסיכון הטכני שמשקל ייפול עלייך (מה שלא קורה הרבה בכל מקרה), אבל מבחינת אופי העבודה, הלחץ הלא מאוזן על המפרקים, העובדה שמתחזקים פחות - יוצר אנשים שיותר נוטים לפציעות
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואתה מאמן במכון? לא חשבתי שהאנשים בקהילה פה הם מבוגרים באמת.. אבל לאמשנה.. קיצור נחזור לנושא לא אמרתי שצריך להביא לכל אחד סקוואט... אבל להמ דווקא לג פרס? לא יותר פשוט להביא פשיטת ברך במכונה? משהו שלפחות יחזק קצת את הרצועות של הברך במקום להרוס את הברך.. ואם יש מתאמן ששואל את אחד המאמנים,שיסביר לו לעשות סקוואט,אז למה לא? למה סתם רוב המאמנים בארץ מבלבלים תביצים שלנער בן 15 לא כדאי לעשות סקוואט ואין צורך.. דרך אגב,אשמח לדעת באיזה מכון אתה מאמן.. אם תוכל להגיד כמובן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
לנושא, מאמר מפגר וצריך לשרוף את מי שכתב אותו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
המשך כך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
לא מבין דווקא מה הקשר בין זה שפשיטות ברכיים עדיפות, דבר מאוד הזוי להגיד איפה בדיוק ראית מתאמן שעושה סקוואט ומבקש מהמדריך עזרה והוא לא עוזר? לא יצא לי עוד להתקל בזה אל תכליל, רוב המדריכים אני לא מכיר, אני יודע שאני כן משתדל להכניס דדליפט סקוואט וכו' אני מדריך במכון ברעות ובחשמונאים ומקס, יש יותר מידיי סיבות לא להביא לכל אחד סקוואט ודדליפט. אחת פשוט מאוד כי אנשים מתעצלים, לא רוצים להתאמן יותר מידיי קשה, ולחנך אותם זה כבר לא בדיוק אפשרי יותר מידיי. סיבה נוספת היא שפשוט זה טכניקות שלוקח זמן ללמד, ורוב האנשים מתעצלים ללמוד אותן. באמת שלא חסר סיבות
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
למה בדיוק נראה לך שכל אחד הולך ואחרי זה קורא דברים על סקוואט באינטרנט? זה שאתה עשית את זה לא אומר שכל אחד יעשה
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() ככה נראה לי כי אני אישית שכנעתי עשרות אנשים דרך האינטרנט לעשות סקוואט.
|
![]() |
![]() |