|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
למה בדיוק נראה לך שכל אחד הולך ואחרי זה קורא דברים על סקוואט באינטרנט? זה שאתה עשית את זה לא אומר שכל אחד יעשה
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ככה נראה לי כי אני אישית שכנעתי עשרות אנשים דרך האינטרנט לעשות סקוואט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אינטרנט זה דבר אחד, רוב האנשים שמגיעים לאינטרנט מתעניינים בנושא ורוצים ללמוד ולהתקדם מעבר לאותם אנשים שבאים למכון להעביר את הזמן. כשתיהיה מדריך אתה תראה שזה לא קל לשכנע אנשים לעשות סקוואט ודדליפט, וכמה שלא תוציא את הנשמה בלהסביר שזה תרגילי בסיס זה לא יעזור לך, אז זה ששיכנעת אנשים באינטרנט זה דבר אחד. כשתגיע "לשטח" תראה שהדברים פועלים אחרת. ושוב המאמר הוא לקהל רחב יותר ילדים שבאים להעביר את הזמן, או זקנים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני חושב שמאמן טוב צריך לדעת למי לתת את התרגילים האלו. באמת שאנשים פה מסתכלים על עצמם ואומרים "וואו אני עושה סקוואטים וזה מדהים". לא לכולם יש את היכולת לעשות את התרגילים האלו בהתמדה כזאת, וגם לא כולם צריכים תוכניות שהמטרה שלהן זה להוסיף 120 קילו על המוט. רוב האנשים בחדר כושר באים בכלל להוריד שומן ולעצב קצת את הגוף שזה לא דורש יותר מקצת מכונות וקצת משקולות עד משקלים של 80 קילו. אי אפשר כמאמן כללי שמסתובב בחדר כושר להדריך את כולם לעשות סקוואטים, במיוחד לא בחדרי כושר גדולים. מאמן אישי לעומת זאת, יכול בהחלט לתת לכל המתאמנים שלו סקוואט בהדרכה אישית נכונה וצמודה, גם אם המטרות הן לא בהכרח לעלות במסה ובכוח. לנשים לדוגמא, סקוואט זה התרגיל האולטימטיבי.
ההגיון מאחורי בניית תוכנית אימונים טובה - קרא לפני שאתה בונה תוכנית אימונים - נכתב על ידי גיא.ו תוכנית SS למתחילים - נכתב על ידי רן כהן נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 26-09-09 בשעה 17:50. |
|
![]() |
![]() |