|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() וואו...כמה טיפשות יכולה להיות בבנאדם?......תעשה טובה אתה מדבר שטויות ומטעה אנשים הצורה מפגרת בחייאת אל תגיב אלא רק תלמד כרגע
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
|
![]() אני מבקש מכל הליצנים במתאמנים יומיים וחצי ואין להם רבע מושג באימון אנשים להפסיק להגיב בצורה כזאת נחרצת...אתם יכולים ללמוד ומוזמנים להעלות השערות וכולם פה ישמחו לתקן אתכם אם אתם טועים
אבל ברגע שאתם נותנים דעה כל כך נחרצת אתם גורמים לבילבול אצל אנשים ממש חדשים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() לא המלצתי לו לעשות חיטוב,סה"כ אמרתי לו ולא ישתולל יותר מדי עם מאזן קלורי גבוהה,אלא שיתחיל עם נטראלי,(ביחד עם אימונים ) זה עדיין יהיה יותר אוכל ממה שהוא רגיל בד"כ.
אני הייתי מהמר שהוא יראה שנוי בגוף תוך חודש וחצי+ - גם עם מאזן נטראלי.עדיף מלקפוץ למאזן שאולי גבוהה מדי וסתם להשמין.
![]() |
#24 | |
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה לכולם.
החלטתי ללכת על תזונה נייטרלית לפחות למשך חודש ולאחר מכן לעלות בהדרגה למאזן חיובי ואז להתחיל תזונה ואימונים לעלייה במסה. אני עדיין לא יודע איך לאכול נכון ולא בטוח בתכנית האימונים שלי ובאפקטיביות שלה ככה שבינתיים אני לומד. zuko, אני לא מוצא באתר תפריטים מומלצים למאזן נייטרלי, רק מסה וחיטוב, יש כיוון כללי? זה משנה כמה ארוחות אני אוכל ביום או שהעיקר שאני אגיע בסוף היום למאזן הקלורי הרצוי? (הצעת לי 40% חלבון 30% פחמימה ו-30% שומן סה"כ מבחינת קלוריות). hypertrophy, zuko, SmokingSnake, אני מנסה לעבוד לפי תכנית אימונים FBW הבעייה שהאימון נמשך שעה וחצי ואני עובד לפי תכנית FBW למתחילים שיש באתר (1-6 שבועות), המלצתם על תרגילים בסיסיים אפשר קצת פירוט על זה? ייתכן מאוד שהתרגילים הבסיסיים שדיברתם עליהם יחליפו 2 או אפילו 3 תרגילים שאני עושה כרגע ובכל מקרה נראה לי שמומלץ לא להתאמן יותר מגג שעה ורבע . תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מעוניין להתחיל לחטב וצריך קצת את העזרה שלכם.. | בובדילן94 | תזונה ותוספים | 35 | 28-01-10 00:32 |
אחוז השומן שהכי כדאי להתחיל לחטב ממנו ולהפך | Soprano | אימונים | 9 | 08-10-08 03:16 |
באיזה אחוז שומן כדי לי להתחיל לחטב. | robert7 | פיתוח גוף-כללי | 5 | 28-09-08 22:45 |
רוצה להתחיל לחטב את הגוף | JnyGtr | אימונים | 5 | 20-07-08 01:26 |