|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() זה נראה שבאמת לקבל אישור לתוכנית שלך, אף אחד לא אומר לך אם תעשה תוכנית בסיגנון ss אתה תגדל, אבל אין שום היתרון בתוכניות בנפח גבוה ובתדירות בינונית ועצימות נמוכה .
אם אתה באמת סומך על הבנאדם תעשה את התוכנית ואתה תראה תוצאות אם תתמיד, בכל תוכנית אתה תראה תוצאות אם תעלה במשקלים והתזונה שלך תיהיה נכונה, השאלה היא אם הם יהיו אופטימליות (והתשובה היא לא). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תקח את מה שהוא לוקח והתוכנית תעבוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זאת רק עוד דוגמה שהאנשים האחרונים שאתה צריך להקשיב להם זה מפתחי גוף מתחרים,
14 שנים של ניסיון רע לא הופך אותך ליותר חכם משנה של ניסיון רע, מה שזה כן עושה זה גורם לך להישמע שאתה יודע על מה אתה מדבר, מה שנובע משנים של דיבור אותם שטויות ואנשים שמאמנים לכל דבר שבונים לך את האגו, כי הרי מי שנראה מרשים כמובן יודע על מה הוא מדבר. garbage
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U נערך לאחרונה על ידי Fatboy, 26-05-10 בשעה 10:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() עושים תוכניות אימונים לפי הרמה כך:
חודשיים ראשונים fbw אחר כך ab במשך 4-6 חודשים אחר כך abc ואחרי עוד כמה חודשים abcd ואם אתה רוצה לתת דגש על שריר אז יש גם abcde גם כתוב כך בישראלבודי http://israelbody.org/Index.asp?CategoryID=209 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והתוכניות בפורטל חרא.
![]() |
![]() |
#7 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() תדאג ל12 סטים לשריר גדול ו9 לשריר קטן
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתכוון באימון אחד?
ציטוט:
אבל אני רוצה לראות איך אני מתמודד עם תוכנית פיצולים שנראה לי שתתן לי יותר תוצאה ממה שראיתי עד עכשיו..
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי אני לא מבין אם הייתי מבין לא הייתי שואל אתה מדבר איתי סינית אם תוכל לשנות דברים בתכנית אז זה יעזור אם לא אז תודה בכל זאת אחי..
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
אחי זה הכי בסיסי ואתה לא חדש פפה בפורום אתה לא יודע מה זה סטים? אתה לא יודע מה זה שריר גדול /קטן??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() פשוט קצת בעייתי לי לבנות עזוב הסברים זה לא מעצלות תאמין לי אם היית מסדר לי תתוכנית זה היה מצויין אם לא תודה בכל זאת אני אסתדר איכשהו..
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
A סקוואט 4X6 דדליפט רומני 3X8 תאומים 2X10 בנץ' פרס 4X6 פרפר 2X10 כפיפות בטן 3X15 B דדליפט 1X5 פרונט סקוואט 3X8 מתח 3X6 חתירה 2X10 פרס 3X6 (לקחתי מפה - http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=82&Page=1) לדעתי אם אתה לא יכול SS אז כדאי לך להשתמש בתוכנית הנ"ל (כמובן עם תזונה טובה+מנוחה) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה צריך שיסדרו לך ?
זה כמו רשימת מכולת תרשום מה שבא לך לכל קבוצת שרירים וכמה סטים חזרות שבא לך |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה פשוט לך אבל לי זה לא מצליח בבקשה ממך אם תוכל לכתוב לי זה יותר מיעזור אני רוצה להתחיל מחר ואין לי תוכנית תציל אותי moo חח ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מאמין בתוכניות האלה
סורי לא יכול לעזור |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() תביא תאיסי שלך.
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() הגיע הזמן,כמו כול דבר.
כנס.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מדריך כושר קרבי בצבא, מישהו היה או מבין בזה? | barco | פיתוח גוף-כללי | 14 | 25-09-12 10:03 |
מה דעתכם על מדריך שכתבתי? | Max90kg | אימונים | 47 | 15-08-09 23:12 |
לכל מי שיש תעודה של מדריך כושר מוסמך/מבין בקורסים בנושא | gogo | פיתוח גוף-כללי | 0 | 29-05-08 22:04 |
מדריך כושר במכון הכושר "בי-אין בוגי" בהוד השרון פוטר מעבודתו בעקבות זאת שהוא זכר. | פינגווין | פיתוח גוף-כללי | 13 | 31-12-07 18:30 |
מה ההבדל בין גיר "רגיל" לבין גיר מגנזיום לבין טלק ? | ThaiB0X | פיתוח גוף-כללי | 2 | 21-10-07 21:57 |