ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   דעתכם על תוכניות שבנה לי מדריך מבין בחד"כ (https://israelbody.com/showthread.php?t=65284)

אדיר53 25-05-10 21:09

דעתכם על תוכניות שבנה לי מדריך מבין בחד"כ

הוא השתתף במר ישראל בשנת 2003 לדעתי הוא ממש מבין

אחריי שקיבלתי באשכול הקודם מלא עזרה :mad:
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=65240

החלטתי לפנות אליו

וזה התוכנית abcd
4 פעמים בשבוע

a יום ראשון
בנץ 5x5
פרפר (לא מעמיס יותר מידיי) 2x12
סקוואט 5x5

b יום שני

לחיצה באחיזה צרה במוט 3x8
דיפס\או כבלים במוט ישר 3x10
קדמית במוט אולימפי 3x8
יד קדמית דאמבלים 3x10

c יום רביעי
דדליפט 5x5 (לא יודע איך אני אסחוב את זה)
חתירה במוט חופשי 2x8
פרס 3x5-6
הנפות לצדדים דאמבלים 2x12

D יום חמישי (הוא אמר שיפורים)

לחיצת חזה בשיפוע 3x12
מתח רחב 3x max
מתח סופיניציה 1

בקטע התזונה אני מבין שאני אמור לאכול כמו חמור וזה בסדר

מנוחה יש אני ישן טוב..

הבן אדם ממש מבין, ובתחום לא מעט שנים אז אני סומך עליו רק רציתי דעות ממכם אם הכל בסדר

תודה..

sason 25-05-10 21:47

Abcd, זאת תוכנית לא בסדר לאף אחד שהוא לא על חומרים, אין טעם להתאמן על שריר פעם בשבוע, בעצימות נמוכה ובנפח גבוה.

ואני אפילו לא נכנס לפרטים הקטנים , יד קידמית 6 סטים וחזה 7.. שריר קטן מקבל את אותו הגירוי ששריר גדול מקבל?
יש עוד מלא דברים כמו זה, תוכנית מלאת נפח בעצימות נמוכה= תוצאות לא אופטימליות במקרה הטוב.

pala 25-05-10 22:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sason (הודעה 996339)
abcd, זאת תוכנית לא בסדר לאף אחד שהוא לא על חומרים, אין טעם להתאמן על שריר פעם בשבוע, בעצימות נמוכה ובנפח גבוה.

ואני אפילו לא נכנס לפרטים הקטנים , יד קידמית 6 סטים וחזה 7.. שריר קטן מקבל את אותו הגירוי ששריר גדול מקבל?
יש עוד מלא דברים כמו זה, תוכנית מלאת נפח בעצימות נמוכה= תוצאות לא אופטימליות במקרה הטוב.

אומנם, אני רואה אנשים שמתפתחים ממש יפה בלי לגעת בחזרות נמוכות ועצימות גבוהה לעומת הנפח
למה שלא ניתן לבנאדם לראות איך התוכנית עובדת? אם לא יראה תוצאות, הוא ישתכנע בעצמו שהתוכנית לא עובדת, אם כן, הרוויח

אדיר53 26-05-10 00:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pala (הודעה 996367)
אומנם, אני רואה אנשים שמתפתחים ממש יפה בלי לגעת בחזרות נמוכות ועצימות גבוהה לעומת הנפח
למה שלא ניתן לבנאדם לראות איך התוכנית עובדת? אם לא יראה תוצאות, הוא ישתכנע בעצמו שהתוכנית לא עובדת, אם כן, הרוויח

סוף סוף מישהו שלא שולל על הסף

תודה אחי אז אתה אומר שווה להתחיל ולראות מה יהיה בהמשך? יש מקום לתיקון?

OverPower 26-05-10 00:36

הוא לא מבין.
אתה לא צריך תוכנית abcd.

תתאמן 3 פעמים בשבוע, תוסיף משקל מאימון לאימון, תיצמד לתרגילים מורכבים, ותעלה חצי קילו בשבוע.

OverPower 26-05-10 00:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pala (הודעה 996367)

כי אין יתרונות לתוכנית כזאת על פני תוכניות של מאמנים עם שם עולמי וניסיון של עשרות שנים בתחום.
(עם כל הכבוד שהוא היה מר יוניברס, כן?)

אדיר53 26-05-10 00:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OverPower (הודעה 996397)
הוא לא מבין.
אתה לא צריך תוכנית abcd.

תתאמן 3 פעמים בשבוע, תוסיף משקל מאימון לאימון, תיצמד לתרגילים מורכבים, ותעלה חצי קילו בשבוע.

לא אתה מבין ,בואנה הבן אדם יותר מ 12 שנה בתחום,התחרה, בונה למאות אנשים תוכניות,
ואתה אומר שהוא לא מבין יש לך יותר נסיון ממנו?!
לפחות תסביר את עצמך ואל תדבר כמו ילד קטן

אין מצב ל ss בחודשים הקרובים. וזו התכנית היחידה שלי בינתיים ,אין לי ברירה להתחיל איתה ולראות מה קורה..

OverPower 26-05-10 00:51

כנראה שהבנת הנקרא שלך לא בשמיים.
לא אמרתי שיש לי יותר ניסיון, וגם לא אמרתי לך לעשות ss, מה גם שאני לא מבין איך זו התוכנית "היחידה" שלך. הוא מצמיד לך אקדח לרקה ומכריח אותך להתאמן בה?

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה בכל תוכנית שתעשה.

pala 26-05-10 01:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי overpower (הודעה 996402)
כנראה שהבנת הנקרא שלך לא בשמיים.
לא אמרתי שיש לי יותר ניסיון, וגם לא אמרתי לך לעשות ss, מה גם שאני לא מבין איך זו התוכנית "היחידה" שלך. הוא מצמיד לך אקדח לרקה ומכריח אותך להתאמן בה?

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה בכל תוכנית שתעשה.

יש כאן את הפן הפסיכולוי, ואת הפן האינדיבידואלי
הפן הפסיכולוגי - הבנאדם קיבל תוכנית מאדם שהוא מעריך, וחושב שזאת הדרך הנכונה. אם תאלץ אותו ללכת לצורת תוכנית שלא נראת לו בכלל, הוא סתם יתאכזב ויתבאס, וככל הנראה יעשה שטויות ויגרום לו לשנוא את התוכנית, הכל רק בגלל _שאילצת_ בנאדם לשנות את צורת הגישה(משהו שלא עושים, השינוי צריך להגיע מהאדם עצמו)
אם אתה אכן חושב שהתוכנית גרועה, וכל כך לא מתאימה, אז ככל הנראה שהוא לא יראה אף תוצאה ממנה, מה שיגרום לו לפקפק בצורת האימון, ויהיה פתוח לגישות שונות, ואולי אפילו יהיה יעיל יותר

הפן האינדיבידואלי - ראיתי אין סוף, וזה רק נמשך, אנשים שמתפתחים יפה מאוד ללא גירוי של 3 פעמים בשבוע לכל שריר
הצורה הזאת עובדת(3 פעמים) לכל האוכלוסיה, האומנם, גם תוכניות אחרות יכולות לעבוד בצורה יפה מאוד לאנשים מסויימים ואף לרצות אותם, הלא זה מה שחשוב בפיתוח גוף לממוצעים? אתה חושב שכולם רוצים, או חייבים להגיע למשקלים הכי גבוההים? למה אי אפשר להתאמן כי זה כיף? כדי להראות טוב?

hypertrophy 26-05-10 01:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אדיר53 (הודעה 996401)
לא אתה מבין ,בואנה הבן אדם יותר מ 12 שנה בתחום,התחרה, בונה למאות אנשים תוכניות,
ואתה אומר שהוא לא מבין יש לך יותר נסיון ממנו?!
לפחות תסביר את עצמך ואל תדבר כמו ילד קטן

אין מצב ל ss בחודשים הקרובים. וזו התכנית היחידה שלי בינתיים ,אין לי ברירה להתחיל איתה ולראות מה קורה..

יש לך מזל...לפחות בחודשים האלה תראה תוצאות במאסה עד שתתחיל ss

אדיר53 26-05-10 01:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pala (הודעה 996406)
הפן הפסיכולוגי - הבנאדם קיבל תוכנית מאדם שהוא מעריך, וחושב שזאת הדרך הנכונה. אם תאלץ אותו ללכת לצורת תוכנית שלא נראת לו בכלל, הוא סתם יתאכזב ויתבאס, וככל הנראה יעשה שטויות ויגרום לו לשנוא את התוכנית, הכל רק בגלל _שאילצת_ בנאדם לשנות את צורת הגישה(משהו שלא עושים, השינוי צריך להגיע מהאדם עצמו)
אם אתה אכן חושב שהתוכנית גרועה, וכל כך לא מתאימה, אז ככל הנראה שהוא לא יראה אף תוצאה ממנה, מה שיגרום לו לפקפק בצורת האימון, ויהיה פתוח לגישות שונות, ואולי אפילו יהיה יעיל יותר

הפן האינדיבידואלי - ראיתי אין סוף, וזה רק נמשך, אנשים שמתפתחים יפה מאוד ללא גירוי של 3 פעמים בשבוע לכל שריר
הצורה הזאת עובדת(3 פעמים) לכל האוכלוסיה, האומנם, גם תוכניות אחרות יכולות לעבוד בצורה יפה מאוד לאנשים מסויימים ואף לרצות אותם, הלא זה מה שחשוב בפיתוח גוף לממוצעים? אתה חושב שכולם רוצים, או חייבים להגיע למשקלים הכי גבוההים? למה אי אפשר להתאמן כי זה כיף? כדי להראות טוב?

חח איזה ניתוח גרמת לי להרגיש חולה נפש לשנייה

hypertrophy התוכנית בסדר לדעתך?

OverPower כנראה שלא הבנתי אותך נכון אז בבקשה אם אתה יכול לתת לי תוכנית שנראית לך טובה כדיי שאני אסתכל אז זה ממש יעזור לי..

pala 26-05-10 01:37

אנשים מזלזלים בפסיכולוגיה

hypertrophy 26-05-10 01:40

לא....יש התנגשויות חמורות מידי שם
זה לא abcd....
אולי אולי תתאים למוזרקים כבדים אבל לא לטיבעי
ואני תומך ב abcd

אדיר53 26-05-10 02:45

הבנתי אפשר דוגמא לתוכנית טובה?

OverPower 26-05-10 03:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pala (הודעה 996406)

מה אתה מבלבל את המוח פן פסיכולוגי פן אינדיבידואלי שיעשה 3 פעמים בשבוע סקוואט ויעלה 15 קילו משקל גוף, זה יכסה את כל הפנים.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אדיר53 (הודעה 996409)
חח איזה ניתוח גרמת לי להרגיש חולה נפש לשנייה

hypertrophy התוכנית בסדר לדעתך?

Overpower כנראה שלא הבנתי אותך נכון אז בבקשה אם אתה יכול לתת לי תוכנית שנראית לך טובה כדיי שאני אסתכל אז זה ממש יעזור לי..

אני דיי בטוח שלא משנה על איזה תוכנית אני ימליץ אתה תמשיך עם התוכנית הזאת אבל בכל זאת...

מה הוותק אימונים?
משקלי עבודה?
משקל גוף?
מטרה?

sason 26-05-10 07:58

זה נראה שבאמת לקבל אישור לתוכנית שלך, אף אחד לא אומר לך אם תעשה תוכנית בסיגנון ss אתה תגדל, אבל אין שום היתרון בתוכניות בנפח גבוה ובתדירות בינונית ועצימות נמוכה .

אם אתה באמת סומך על הבנאדם תעשה את התוכנית ואתה תראה תוצאות אם תתמיד, בכל תוכנית אתה תראה תוצאות אם תעלה במשקלים והתזונה שלך תיהיה נכונה, השאלה היא אם הם יהיו אופטימליות (והתשובה היא לא).

moo 26-05-10 09:51

תקח את מה שהוא לוקח והתוכנית תעבוד

Fatboy 26-05-10 10:24

זאת רק עוד דוגמה שהאנשים האחרונים שאתה צריך להקשיב להם זה מפתחי גוף מתחרים,

14 שנים של ניסיון רע לא הופך אותך ליותר חכם משנה של ניסיון רע, מה שזה כן עושה זה גורם לך להישמע שאתה יודע על מה אתה מדבר, מה שנובע משנים של דיבור אותם שטויות ואנשים שמאמנים לכל דבר שבונים לך את האגו, כי הרי מי שנראה מרשים כמובן יודע על מה הוא מדבר.

garbage

B0dyBuilding 26-05-10 11:07

עושים תוכניות אימונים לפי הרמה כך:
חודשיים ראשונים fbw
אחר כך ab במשך 4-6 חודשים
אחר כך abc ואחרי עוד כמה חודשים abcd ואם אתה רוצה לתת דגש על שריר אז יש גם abcde
גם כתוב כך בישראלבודי
http://israelbody.org/Index.asp?CategoryID=209

terminater135 26-05-10 11:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי b0dybuilding (הודעה 996455)
עושים תוכניות אימונים לפי הרמה כך:
חודשיים ראשונים fbw
אחר כך ab במשך 4-6 חודשים
אחר כך abc ואחרי עוד כמה חודשים abcd ואם אתה רוצה לתת דגש על שריר אז יש גם abcde
גם כתוב כך בישראלבודי
http://israelbody.org/index.asp?categoryid=209

לא נכון.
והתוכניות בפורטל חרא.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:49.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ