|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() תיקנתי את התוכנית לנפח נמוך :
A - חזה/גב B - בייספס/טרייספס/בטן/תאומים C - רגליים/כתפיים/חזה עליון AxBCxBx אימון A Bench Press 8-10X4 בנץ' פרס 30 מעלות עם מוט 8-12X4 קבל קרוסאוור(חזה תחתון) 8-10X5 מתח רחב (אקצנטרי) 6X3 משיכה לעורף 8-12X3 (עם דרופ סטים) Bent Over Raw אחיזה צרה 8-10X4 מתח צר 6X3 (אקצנטרי) *סופר סט במעבר בין בנט אובר למתח אימון B כפיפה עם מוט W בישיבה/עמידה 8X3 כפיפות מרפקים עם דאמבלים 10X3-4 (סופר סט במעבר בין תרגילים+דרופ סט בסטים 2,3) פשיטת מרפקים 10X3 (דרופ סט בסט 2,3) לחיצה צרפתית 8X3 כפיפות בטן עם כדור 15X3 כפיפות בטן במכונה 12X3 לחיצת תאומים 12X2 אימון C סקוואט 15X4 (בכוונה לבינתיים בגלל שהסקוואט לחוץ לי כי אני עושה משקל כבד מאוד ואני מעדיף לעשות 65 קילו ככה ושיהיה קצת קל לטווח חזרות של 15-20 וגם אומרים שלפלג גוף תחתון זה טוב לעבוד ככה) לחיצת רגליים במכונה 8-10X3 פשיטת רגליים במכונה 8-12X3 תאומים 12X3 לחיצת כתפיים עם משקולות 8-10X4 / דרופ סט בסטים 2-3 הרחקת כתפיים לאחור בשכיבה על ספה 8-12X4 חזה עליון עם מוט (שיפוע 30 מעלות) 8-12X3 מה אתם אומרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
2-למה אתה עובד על חזה עליון ב a ו c 3-למה אתה עובד תאומים בשני אימון לסיכום לא משהו
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() 1. כי החזה עליון בפיגור.
2. כי אני מעדיף לתת באימון רגליים 13 סטים במקום 15 ואני צריך עוד 2 לתאומים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() אם העליון בפיגור פשוט תתחיל איתו את האימון ותתחיל את השבוע עם אימון חזה
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() ורגע אחי-מה יהיה הבעיה עם אני יעשה את התוכנית הזאת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() מקפיץ תנושא
אה וחנה אחי חשוב לי לשנות תכונית גם בגלל שאני כבר 4 חודשים בAB וחלאס צריך קצת לשנות וגם abc הפך את הידיים שלי להיות בפיגור קצת לא יודע למה |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() החלטתי לתת לתוכנית הזאת הזדמנות..אני מקווה שיהיה בסדר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() שמע התוכנית הזאת יכולה או לשפר אותי בצורה מדהימה או שאני לא יזוז מהמשקל שלי...וזאת הבעיה אין באמצע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() תקח תוכנית מוכנה שתביא אותך לתוצאות במקום להוסיף אותיות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה שיש אצלי חלקים בפיגור בעיקר ביחס לגב לרגליים לכתפיים והחזה התחתון והעליון בפיגור לאמצעי ואני רוצה לאזן את הכול...מבין?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() לא.
ולמה אתה חושב שתוכנית גרועה כמו זו שבנית תקדם אותך לאנשהו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() תסביר לי למה גרועה?
המטרה זה לאזן - אני לא מחפש כאן לבנות מסת שריר גדולה ברגליים ובגב אלא בחזה ובידיים. להגדיל טיפה את המסה בפלג גוף תחתון ובגב ולהגדיל בהרבה את החזה והידיים....ובab זה מאוד קשה לעשות אתזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() תעשה ab שמוכנה כמו זו של לייל כל הגוף יגדל. זה שתוסיף סטים לידיים זה לא יעזור זה רק יכול לפגוע בהתקדמות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
![]() כמו שכתבתי קודם, להוסיף סטים זה לא מה שבהכרח יעזור.
לא צריך דגש לידיים, הם יגדלו כשאתה תעלה במשקל גוף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() ולמה התוכנית הזאת לא עוזרת לעלות במשקל גוף?
תוכנית בנויה זה תכונית שטובה אם אין לך פיגור באיזשהו חלק בגוף. התוכנית הזאת נודעה לשפר את החלקים שבפיגור-לתת עליהם דגש ע''י זה שנותנים עליהם אימון וככה הם משתפרים יותר (+עבודה של פעמיים בשבוע באותו מספר סטים כמו בab - כלומר מעלים את העצימות בעבודה וככה זה עובד ומשתפר יותר) כנ''ל לגבי החזה עליון |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]() לאמן שריר בשבוע זה מטומטם למתאמן טבעי ובייחוד למתאמן מתחיל שיוכל להתקדם הרבה יותר עם ab4 פעמים בשבוע.
נערך לאחרונה על ידי ronaldo, 13-06-09 בשעה 15:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() ציטוט:
|
|