|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא עוד לא התנסה בדדליפט עד עכשיו. אל תמליצו לו על רומני כי קודם הוא צריך ללמוד טכניקה ולנצל את המירב מהקלאסי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
והואתי אותו מאימוני גב עם לא שמת לב... ולאימון גב אני יעשה מתח,בנט אובר,ופול אובר במכונה עם כבל שאן בעיה בתרגיל הזה אני לא מבין מה אתםרוצים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() הרבה יותר קל לעשות דדליפט רומני מקלאסי. אני עשיתי איזה פעם-פעמיים דדליפט קלאסי, ובגלל פציעה הפסקתי. רומני הרבה יותר קל מקלאסי [ לי בכל אופן ].
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אל תשאל אותי. הרבה זמן לא עשיתי סקוואט כמו שצריך במשקלים נכונים ודד-ליפט קלאסי. זה לא קל אבל לא באת למכון כדי לנוח...
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יכול גם לעשות כמו שאמרו לך אימון אחד סקוואט ואימון הבא דד ליפט במקום סקוואט וככה כל הזמן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אנסה לשלב אותם באותו אימו ןעם יהיה קשה העשה כמו שאמרת.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() סתם רוצה להגיד לך משהו. לפי מה שאני רואה כרגע הראש שלך קצת מפחד מהקושי והכל. תלך למכון ותגיד לעצמך שזה פשוט ואתה תבין שזה באמת פשוט, אתה הרי לא חשוש לעשות בנט אובר ומתח באותו אימון, אז למה שתחשוש לעשות סקוואט ודדליפט באותו אימון? זה שכמה אומרים שזה קשה לא אומר שלך זה יהיה קשה.
![]() |
#32 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() סקוואט ודדליפט קלאסי באותו אימון זה יותר מדי... הדרישה מהגוף היא גבוהה מדי בשני התרגילים האלו. תעשה אימון אחד סקוואט אימון שני דדליפט.
לגבי מה שטימה אמר, תרגיל אחד לידיים לדעתי זה נכון, הן מקבלות מספיק גירוי בתרגילי החזה\כתפיים\גב
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() תראה אחי אבל אני שאלתי שאלה אחרת במידה ואני יעשה אימון אחד סקווא אימ וןשני דד לפיט... זה אומר פעם בשבוע סקוואט פעם בשבוע דד ליפט האם לדעתך זה יהיה לא יעיל? כי תחשוב לעבוד פעם בשבוע סקוואט ופעם אתח דד לפיט נשמע פחות כזה טוב לעומת לעבוד פעמים בשבוע סקוואט ודד לפיט במידה ואני ינסה לעשות את שינה ם באותו אימון תרגיל לאחר תרגיל ואינ ירגיש בסדר אפשר להמשיך עם זה או שאתה ממליץ לפצל את זה כמוש אמרת אימון אחד סקוואט והשני דד לפיט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
![]() עדכון...
עשיתי תאימון ופעם ראשונה עשיתי דד לפיט עבדתי תכינקה כמובן בלי משקל גבוה תרגיל דיי מתיש יותר מסקוואט לדעתי... עשיתי דד לפיט סומו עם פיסוק יותר רחב אז י ש לי שאלה מה ההבדל בין דד לפיט קלאסי לדד לפיט סומו?... האם יש הבדל? חוץ מהפיסוק אגב לשלב דד לפיט רגלים או גב אני ממש מתלבט וזה מבלבל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
![]() הקפצה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() אין ממש הבדל ביניהם פשוט בסומו דד ליפט נדרשת יותר עבודת דחיקה של הרגליים, מאחר והגו נמצא במצב אנכי יותר לרצפה והברכיים כפופות יותר לעומת דד ליפט קלאסי. בדד ליפט קלאסי אתה צריך זוקפי גו חזקים יותר, שוב מאותה סיבה שכאן פלג הגוף העליון נמצא במצב יותר קרוב למקביל לרצפה לעומת סומו דד ליפט, הברכיים פחות כפופות ונדרשת יותר עבודת פשיטה באגן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אגב איפה לשלב תדד לפיט באימון רגלים או גב? האם יש הבדל בין העבודה של השריר בדדלפיט סומו לדדלפיט קלאסי שניהם עובדים על אותו דבר או שכל דד לפיט נותן דגש אחר לשריר ?. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() מה שיותר נוח לך אם סומו יותר נוח אז תעשה סומו... ולא משנה איפה תשלב את הדדליפט אם באימון a יש לך הרבה תרגילים והוא עמוס אז תכניס אותו לB ואם ב b אז להפוכו אבל!! כך בהנחה שאתה עושה דדליפט הרבה שרירים מהגוף שלך מתגרים בו זמנית.. לגבי מה זה עובד בחייאת אחי תסתכל על ההודעה שרשמתי לך קודם אין לי כוח לדוש באותו דבר 5 שנים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שהחלוק ההיא a:חזה יד כתפיים יד אחורית b:רגלים גב יד קידמית.. |
|
![]() |
![]() |