ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 29-12-08, 12:32   #21
Mr Big
חבר פעיל

הסמל האישי שלMr Big

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ilayzror צפה בהודעה
תעשה דדליפט רומני וסקוואט באותו אימון, תוריד את הכפיפת רגליים במכונה [ הדדליפט עובד על האמסטריג מספיק ] ותשאיר רק את הפשיטה.
משהו כזה:
4 סקוואט
3-4 דדליפט רומני
3-2 פשיטה

אוקיי?! עכשיו במקום הדדליפט הקלאסי שאין לי מושג למה שמת אותו בתרגילי גב, תעשה טי-באר חופשי / בנט אובר רו [לא צריך שום מכונה בשביל זה כולה מוט ומשקולות...]

הוא עוד לא התנסה בדדליפט עד עכשיו. אל תמליצו לו על רומני כי קודם הוא צריך ללמוד טכניקה ולנצל את המירב מהקלאסי.
Mr Big מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-12-08, 12:32   #22
The-One
Banned

ציטוט:
תעשה דדליפט רומני וסקוואט באותו אימון, תוריד את הכפיפת רגליים במכונה [ הדדליפט עובד על האמסטריג מספיק ] ותשאיר רק את הפשיטה.
משהו כזה:
4 סקוואט
3-4 דדליפט רומני
3-2 פשיטה

אוקיי?! עכשיו במקום הדדליפט הקלאסי שאין לי מושג למה שמת אותו בתרגילי גב, תעשה טי-באר חופשי / בנט אובר רו [לא צריך שום מכונה בשביל זה כולה מוט ומשקולות...]
מה הבעיה שאני יעשה דד לפיט קלסאי אני חדש בתחום של הדד לפיט ואני חושב שהדד לפיט הקלאסי הרגיל יהיה בסדר גמור ל אאוהב רומני ותשטויות האלה..

והואתי אותו מאימוני גב עם לא שמת לב...

ולאימון גב אני יעשה מתח,בנט אובר,ופול אובר במכונה עם כבל שאן בעיה בתרגיל הזה אני לא מבין מה אתםרוצים.
The-One מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-12-08, 12:35   #23
ilayzror
חבר פעיל

כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mr big צפה בהודעה
הוא עוד לא התנסה בדדליפט עד עכשיו. אל תמליצו לו על רומני כי קודם הוא צריך ללמוד טכניקה ולנצל את המירב מהקלאסי.
הרבה יותר קל לעשות דדליפט רומני מקלאסי. אני עשיתי איזה פעם-פעמיים דדליפט קלאסי, ובגלל פציעה הפסקתי. רומני הרבה יותר קל מקלאסי [ לי בכל אופן ].

-----

גלעד שליט בשבי האוייב כבר מעל ל 900 ימים.
החזירו אותו בכל מחיר!

מסכימים איתי? הוסיפו גם אתם תזכורת בחתימה שלכם.
ilayzror מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-12-08, 12:36   #24
The-One
Banned

ציטוט:
הרבה יותר קל לעשות דדליפט רומני מקלאסי, אני לא עשיתי קלאסי בחיים שלי בגלל פציעה ברגל ואני עושה רומני לא רע בכלל.
אני מעדיף לעשות תקלאסי אחי זה לא נושאל ויכוח אן לי כוח לרומני ולשטויות האלה אני יתחילעם קלאסי...
ישן 29-12-08, 12:36   #25
ilayzror
חבר פעיל

בהצלחה

-----

החזירו אותו בכל מחיר!

ישן 29-12-08, 12:38   #26
The-One
Banned

ציטוט:
בהצלחה
שמצע אני שואל אותך אחי זה אשפרי לדעתך לעשות סקוואט וישר אחרכך דד לפיט... באותו אימון לשלב אותם כ2 תרגילי רגלים וכמו שאמרת הוסיף תרגיל חתירה לגב...

?
ישן 29-12-08, 12:41   #27
ilayzror
חבר פעיל

אל תשאל אותי. הרבה זמן לא עשיתי סקוואט כמו שצריך במשקלים נכונים ודד-ליפט קלאסי. זה לא קל אבל לא באת למכון כדי לנוח...

-----

החזירו אותו בכל מחיר!

ישן 29-12-08, 12:41   #28
Mr Big
חבר פעיל

הסמל האישי שלMr Big

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-One צפה בהודעה
שמצע אני שואל אותך אחי זה אשפרי לדעתך לעשות סקוואט וישר אחרכך דד לפיט... באותו אימון לשלב אותם כ2 תרגילי רגלים וכמו שאמרת הוסיף תרגיל חתירה לגב...

?

אתה מתחיל לחפור אחי...
Mr Big מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-12-08, 12:42   #29
BlackJack`
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the-one צפה בהודעה

?
בעיקרון זה אפשרי אבל זה יהיה קשה.
אתה יכול גם לעשות כמו שאמרו לך אימון אחד סקוואט ואימון הבא דד ליפט במקום סקוואט וככה כל הזמן
BlackJack` מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-12-08, 12:47   #30
The-One
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי blackjack` צפה בהודעה
בעיקרון זה אפשרי אבל זה יהיה קשה.
אתה יכול גם לעשות כמו שאמרו לך אימון אחד סקוואט ואימון הבא דד ליפט במקום סקוואט וככה כל הזמן
זה לא חבל כאילו לא לנצל את הפונטציאל של 2התרגילים ולעשות כל אחד מהם רק פעם בשבוע?....

אנסה לשלב אותם באותו אימו ןעם יהיה קשה העשה כמו שאמרת..
ישן 29-12-08, 12:51   #31
ilayzror
חבר פעיל

סתם רוצה להגיד לך משהו. לפי מה שאני רואה כרגע הראש שלך קצת מפחד מהקושי והכל. תלך למכון ותגיד לעצמך שזה פשוט ואתה תבין שזה באמת פשוט, אתה הרי לא חשוש לעשות בנט אובר ומתח באותו אימון, אז למה שתחשוש לעשות סקוואט ודדליפט באותו אימון? זה שכמה אומרים שזה קשה לא אומר שלך זה יהיה קשה.

-----

החזירו אותו בכל מחיר!

ישן 29-12-08, 13:24   #32
the animal
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

חדר כושר: גו אקטיב ת"א

סקוואט ודדליפט קלאסי באותו אימון זה יותר מדי... הדרישה מהגוף היא גבוהה מדי בשני התרגילים האלו. תעשה אימון אחד סקוואט אימון שני דדליפט.
לגבי מה שטימה אמר, תרגיל אחד לידיים לדעתי זה נכון, הן מקבלות מספיק גירוי בתרגילי החזה\כתפיים\גב

מסכימים איתי? הוסיפו גם אתם תזכורת בחתימה שלכם
the animal מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-12-08, 13:45   #33
The-One
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the animal צפה בהודעה
סקוואט ודדליפט קלאסי באותו אימון זה יותר מדי... הדרישה מהגוף היא גבוהה מדי בשני התרגילים האלו. תעשה אימון אחד סקוואט אימון שני דדליפט.
לגבי מה שטימה אמר, תרגיל אחד לידיים לדעתי זה נכון, הן מקבלות מספיק גירוי בתרגילי החזה\כתפיים\גב
תראה אחי אבל אני שאלתי שאלה אחרת במידה ואני יעשה אימון אחד סקווא אימ וןשני דד לפיט... זה אומר פעם בשבוע סקוואט פעם בשבוע דד ליפט האם לדעתך זה יהיה לא יעיל? כי תחשוב לעבוד פעם בשבוע סקוואט ופעם אתח דד לפיט נשמע פחות כזה טוב לעומת לעבוד פעמים בשבוע סקוואט ודד לפיט במידה ואני ינסה לעשות את שינה ם באותו אימון תרגיל לאחר תרגיל ואינ ירגיש בסדר אפשר להמשיך עם זה או שאתה ממליץ לפצל את זה כמוש אמרת אימון אחד סקוואט והשני דד לפיט.
ישן 29-12-08, 14:28   #34
the animal
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-One צפה בהודעה
תראה אחי אבל אני שאלתי שאלה אחרת במידה ואני יעשה אימון אחד סקווא אימ וןשני דד לפיט... זה אומר פעם בשבוע סקוואט פעם בשבוע דד ליפט האם לדעתך זה יהיה לא יעיל? כי תחשוב לעבוד פעם בשבוע סקוואט ופעם אתח דד לפיט נשמע פחות כזה טוב לעומת לעבוד פעמים בשבוע סקוואט ודד לפיט במידה ואני ינסה לעשות את שינה ם באותו אימון תרגיל לאחר תרגיל ואינ ירגיש בסדר אפשר להמשיך עם זה או שאתה ממליץ לפצל את זה כמוש אמרת אימון אחד סקוואט והשני דד לפיט.
זה בסדר גמור

מסכימים איתי? הוסיפו גם אתם תזכורת בחתימה שלכם
the animal מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-12-08, 11:06   #35
The-One
Banned

עדכון...

עשיתי תאימון ופעם ראשונה עשיתי דד לפיט עבדתי תכינקה כמובן בלי משקל גבוה תרגיל דיי מתיש יותר מסקוואט לדעתי...

עשיתי דד לפיט סומו עם פיסוק יותר רחב אז י ש לי שאלה

מה ההבדל בין דד לפיט קלאסי לדד לפיט סומו?... האם יש הבדל? חוץ מהפיסוק אגב לשלב דד לפיט רגלים או גב אני ממש מתלבט וזה מבלבל.
ישן 30-12-08, 18:03   #36
The-One
Banned

הקפצה..
ישן 30-12-08, 18:10   #37
שייקה
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום

כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
שלח הודעה דרך ICQ אל שייקה Send a message via Skype™ to שייקה

אין ממש הבדל ביניהם פשוט בסומו דד ליפט נדרשת יותר עבודת דחיקה של הרגליים, מאחר והגו נמצא במצב אנכי יותר לרצפה והברכיים כפופות יותר לעומת דד ליפט קלאסי. בדד ליפט קלאסי אתה צריך זוקפי גו חזקים יותר, שוב מאותה סיבה שכאן פלג הגוף העליון נמצא במצב יותר קרוב למקביל לרצפה לעומת סומו דד ליפט, הברכיים פחות כפופות ונדרשת יותר עבודת פשיטה באגן
שייקה מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-12-08, 18:13   #38
The-One
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי שייקה צפה בהודעה
אין ממש הבדל ביניהם פשוט בסומו דד ליפט נדרשת יותר עבודת דחיקה של הרגליים, מאחר והגו נמצא במצב אנכי יותר לרצפה והברכיים כפופות יותר לעומת דד ליפט קלאסי. בדד ליפט קלאסי אתה צריך זוקפי גו חזקים יותר, שוב מאותה סיבה שכאן פלג הגוף העליון נמצא במצב יותר קרוב למקביל לרצפה לעומת סומו דד ליפט, הברכיים פחות כפופות ונדרשת יותר עבודת פשיטה באגן
אז מה אתה ממליץ לבנאדם שהתחיל דד לפיט לעשות קלאסי או סומו? אני עשיתי באימ וןהראשון סומו כי זה יותר נוח לי לפסק יותר תרגלים... מאשר שיהיו צמודות יותר שיווי משקל יש לי ככה..

אגב איפה לשלב תדד לפיט באימון רגלים או גב? האם יש הבדל בין העבודה של השריר בדדלפיט סומו לדדלפיט קלאסי שניהם עובדים על אותו דבר או שכל דד לפיט נותן דגש אחר לשריר ?.
ישן 30-12-08, 18:25   #39
שייקה
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום

כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
שלח הודעה דרך ICQ אל שייקה Send a message via Skype™ to שייקה

מה שיותר נוח לך אם סומו יותר נוח אז תעשה סומו... ולא משנה איפה תשלב את הדדליפט אם באימון a יש לך הרבה תרגילים והוא עמוס אז תכניס אותו לB ואם ב b אז להפוכו אבל!! כך בהנחה שאתה עושה דדליפט הרבה שרירים מהגוף שלך מתגרים בו זמנית.. לגבי מה זה עובד בחייאת אחי תסתכל על ההודעה שרשמתי לך קודם אין לי כוח לדוש באותו דבר 5 שנים
שייקה מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-12-08, 18:27   #40
The-One
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי שייקה צפה בהודעה
מה שיותר נוח לך אם סומו יותר נוח אז תעשה סומו... ולא משנה איפה תשלב את הדדליפט אם באימון a יש לך הרבה תרגילים והוא עמוס אז תכניס אותו לb ואם ב b אז להפוכו אבל!! כך בהנחה שאתה עושה דדליפט הרבה שרירים מהגוף שלך מתגרים בו זמנית.. לגבי מה זה עובד בחייאת אחי תסתכל על ההודעה שרשמתי לך קודם אין לי כוח לדוש באותו דבר 5 שנים
לדעתך אפשר לשלב אותו באימו רגלים ביחד עם סקוואט סקוואט וישר אחרכך דד לפיט.. אני יודע שזה קשה אבל עדידין אני שואל עם זה הגיוני לדעתך לשלב אותם באימון b ביחד ?

שהחלוק ההיא a:חזה יד כתפיים יד אחורית

b:רגלים גב יד קידמית..
תגובה