|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא קרא את החומר והוא יודע לסדר טוב סקוואט, דדליפט, פאוורקלין הוא גם עשה את התוכנית בעצמו ככה שהוא מנוסה ככה שהוא יכול לעזור מעבר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() קצת בעייתי כי אני בנתניה... נחשוב מה לעשות כבר. מקסימום אפשר להעלות לפה סירטון ויתקנו אותי לא?
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי תהיה לי בעיה עם הפרס דווקא. את השיטה של הבנט אובר הבנתי בצורה מושלמת (וזה גם ניראה תרגיל די כיפי). את הבנץ' פרס אין לזה אפילו שיטה,אני מכיר אותה. סקוואט זה די פשוט. דדליפט לא ניראה קשה. אבל הפרס כן. לדעתי הפרס אפילו יותר קשה מהפאוורקלין. בכל מיקרה יש לי חודש וחצי עד שאני אתחיל. ותגיד,צריך לעשות חימום גם לבנט-אובר?
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
כנראה שלא עשיתה אף פעם פרס שאתה כל כך מפחד ממנו, תנועה פשוטה שצריך לשים לב לכמה כללים כמו אחיזה, גב, ולהזיז את הראש קדימה בעט ההנפה (הסרט מסביר טוב למה בדיוק אני מתכוון) אם אף פעם לא עשית דדליפט, תהיה לך בעיה קלה, לדעתי אחד התרגילים היותר מוזרים שתתקל בהם. התנועה הייתה לי יותר מדי מוזרה והיה קשה להיזכר לשמור על חזה מורם, תחת, רגליים ולאחוז ממש ממש חזק סקוואט אפשר בקלות לזייף בלי לשים לב לבנץ יש שיטה, והמוןן עושים אותו לא נכון (וגם בגלל זה מרימים הרבה פחות)
נערך לאחרונה על ידי pala, 03-04-10 בשעה 15:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רוב האוכלוסיה לא יודעת ללחוץ פרס דווקא יחסית התרגיל הכי קל, תראה את הסרטון של ריפ שבמאמר (תלחץ על המילה פרס בתחילת המאמר) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פרס זה דווקא פשוט יחסית, קצת יותר מסובך מבנץ' אבל לא משהו רציני.
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה שאלות בנוגע לתוכנית הss ממדריך שקראתי חשוב שתענו לפני שאני אתחיל בה | digidigi | אימונים | 4 | 15-03-10 07:41 |
כמה שאלות לגבי המאמר לחיטוב | Barbell Man | תזונה ותוספים | 7 | 11-01-10 16:20 |
המאמר של שאלות נפוצות מבלבל | shahar761 | תזונה ותוספים | 4 | 24-10-07 18:13 |
קראתי עכשיו את המדריך לחיטוב של גיל גרנות ויש לי שאלות | ISR | תזונה ותוספים | 6 | 05-01-07 23:45 |
קראתי המאמר אך לא הבנתי..עזרה | shay | תזונה ותוספים | 8 | 17-12-06 21:14 |